№1 в схемата на Sport Depot Open 2018 Радослав Владимиров излиза днес за шампионската титла в турнира срещу поставения под N2 Милен Германов. Мачът ще започне от 20 часа на централния корт на Българския национален тенис център и ще бъде ръководен от професионалния съдия Елена Андонова. 

Първото място ще донесе на победителя 1000 точки за ранглистата на Интерактив тенис, а за Милен ще означава и възможност да играе във финалите на лигата от 14 до 20 декември. Радо вече има достатъчно точки и е подал заявка за участие.

В Sport Depot Open 2018 се включиха 106 мъже и жени, които трябваше да доказват отлична физическа форма в мачовете във формат 2 от 3 сета. Двамата финалисти успяха да спечелят драматични срещи и очакванията са за жестока битка. Те играха финал за последно преди по-малко от месец. През юни Радо победи Милен в първия Мастърс на лигата за 2018 г. с 2:0 сета (6:3, 6:3) на полуфинал, след което спечели титлата. И двамата са с рейтинг 5 в най-голямата аматьорска тенис лига в България, което означава, че са с богат опит в турнири и владеят играта много добре.

Първите осем в Sport Depot Open 2018 ще получат поощрителни награди. Шампионът ще си тръгне с ваучер на стойност 250 лв. от Спорт Депо, а финалистът – с 200 лв.

Повече подробности за Интерактив тенис и за турнирите на лигата може да намерите тук.