Двама 28-годишни младежи спечелиха атрактивни суми от играта Еврошанс.

Единият късметлия е от Раковски, а другият от София. Общото между двамата, освен че са любители на лото играта, е, че са и набори.

Николай Лесов от Раковски работи в мебелна фирма в Пловдив и отскоро се радва на щастлив семеен живот. Разказва за себе си, че редовно пуска любимите си числа, но преди две седмици решава да ги смени.

„Както обикновено минах през пункта, за да пусна фиш и още бях там, когато започна тегленето. Трудно е да опиша адреналина, който усетих, когато видях, че излязоха всичките ми числа. Веднага започнахме да се черпим с другите играчи в пункта. „

Късметлията планира да зарадва съпругата си със спечелената сума, а освен това да ремонтира общия им дом.

Вторият щастливец е Иво Христов от София. Той е дипломиран треньор по футбол, но в момента е в период на търсене на работа. Дълго време той не бил пробвал късмета си, но наскоро се върнал от чужбина и решил да пусне фиш. Късметът му се усмихнал и само 10 минути по-късно излезли всички, отбелязани в талона му 9 числа, което при залог от 1 лв. му носи печалба 10 000 лв. Иво все още не е решил какво ще направи с парите от печалбата, но със сигурност ще почерпи приятеля си, който му подсказал половината числа.

За тираж № 309 играчите на Евробет си разделиха 1 120 717 лв. печалби.

24 000 лв. в Раковски и 10 000 лв. в София - атрактивни печалби от Еврошанс