Че големите печалби могат да се вземат и с малки суми доказаха за пореден път участниците в „Еврофутбол“ през отминалите два дни. Почитателите на футбола масово прибираха печалби с десетина и повече пъти по-малък залог, като най-голямо впечатление прави вчерашния „удар“ на благоевградчанин, който получи 3 953,26 лева срещу 20 лева. Това се случи в букмейкърския пункт на ул. „Яне Сандански“ №2, където бе пуснат успешния талон с прогноза за крайния изход на четири мача в права колонка.

Два пъти по 10 лева даде и пловдивчанин, който „се пусна“ на срещи от Шампионската лига – пет двубоя, също в права колонка за краен изход. Мястото бе пункта на ул. „Петър Стоев“ №36, а щастливецът отнесе в дома си 2 706,42 лева.

Понеделник пък донесе успех на участник от Пазарджик, който прибра 2 020,59 лева срещу 28 лева за точното предвиждане на краен изход „Х“ на шест сблъсъка при система 1 от 6 и 6 от 6.

 

Безапелационен победител в символичната класация на майсторите на Гонки в началото на седмицата стана бургазлия, който получи общо 2 250 лева за Победител в надбягване №12 в Суиндън. Хрътката Stanton Ovation пресече първа финала на 480-метровото трасе – това се случи пред погледите на играчите в пункта на ул. „Демокрация“ №82.

Късметлия от Асеновград „диша във врата“ на щастливеца от Буртас – той прибра 2 385 лева за 1-2 място в седмата гонка в Ромфорд. Същият букмейкрски пункт, на ул. „Училищна“ №4 „подслони“ и друга хубава печалба – 1 380 лева отидоха при друг асеновградчанин, който заложи също на първите двама в десетото надбягване в Ярмаут. Букмейкърът на столичната улица „Сава Михайлов“ стана свидетел на поредица от успешни прогнози. Трима оттам „се пуснаха“ на Победител в различни гонки – първият взе 1 275 лева, вторият получи 1 200 лева, а третият си тръгна с 1 020 лева.

В унисон с футболните успехи на участниците в „Еврофутбол“ един любител на хрътките от Разград прибра 421 лева срещу 42 пъти по-нисък залог. Той избра десетата гонка в Монмор и предвиждане за Трио, за да грабне трицифрената сума.

Джакпотите в „Еврофутбол“ продължават да се натрупват – Екстра 10 достигна 4 143 лева, а Джакпот 13 – 27 553 лева.