Дядо Коледа вече минава през букмейкърските пунктове на „Еврофутбол“ и радва участниците с хубави печалби. Празничната обиколка на добрия старец започна още на 18.12., когато столичанин прибра 7 169,07 лева за пет мача от Англия и Франция в права колонка и разнообразие от залози:

Шефилд Уензди – Уигън Атлетик: Полувреме с повече голове – второ полувреме;

Сток сити – Ман. Юнайтед: Полувреме с повече голове – второ полувреме;

Марсилия – Тулуза: Краен изход „1“;

Троа – Тур: Краен изход „1“;

Рен – Бордо: Под/Над 2,5 гола – Над 2,5 гола в срещата.

На 19-ти декември пък двама – от Варна и Сливен, напълниха джобовете предколедно – 3 445 лева отидоха в морската ни столица с предвиждане за „Кой отбор ще отбележи гол в срещата?“ – Няма гол за Левски – ЦСКА. 2 340 лева с талон за 4 лева и система 3 от 4 за точен резултат на двубои от Португалия, Испания, Румъния и Англия спечели сливналията.

Петъчният ден също зарадва някои от участниците в „Еврофутбол“ – софиянец влезе в списъка на майсторите, след като си тръгна с 8 589,86 лева от залог с 220 лева и система 4,5 и 6 от 6 мача, познавайки крайния изход на пет от сблъсъците. Играч от Сандански пък взе 2 258,46 лева с 20 лева и прогнози за четири срещи в права колонка – една за краен изход и три за първо полувреме/краен изход.

Дядо Коледа не пропусна и любителите на Гонки – двама от тях прибраха четирицифрени суми. Русенец получи 1 020 лева с предвиждане за Победител в 12-та гонка в Ромфорд в четвъртък. Столичанин взе 1 000 лева също за победителя, но в осмото виртуално надбягване в Гренд Сентрал вчера.