Късметът беше неотлъчно с играчите на Евробет през всички празнични дни. Близо три милиона лева си разделиха щастливците, които се забавляват с игрите на късмета и то само за две седмици.

Софиянец позна всички, предвидени в талона му 7 числа и си подсигури печалба от 14 016 лв. Късметлията разказа за себе си, че е икономист по образование и не за първи път печели от играта Еврошанс. Има изградена система за игра, която досега му е донесла печалби от по 3000 лв., 3200 и 3600 лв.

Друг играч от Свищов спечели 12 000 лв. с игра на 8 числа. Щастливецът от години живее и работи в кипър. „Аз съм музикант по професия, но в момента работя като строител. В Кипър играя Кено и съм печелил дори 15 000 евро. Дойдох си в България за празниците и спечелих от Еврошанс. Много съм щастлив.”

Интересен факт е, че тази печалба се падна в пункта, където преди време друг късметлия спечели от Еврошанс 200 000 лв.

12 000 лв. си спечели и играч от Русе, който също опитал късмета си с игра на 8 числа. „Пуснах талона си за 50 тегления и отидох на почивка. Дълго време не бях играл с тези числа, но сега реших да ги отбележа. Това са рожденните дни на моето семейство и съм много щастлив, че ми донасоха пачалба. Миналата година изпратих абитуриентка, също така аз имах юбилей и парите ще ми дойдат добре”, разказа късметлията.