Изминалата втора седмица на „Като за световно с „Еврофутбол!“ ощастливи още 15 участници на букмейкърската къща – Галин Колев от Добрич взе 2 000 лева, други двама: Методи Асов и Планимир Николов си тръгнаха с по един таблет, а още още 12 получиха суми от по 500 и 200 лева. Техните имена бяха определени чрез жребий в неделното предаване на Канал 3 „Спортен свят“. „Много съм щастлив, благодаря на „Еврофутбол“ за възможността, която ми даде – желая успех и на другите участници!“ сподели Галин, развълнуван от новината за своя успех. Ето кои са и другите печеливши: Стоимен Дъбов и Вангел Бегонов взеха по 500 лева, а по 200 лева отидоха при Георги Христов, Димитър Атанасов, Любомир Тумбалев, Кирил Александров, Георги Александров, Цветослава Ковачева, Цветан Петров, Цветелин Кузманов, Йордан Хаджимитов и Неделчо Димитров.

Интересът към кампанията нараства с всяка изминала седмица – това сочи статистиката за общия брой талони, отговарящи на изискванията за участие, от втората седмица в сравнение с първата. Те са близо 127 000 за изминалите няколко дни – толкова са осъществените залози за минимум 10 лева на резултати от спортни състезания или за поне 5 лева на Гонки. Най-голям принос в това имат два пункта – в Студентски град, София, на ул. „Акад. Борис Стефанов“ и в бл. 6 в ж.к. „Освобождение“ в Разград. В края на тази седмица, на 23.02.2014 г., пък ще станат ясни и собствениците на допълнителните награди от третата седемдневка на кампанията.

Всеки кръг от „Като за световно с Еврофутбол!“ приключва с раздаването на 15 предметни и парични награди. В жребия за тях ще се включват всички талони, приети от петък на предходната седмица до четвъртък на текущата. Повече информация можете да намерите тук.

Съвсем закономерно към списъка с ударите от изминалите дни се присъединиха и 15-те мача в права колонка, залог за 1 лев и печалба от 2 028,75 лева, които реализира участник от Пловдив във вчерашния ден. Той осъществи своя удар в пункта на ул. „Победа“ №38 в Пловдив със срещи от първенствата на Германия, Швейцария, Англия, Холандия, Португалия, Франция, Хърватска, Турция, Италия и Белгия. Система 2 и 3 от 3, талон за 2,80 лева и по-богат с 5 087,61 лева – това е равносметката на играч от Бургас, който избра Точен резултат първо полувреме/краен изход на сблъсъци от Англия, Германия и Франция, за да познае и трите срещи. В Кърджали, при букмейкъра в бл. 58 на бул. „Христо Ботев“, се разигра следващата щастлива сцена – жител на града спечели 4 245,55 лева с 50 лева и предвиждане за пет двубоя в права колонка. Гонките пък ощастливиха участник от Бургас – той получи 1 125 лева за познаването на победителя в деветото надбягване в Суиндън в петък.