Георги Димитров Събчев бе определен за „Букмейкър на месец октомври” в традиционната класация на „Еврофутбол”. На официална церемония в Ловеч на 27.11.2012 г. ръководителят „Връзки с обществеността” в „Еврофутбол” – Елица Иванова, удостои с почетна грамота и парична награда един от най-предприемчивите букмейкъри на компанията. Георги Събчев стартира бизнеса си през далечната 1998 г., а от тогава до сега отваря още два пункта в града на Покрития мост. Наградата си той заслужи заради пункта си в ж.к. „Младост” №8, който е любимо място за залози на местните в квартала, които се отбиват там и за по чаша бира. Георги Събчев е един от талантливите леви крила в българския футбол, но животът му поднася диплома по „Счетоводство” вместо такава от Националната спортна академия.

Според Георги Борусия Дортмунд ще спечели дербито срещу Байерн.

Той също така смята, че Рафаел Бенитес ще запише първа победа начело на Челси в лондонското дерби срещу Уест Хем.

Букмейкърът на месец октомври в класацията на Еврофутбол смята, че в дербито на Мадрид между Реал и Атлетико ще има под 2,5 гола.

Какви са неговите останали прогнози чуйте в интервюто, което Георги Събчев даде минути, след като получи грамотата си за „Букмейкър на месеца”.