Иван Вратегов и Венцислав Тодоров задигнаха почти всички отличия на Академия365. Това се случи на първото събитие от серията лекции на живо - “Да замръкнеш с Академията”.

Венци прибра цял сервиз след като разби нашия лектор, Явор, с верни отговори, а сътрапезникът му ни довърши с точни прогнози и прибра джагата на Академия365.

Попитахме нашия доказал се разбирач каква е тайната му и ето каква ни отговори: “Старах се да бъда безпристрастен, не съм фен на нито един от двата отбора и прогнозирах според това, което виждам.”

Събитието премина в приятелска обстановка, но определено събрахме експерти. Лекторите Явор и Киро коментираха мача, водени от сутрешната звезда на “Дарик радио”, Мишо Дюзев.

Една маса обра наградите на Академия365

Освен, че се представиха страхотно в прогнозите, нашите студенти разбраха емпричино, че ирландското наливно много върви с пилешки хапки.

Една маса обра наградите на Академия365

Благодарим на гостите ни и подканваме всички студенти да се присъединят към следващото ни събитие - ще гледаме Байерн Мюнхен - Барселона на 23 април, вторник, от 21 ч. в Irish Harp. Лектор ще бъде Веско Димитров от сайта за футболна култура ТриКорни. Изненадите за разбирачи са гаранция.

 

Академия365
За тези, които смятат футбола за отличен