„Еврофутбол“ радваше участниците в своите пунктове с две кампании едновременно през последните седмици – „Играта продължава!“ започна на 03.09.2013 г. и завърши вчера, а „Отново в играта!“ стартира на 20 септември и ще завърши точно месец по-късно – на 20.10.2013 г.

Първата инициатива бе изцяло ориентирана към почитателите на спортните предвиждания – единственото условие за участие в нея бе притежанието на непечеливш талон на минимална стойност 10 лева. Така, в „надпреварата“, която приключи вчера, имаха възможност да се включат всички желаещи да се сдобият с допълнителни печалби от по 500 (за всеки от регионите) и 5 000 лева или два 42'' LED телевизора. Най-голямото усилие, което трябваше да направят люботелите на футбола и останалите спортове, бе да попълнят трите си имена, дата на раждане и телефон за връзка на гърба на квитанцията преди да я пуснат в специалната урна във всеки букмейкърски пункт. Краткият обзор на „Играта продължава!“ установи най-много пуснати непечеливши квитанции за поне 10 лева в регионите Бургас, Варна и Стара Загора. Поради това, играчите оттам ще участват в най-ожесточената битка за допълнителните печалби и награди – кои са щастливците ще стане ясно на 09.10.2013 г. Тогава ще бъде определен жребият в Централния офис на „Еврофутбол“ в София. Имената на късметлиите ще бъдат публикувани в сайта на компанията, както и във вестник „Еврофутбол“.

"Еврофутбол" радва участниците с две кампании

„Отново в играта!“ е предназначена за феновете на гонките с хрътки, които пък ще могат да се преборят за един 42" LED телевизор, два таблета, пет смартфона и 10 допълнителни парични печалби от по 200 лева. Условията за участие в инициативата са същите, като в предишната кампания, но тук минималната стойност на залога е 5 лева. Към момента най-голям интерес има в регионите Видин, София и Плевен, а първенец „на випуска“ по най-много пуснати непечеливши талони за поне пет лева е небезизвестният пункт на бул. „Освобождение“ №31 в Пловдив. Наградите ще бъдат определени чрез жребий след 20.10.2013 г., когато е краят на „Отново в играта!“, а конкретната дата ще бъде обявена допълнително. Повече за кампанията ще намерите тук.