Тео Йоргенсен направи представяне от световна класа на игрите с високи залози в Poker Stars. Датският професионалист победи в няколко / Пот-лимит Омаха игри в сайта и накрая изигра 530 ръце с Виктор “Isildur1” Блом.

Вероятно Йоргенсен ще съжалява за решението си да играе срещу Блом, защото изгуби участието си на всички маси. Най-лошото се случи на Lobelia III, където за два часа той изгуби ,000.

Йоргенсен, който през 2009 г. победи Гъс Хансен, имаше чудесна година в PokerStars с печалби от почти половин милион долара.

Сега Йоргенсен ще трябва отново да си проправи път, като започне само от 0,000 печалби в PokerStars. Въпреки победата си на Йоргенсен, Isildur1 не беше победителя на вечерта.

Той изигра още 4,200 ръце и понесе тежки загуби от le kork. Така в края на вечерта загубите му бяха в размер на ,000.

Последните седем дни бяха наистина луди за Блом, който записа над 400 сесии, след които печалбите и загубите му са почти равни.

Изненадващо, le kork изгуби повече от Isildur1. Бившият победител от SCOOP стана вторият най-голям губещ, след като снощи се прости със 4,000.

В групата на печелившите беше kabutze с 1,534 изиграни ръце в / PLO и печалба от 7,737.

Алексей Мартов (+,000), Рибай Рууп (+,000) и Kanu7 (+,000) са също сред победителите.

Фил Галфонд, който играе в PokerStars с името MrSweets28, най-после записа добра печалба снощи. Галфонд, който се премести във Ванкувър, Канада, за да играе онлайн покер, беше победен в първите игри след завръщането си. Очевидно той е върнал добрата си форма, защото снощи спечели ,000 в PokerStars.

Източник: http://bg.pokerlistings.com/