Прави колонки и четирицифрени печалби отбелязаха края на миналата 2013-та и началото на Новата година за участниците в „Еврофутбол“. „Победната серия“ започна още на 29-ти декември, когато майстор от кърджалийското село Кирково получи 2 025,57 лева срещу залог за 6 лева и попълнени 11 срещи в права колонка. За десет от тях играчът отбеляза прогноза за Над 2,5 гола в мача, а за една – за краен изход „2“. Двубоите бяха от първенствата на Англия и Турция.

Успех отбеляза и русенец, който посрещна 2014-та година с 3 441,04 лева по-богат. Той позна крайния изход на „скромните“ осем сблъсъка в права колонка с фиш за 50 лева и срещи от Острова и Калчото.

Първи януари ще бъде запомнен от столичанин, който реализира печалба от 5 566,05 лева в пункта в бл. 504 в ж.к. „Младост“. Той също избра правата колонка и предвиждане за краен изход, но за четири мача от Англия.

Същият брой сблъсъци, от същото първенство и същата прогноза попълни в своя талон за 10 лева и участник от старозагорското село Габарево, който получи 2 728,57 лева за своя успех.

Благоевградчанини пък „отстреля“ крайния изход на седем двубоя от Англия, Уелс, Северна Ирландия и Шотландия в права колонка – с 20 лева той спечели 2 354,47 лева и възхищението на играчите в пункта на ул. „Яне Сандански“ №2. Важно е да се отбележи, че срещата между Фулъм и Уест Хям, в която друг от Благоевград вкара победен гол (Бел.ред. – Бербатов отбеляза за 2:1) бе една от тези, които донесоха късмет на щастливеца.