Големите печеливши в „Голямата игра продължава!“ на „Еврофутбол“ станаха ясни днес, когато преди обяд управителят на „Еврофутбол“ Екатерина Михайлова определи чрез жребий техните имена в Централата на букмейкърската къща в София. Това са: Бюлент Акиф Осман от Исперих, който получи 5 000 лева. „Благодаря много на българския букмейкър. Играя редовно и Гонки, и за футболните мачове. В надбягванията с хрътки предпочитам да залагам на Победител. Любимо ми е испанското първенство. Това ми е най-голямата печалба от „Еврофутбол“. Пожелавам много късмет и големи успехи останалите участници!“ – това сподели щастливият Бюлент. Михаил Енчев Иванов от Добрич, който си тръгна с 3 000 лева и Евгени Крумов Игнатов от Бобов дол, който взе 1 000 лева. Единственото условие за участие на любителите на футбола и другите спортни прогнози бе да са направили залог за минимум 10 лв., а феновете на хрътки – за поне 5 лв. Кампанията продължи един месец – от 15.11. до 16.12.2013 г.

Според механизма на инициативата срещу квитанцията за потвърден залог всеки участник в „Голямата игра продължава!“ получи от букмейкъра карта, в която бе визуализирано каква е неговата печалба. Така, една от общо над 60 000 вида награди намираше своя нов собственик веднага.

Притежателите на картата с надпис „Печелиш участие за големите награди!“ получиха възможност да се включат в жребия за четирицифрените суми. Единственото усилие от тяхна страна бе да пуснат в специална урна в букмейкърския пункт картата, на гърба на която бяха попълнени трите им имена, телефон и дата на раждане.