ЕВРОБЕТ пусна на пазара 3 разновидности карти - ЩАСТРИВИ ГОДИНИ, КОКТЕЙЛ НА КЪСМЕТА и АСТРО. В картите ЩАСТЛИВИ ГОДИНИ най-атрактивни са печалбите, при които притежател на печелившата карта в продължение на 10 години всеки месец ще получава по 1000 лв. При КОКТЕЙЛ НА КЪСМЕТА печалбите са до 10 000 лв., а при картите АСТРО печалбите са до 20 000 лв.

Най-новият продукт на компанията е насочен към всички онези, които не искат да очакват теглене, а с нетърпение ще изтъркат картата, за да открият печелившите символи. Това е много популярна и харесвана в цял свят форма на забавление.

Само за седмица скреч картите на ЕВРОБЕТ завладяха играчите, защто предлагат бързо и в същото време много вълнуващо удоволствие.

„Целта ни е да предложим на аудиторията нещо интересно и вълнуващо, а също така и да обогатим портфолиото си. Компанията ни се развива и за нас е гордост, че точно в навечерието на най-хубавите празници успяхме да реализираме този проект. Вярвам, че печалбите от нашите игри, ще донесат много приятни емоции и усмивки на играчите ни”.

„Ние работим на франчайз принцип с партньорите си. Именно те са наш ориентир в това какво е търсенето на пазара и какви са очакванията на хората. Убедена съм, че този тип партньорство е бъдещето по отношение на игралната индустрия. С гордост мога да кажа, че към момента разполагаме с над 750 обекта, а благодарение на момнтната лотарийна игра ИЗТРИЙ и СПЕЧЕЛИ, ще разширим мрежата си благодарение на сътрудничеството ни, както с големи търговски вериги, така и с представители на малкия и среден бизнес. За 5 години на пазара предложихме модерни и забавни игри на късмета от, които играчите си спечелиха приблизително 190 млн. лева”, заяви управителят на ЕВРОБЕТ – Олга Тодорова.