За пета поредна година Еврофутбол е генерален спонсор на едно от най-големите спортни събития у нас - Спортист на годината, организирано от Нове АД Холдинг.

За четвърти път се прави паралелна анкета „Гласът на публиката“, чрез която посетителите на сайта ще определят спортиста на годината на публиката за 2012 г. Всеки, който иска да даде своя глас трябва да посети сайта – www.eurofootball.bg и да гласува за един от 15-те спортисти, публикувани по азбучен ред. Това са най-изявените ни състезатели за тази година в допитването до спортните журналисти у нас.

Анкетата е отворена за гласуване до края на деня на 18 декември, когато в полунощ ще бъде прекратено. Слушателите на Дарик радио ще разберат кой е най-обичаният спортист на България за тази година по време на прякото предаване на церемонията Спортист на годината от НДК. Леко повдигаме завесата, специален човек ще връчи наградата на спортиста на публиката – един от най-перспективните млади спортисти за тази година и по-точно – един от спортните таланти на „Еврофутбол“ от едноименната програма, на която медиен партньор е Дарик радио.

Последно 10 от всички гласували в сайта за спортист на публиката, ще бъдат определени чрез жребий и ще получат подаръци от Еврофутбол.

За повече подробности чуйте ПР-ът на Еврофутбол Елица Иванова.

Фенове определят Спортист на годината в сайта на Еврофутбол