Не, не беше в засада тъпунгери !
Ама при това положение няма никаква дузпа ! Матай прави две нарушения и след това беге зетя играе с ръка...Първо дърпа за фланелката играч на Базел след това натиска по рамото Салай, докато се опитва да играе с глава
Абе лепилари, преди Шелис да бъде надбяган от небелия има 100 други грешки на футболистите на Левски. Основна вина имал...няма нищо по-нормално от това нападател да надбяга централен защитник! А колкото до положението, което сте дали за пример с ни белия ни черния , който останал сам , кой му попречи да отправи удар в очертанията на вратата ? Да не би късметът да изби топката в корнер ?Аре бъдете малко по-обективни и не манипулирайте хората !
@amatiora86 Кои са тези които не са взимали пари с месеци ? Точно Станислав най-вероятно е взимал редовно пари, иначе щеше да разтрогне договора си и да си тръгне като свободен агент, за да има повече кинти за него, баща му и мениджърчето му, каквато е и целта му .
@bsz1916
Точно защото не иска да преподписва и не иска да бъде продаден е отношението към него ! И това, че не иска да преподписва договора си е ясно още месеци преди да откаже трансфер.
Вместо да си мълчи и да се покрие от срам някъде , щото за толко години налагане на деца в неговия клуб е произведен един играч за мъжкия национален отбор, който е спорно дали изобщо може да се нарече футболист, той е отворил лайномета.За следващите мачове, нека се извикат всички играчи на Славия! Тогава сигурно цяла България ще се гордее с тях....
Да се затвори тая врата !
@Etar_VT Левски тази година е шампион и за това ни "подариха" победата. С такива победи срещу малките клубчета се става шампион ;) Добре че поне не ви дадоха дузпа, за да я изпуснете и ревете, че не сте успели да си вкарате първия гол за сезона. Мафията, гледам е влезнала в действиещом явно ви е заставила да си сложите това шаранче на вратата.
Ако не ви беше кухо вратарчето може би съдията нямаше да ви е виновен...
@cafe13 Твоя клуб колко продадени абонаментни карти има ?
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Това ако вярно го е казвал значи тотално е изперкал. Но като се има предвит, че това е ГОНГ, най-вертоятно статията е измислица... Тоя който я е написал е добре да си сложи името !
за Лудогорец цената трябва да 8,9 милиона евро...
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Да ги върне! Той не е разбрал, чв трябва само левскари с чисти пари да ДАРЯВАТ...
Защо не написахте цялото нещо, което е каза Диков ? Като това, че сметките на национална лотария са отворени и са преведени пари на Пирогов и Александровска болница , след което отново затворени ?
Абе ей! Ставайте и се махайте, за да не стане Катуница 2! Бахти наглеците...
Ясно е, че футболистите не могат да спечелят футболен мач. Давайте ние да изковем победата! Всеки, който идва на мача нека носи със себе си по един банан...
Айде като преписвате статии ги проверявайте дали написаното в тях е истина. Ако не знаете ЛЕВСКИ колко титли и купи има влезте в официалния сайт на клуба и проверете!
ЦСКА нищо не може да разкрие, защото не съществува !
@9popo Еййй тоя Павел Колев съсипа Левски бе ...
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
А защо не коментирате за колко жълти картона беше този турицов ? Или настъпването на Кабрал от Енрике ? Жалки медии !
С такива пу.ки като тоя, садиите и коментаторчетата футбол няма да има в България !
Има причина да се пази в тайна състоянието му и това не е защото много го обича съпругата му...
След като си капитан на този отбор, нямаш право да допускаш подобни грешки!Не е сериозно...
А Сисиньо ще бъде ли наказан ?
Точно така ! За да има футбол в България не трябва да има български футболисти в съставите.Младите футболисти трябва да ги научим как се симулират кинтузии в 10 мин. на някакъв си мач. Така и националния ни отбор ще тръгне нагоре и ще успеем да се класираме на европейско и световно.
Браво на някои от феновете на Левски ! Така се показва любовта към любимия отбор !
Дупе да ни е яко с тоя аматьор !
  • 1