Новата кампания на „Еврофутбол“ с допълнителни парични печалби и награди стартира на 31.01.2014 г., петък. „Като за световно с Еврофутбол!“ ще се проведе на седмичен принцип (кръгове), които ще завършват с раздаването на 15 предметни и парични награди, някои от които: LCD телевизор, таблети, смартфони и суми от 100 лева до 2 000 лева. Всички, които сте заложили минимум 10 лева на резултати от спортни състезания или поне 5 лева на Гонки на един талон, можете да се включите в инициативата. Повече информация за „Като за световно с Еврофутбол!“ можете да намерите тук.

Ето и по-подробна информация за това как да спечелите: при осъществяване на един залог вие ще получите от букмейкъра един талон за участие в кампанията.

За да се включите в жребия за седмичните награди, трябва:

- да попълните на гърба на талона трите си имена, телефон, дата на раждане и да се подпишете*;

- да пуснете в специална урна в букмейкърския пункт талона си за участие.

Всяка седмица в неделя, в предаването „Спортен свят” по телевизия Канал 3 ще се излъчва жребия за определяне на печелившите от съответния седмичен цикъл на кампанията. В него ще се включват всички талони, приети от петък на предходната седмица до четвъртък на текущата. Точният час на излъчването на жребия ще се обявява предварително в интернет сайта на „Еврофутбол“

Еврофутбол ви предизвиква като за световно