Звездата на турския национален отбор Арда Туран коментира предстоящия сблъсък на неговия тим срещу настоящия европейския шампион Испания. Двата тима ще се срещнат в ключов сблъсък от група D на Евро 2016.

„Испания са фаворити, със сигурност ще доминират в притежанието на топката. Ще дадем всичко от себе си, за да стигнем поне до точката. Ако успеем да го направим, шансовете ни за класиране в следващата фаза ще са наистина големи. Испания е много силен отбор, но и те играят с 11 футболисти на терена. Едно е сигурно – ще се борим до самия край”, заяви футболистът на Барселона.

Туран коментира и сериозните критики, които се изписаха по негов адрес след загуба от Хърватия с 0:1 на старта на първенството. „Играх лошо и неефективно. Това обаче може да се случи на всеки. Амбициран съм да покажа най-доброто, на което съм способен още в следващия мач. Трудно ми е да разбера защо хората реагираха така остро спрямо мен. Носил съм националната фланелка над 90 пъти – факт е, че съм имал няколко лоши мача, но те могат да се преброят на пръстите на едната ми ръка”, допълни още той.