За половин година любителите на числовата игра Еврошанс си поделиха 32 929 662 лв. печалби.

За да затвърди позициите си, най-динамичната лото игра в България обновява правилата си и дава нови възможности за забавление на играчите с атрактивни специални залози.

Четири отделни секции в талона дават възможност на играчите да пробват късмета си с интересни предвиждания. Едновременно със старта на новите залози в Еврошанс факт е и обновеният сайт на компанията Евробет – www.eurobet.bg. В него всеки ще може да намери пълна и точна информация за игрите, както и всичко за новите залози, статистика за изтеглените числа, възможности за печалби и пр. Във всички букмейкърски пунктове в страната тегленията на игрите на Евробет ще могат да се наблюдават чрез визуализация, която дава пълна информация за новите възможности.

„Еврошанс е на пазара вече седем години. Характерно за тази игра е, че с времето претърпя редица промени, които целяха да я осъвременят и развият. Специалните залози, които сега въвеждаме в играта, са изцяло продиктувани от желанията на аудиторията. Вярваме, че допълнителните залози ще задоволят изискванията на пазара. Ние ще работим усилено, за да може Еврошанс да затвърди позициите си на лесна, но и много интересна числова игра“ – заяви Красен Хинков, управител на Евробет.