16 893,09 лева отидоха при участник от Сливен, който попълни система 3 от 8 в талона си за 280 лева с прогнози за първо полувреме/краен изход на мачове от Шампионската лига. Това се случи в сряда в букмейкърския пункт на „Еврофутбол“ на бул. „Братя Миладинови“ №8. В крайна сметка играчът позна шест от двубоите, като само ФК Копенхаген – Реал Мадрид и Байерн Мюнхен – Манчестър сити го спряха да получи максималната си печалба. Ето и другите срещи, които той избра: Ман. Юнайтед – Шахтьор Донецк Х/1, Реал Сосиедад – Леверкузен Х/2, Галатасарай – Ювентус Торино Х/1, Бенфика Лисабон – Пари Сен Жермен Х/1, Олимпиакос Пирея – Андерлехт Х/1 и Виктория Пилзен – ЦСКА Москва Х/1.

Столичанин взе 13 273,61 лева с 400 лева и три сблъсъка от Германия в права колонка за „Краен изход с Хендикап – 2“ в неделя. Друг от София получи 7 997,97 лева в същия ден с талон за 10 лева и предвиждане за краен изход „Х“ на шест мача в права колонка – от първенствата на Бразилия, Мароко, Чили, Италия, Испания и Аржентина. Други шест срещи в права колонка направиха по-богат с 3 491,69 лева варненец, който пусна своя фиш за 2 лева в пункта на ул. „Константин Доганов“ №2. Той избра прогнози за първо полувреме/краен изход, краен изход с Хендикап и краен изход за двубои от Русия, Германия, Испания и Италия. Участник от Ардино прибра 3 238,18 лева в сряда със залог за 1 лев и поредните шест сблъсъка в права колонка – всичките от Шампионска лига.

Отново в средата на седмицата 971,75 лева, но от Гонки, отидоха в Търговище като награда за успешния избор на първите три хрътки по реда на точното им подреждане в шестата виртуална гонка в Гранд Сентрал, с 5 лева на талона. 848 лева взе участник от Разград със залог от 8 лева и прогноза за 1-3 място в десетата гонка в Хоув. Общо 800 лева прибра столичанин във вторник, отново за 1-3 място, но във виртуалното надбягване с номер 13, Маунт Вю. Това му струваше общо 1 лев. Пловдивчанин получи 594,90 лева срещу 4 лева и отлично познаване на резултата от четвъртата гонка в Монмор в понеделник.

Остават само три дни до края на „Голямата игра продължава!“ – кампанията, която ще зарадва всички участници в „Еврофутбол“, независимо от техните предпочитания за вида залог, спорт или Гонки. Тя дава възможност на всички любители на футбола и другите спортни прогнози, които са пуснали талон за минимум 10 лв., както и на феновете на хрътки, които „са се отчели“ със залог за поне 5 лв., да участват в разпределението на над 60 000 допълнителни печалби и предметни награди, най-големите от които са по 5 000 лева, 3 000 лева и 1 000 лева.