Две седмици минаха от началото на поредната кампания с допълнителни парични печалби на българския букмейкър – „Еврофутбол“ дава още повече!“. За този период голяма част от участниците се възползваха от възможността да изпробват късмета си.

Еврофутбол дава още повече! предизвика интереса на участниците

Така те ще могат да се борят за 10 суми от по 1 000 лева, с непечелившите си квитанции на минимална стойност 10 лева, без значение от залога, който са реализирали – за резултати от спортни състезания или Гонки. Най-много от тях вече се изявиха в регионите Бургас, София, Варна, Пловдив и Стара Загора, а пунктът, в който са проявили най-голям интерес за участие в инициативата, е този на адрес: гр. Пловдив, жк. "Тракия", бул. "Освобождение" № 31.

„Еврофутбол“ дава още повече!“ ще продължи точно един месец – тя стартира на 19.07.2013 г. и приключва на 19.08.2013 г.. За да се включат в кампанията, участниците трябва да попълнят трите си имена, телефон за контакт и дата на раждане на гърба на непечелившата си квитанция. След това, трябва да пуснат талона си на минимална стойност 10 лева в специална урна, поставена на видно място във всеки букмейкърски пункт. Наградите - 10 броя по 1 000 лева, ще бъдат определени чрез жребий след края на инициативата. Той ще се проведе в последните дни на месец август, а конкретната дата ще бъде обявена на фирмения сайт на компанията – www.eurofootball.bg.

Допълнителните парични печалби ще се изплащат в офиса на регионалния представител за региона, в който е издадена печелившата квитанция или в централния офис на „Еврофутбол” ООД на бул. „Джеймс Баучер” №12 в София.