Девет срещи в права колонка и 5 лева залог донесоха на пловдивчанин точно 4 457 лева от „Еврофутбол“. В майсторското си предвиждане той е вписал за пет от мачовете прогнози за крайния изход, а за останалите четири – за сбор голове за домакина или госта. Освен печалбата от коефициенти, която е 4 051,82 лева, познавачът „си докара“ и приятна сума от бонуси – това е най-новото предложение на българския букмейкър. Така участникът взе допълнително 405,18 лева за три от двубоите в предвиждането си, които се предлагаха с бонуси. Успехът си е реализирал в букмейкърския пункт в града под тепетата на бул. "Александър Стамболийски" № 35.

Ето и самото съдържание на печелившия му фиш:

Арсенал - Уест Хям Сбор голове Домакин 3 +

Рома - Интер Милано 1 Б

Валенсия - Реал Мадрид Х Б

Пари Сен Жермен – Тулуза Сбор голове Домакин 3 +

Витория Сетубал – Порто Сбор голове Гост 3 +

Санта Клара - Униао Мадейра Х Б

Мулен – Бордо 2

Севиля - Реал Сарагоса 1

Малага - Барселона Сбор голове Гост 3 +

Точните резултати на две футболни срещи осигуриха на участник от Първомай 3 800 лева. Той е действал по-предпазливо като е играл в система 1 от 2 и 2 от 2 със 150 лева залог. Познал е и двата сблъсъка: Бетис - Атлетико Мадрид 1-1 и АФК Уимбълдън - Порт Вейл 2-2. Мястото на успеха му е букмейкърския пункт на ул. "Княз БорисІ" № 1А.

Майстор на надбягванията с кучета отново от Пловдив спечели 831 лева с прогноза за подреждането на първите три състезатели в точния им ред. Успешното си предвиждане той е направил за десетата гонка на хиподрума в Ромфорд. В талона си, който е пуснал с 10 лева залог в пункта в ж. к. „Тракия“ бл. 190, вх. Г, ет. 1, е отбелязал точните места от първо до трето на хрътките с номера 4-5-6.

Също с 10 лева залог, но предвиждане за Трио осигуриха на автора на друга прогноза 521 лева печалба. Той е играл за третата гонка на пистата в Крейфорд, като е предвидил, че кучетата с номера 1, 2 и 3 ще заемат първите три места. „Арена” на неговите действия бе пункта на ул. "Христо Ботев" № 4 в Стара Загора.

Отново Трио и 10 лева залог донесоха на друг любител на гонките 335,50 лева. Той е предпочел първото надбягване на трасето в Монмор. Пуснал е печелившия си талон в Търговище, пункта в кв. "Запад", ул. "Трайко Китанчев" № 11. Неговите фаворити – състезателите с номера 1, 2 и 3 се класираха точно както той очакваше – на първите три места. 

С по-труден залог е реализирал успеха си участник от Плевен, който е познал кои кучета ще заемат позициите от първа до трета на десетото надбягване в Ромфорд. Това са хрътките с имена Phoenix Barbatov, Lughill Ian и Murlens Court. Това му донесе 454 лева печалба срещу 5 лева залог.

Сумата на Джакпот 13 достигна 15 337 лева, на тази на Джакпот Екстра 10 – 1 583 лева.