@drelic2 - спрял си хапчетата и ето резултата - безмислени бъртвежи на припознавач (микренска мастия)
"ЦСКА-СОФИЯ" е ниомото име на Литекс и има 4 титли. Това е клуб, който има бледо представяне както във вътрешното първенство, така и в международните футболни турнири и няма как да е "най-големият бългаски клуб". Значително повече успехи от "ЦСКА-СОФИЯ" имат клубове, като Славия (7 титли), Лудогорец (12 титли), Левски (26 титли). Някога съществуваше и клуб ЦСКА с 31 титли, но този клуб бе фалиран с октивното участие на собственика на "ЦСКА-СОФИЯ" и с подкрепата на продажната и тежко заблудена част от феновете на самия ЦСКА. След обявяването в несъстоятелност - влязло в сила съдебно решение от 09.09.2016 г. ЦСКА (с 31 титли) вече не съществува.
Десподов никога не е играл в ЦСКА! Десподов е играл в Литекс и когато клуба се наричаше Литекс, и след това, когато прие името "ЦСКА-СОФИЯ от гр. София.
Съжалявам да го кажа, но повече от ясно е, че този вратар не отговаря на името, престижа и амбициите на клуб, като Левски ....
"ЦСКА-СОФИЯ" не е и никога няма да бъде наследник на т.нар. "армейци" по две причини: от около 30 години не съществува клуб на българската армия; Второ - бившият клуб на армияна, наречен ЦСКА (с 31 титли) не съществува от 09.09.2016 г. Клубът с наименование "ЦСКА-СОФИЯ" е носител на 4 титли, тъй като е просто Литекс под ново име.
Стига сте лъгали! Клубът, който сега играе на Българска армия не се казва ЦСКА. Клубът, който сега играе на Армията се нарича "ЦСКА-СОФИЯ" и има 4 титли, защото това е преименувания Литекс!
@popi6868 - С тези лъжи, както и с лъжата, че "ЦСКАСОФИЯ" имал бил нещо общо с фалирания ЦСКА, ще стигнете точно до НИКЪДЕ! Илиян Илиев и Черно море винаги, ама винаги играят на кръв срещу Левски, за разлика от мачовете с т.нар. "ЦСКА-СОФИЯ" (т.е. Литекс).
След Лудогорец, Левски ще играе не с ЦСКА, а с "ЦСКА-СОФИЯ". Да се помни, че "ЦСКАСОФИЯ" е просто новото име на Литекс и този клуб има 4 титли и 5 национални купи (за разлика от ЦСКА, който изма 31 титли, но този клуб вече не съществува)
Нямя как клуб, като "ЦСКА-СОФИЯ", който има 4 титли и 5 национални купи да бъде "вечния враг" на Левски (най-титулования действащ български клуб с 26 титли и още толкова национални купи). Този мач НЕ е нито "вечното дерби", нито някакво "голямо дерби". Така нареченото "вечно дерби" беше между Левски и ЦСКА. Обаче от 09.09.2016 г. ЦСКА не съществува и естествено няма как да се играе "вечно дерби". Мачът на Левски с "ЦСКА-СОФИЯ" е сред напрегнатите и важни мачове по традиция още от времето, когато "ЦСКА-СОФИЯ" се наричаше Литекс и беше клуб от Ловеч, но няма как да измести "вечното" противоборство между Левски-отборът на народа и ЦСКА-отборът на комунистическия режим!
Нито един клуб, който в момента е включил в наименованието си четирите букви "ЦСКА" не е и НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ истинския ЦСКА (онзи с 31 титли). Защото истинския ЦСКА (с 31 титли) бе обявен в несъстоятелност и от 09.09.2016 г. НЕ СЪЩЕСТВУВА. Историята, успехите, отличията НЕ МОГАТ ДА СЕ НАСЛЕДЯВАТ не могат и да се купуват, защото са нематериални права от личен характер!!! Клубът, който носи днес името "ЦСКА-СОФИЯ" е основан през 1921 г. в Ловеч и оттогава е сменил няколко имена, но си остава все същия клуб - Хисар, Кърпачев, Осъм, Лекс, Ловеч, Литекс, "ЦСКА-СОФИЯ". Този клуб има дълга история, но само 4 броя титли и 5 броя ннационални купи. Другият кслуб - "ЦСКА 1948" е съвсем нов - от 2016 г. и все още няма във витрината си отличия. Това е! А който смята, че с купената еумблема е купил историята на ЦСКА е просто тежък неграмотник или платен от ГГ клакьор. Толкова по въпроса!
Това цска изобщо не е онова цска, което участваше в дербито с Левски. Всички знаят (но журналистите го прикриват, защото са платени или уплашени от един микренски бизнесмен), че "ЦСКА-СОФИЯ" не е и никога няма да се превърне в ЦСКА, който имаше 31 титли. Защото ЦСКА не съществува от 09.09.2016 г. От 02.06.2016 г. "ЦСКА-СОФИЯ" е новото име на Литекс, но новото име не прави нов клуб, нито създава приемственост. "ЦСКА-СОФИЯ" си остава клуб с 4 титли и 5 купи (последната спечелена през 2021 г.) Това е простата истина! Всичко друго е манипулация на невежествените фенове от продажни медии и нечистоплътното ръководство на този клуб, преселен от Ловеч в София.
@paramone54 - само едно уточнение - в турнира Лига на конференциите не участва клуб с наименование ЦСКА. В този турнир участва клуб с наименование "ЦСКА-СОФИЯ" (носител на 4 титли и 5 купи на Бг) и това никога не бива де се забравя!
Ами хайде най-после си признайте ГРЕХА, че предадохте автентичния ЦСКА (онзи, който имаше 31 титли) за да се присламчите към милионите на микренския бизнесмен и ПРИЕХТЕ (припознахте) един друг клуб, този от Ловеч - Литекс, за свой под името "ЦСКА-СОФИЯ", който въпреки запазените четири букви, всъщност си остава онзи ловешкия клуб и си има в историята само 4 броя титли! Какво си мислехте, че ще измамите някого ли? Да, имамихте само СЕБЕ СИ! И сега какво? Мислите, че можете да промените Литекс ли и неговия собственик, строител и вдъхновител? Не сте познали! "ЦСКА-СОФИЯ" ще си остане Литекс със своя специфичен манталитет на селски (микренски) тарикат. Ако сте истински мъже, ще признаете греха и ще си основете нов клуб - вярно ще започнете от нулата, но ще бъдете честни, почтени и достойни за уважение - не като сега!
Не знам кой какво е обещавал на ГГ, но е ясно, че той направи много опити да получи от властта изгода за клуба, който ръководи - от фалирането на цска, до преместването на Литекс в София, образуването на нова лига, преименуването на Литекс в "цска-софия", заграбването на стадиона, налаганата с пари и насилие медийна политика да се скрива истината, че цска вече не скъществува, и че "цска-софия" е просто новото име на Литекс. Сегашният министър явно е сложен на поста срещу много пари и има задачата да предаде държавен имот на частно лице. Това ще е престъпно действие, но някой ще плаща за да си затваря очите Темида. Този някой е същият, който организира заплахата срещу държавата, че ако Литекс не получи статут на цска, ако Литекс не получи стадион Българста армия, ако Литекс не получи държавна и медийна подкрепа за налагането му вместо фалирания цска, то ще последват силни граждански вълнения - големи групи платени хулигати и малоумни фенчета ще се вихрят вандализъм по центъра на София и ще клатят властта! Това е истината и този човечец няма право да нарича никого "професионален лъжец" (независимо дали е прав в конкретния случай), защото той самият е образец за лъжец и измамник на едро!
От цялата тази словесна бъркотия личи равнището на припознаваческата общност - пълен, абсолютен, натурален ПРИМИТИВИЗЪМ!!! Същите тези, които днес надават животински писъци преди 6 години дружно ПРЕДАДОХА собствения си клуб (създаден с такава любов от ЦК на БКП и ДС) и го обрекоха на безвъзвратна гибел (защото фалитът, несъстоятелността са именно това - гибел, смърт за клуба! А, както знаем смъртта е необратим процес). Същите тези ревящи гърла преди 6 години изгониха с камъни последните представители на все още съществуващия цска - момчетата, на които им дадоха Купата на България (последното отличие, което цска спечели и което се оказа последно завинаги). Същите тези примитивни, но алчни и безскрупулни лумпени посрещнаха ловешкия тарикат с цветя и венци (както някога дядовците им предателски посрещаха окупационния корпус на съветската армия, поробила страната ни за няколко десетилетия) и напълно съзнателно ПРЕДАДОХА клуба, който вече НЕ СЪЩЕСТВУВА и който като име носеше четири букви, заети от московския клуб на червената армия. В замяна получиха ловешкия клуб, който пък смени името си, но си остана същия правен субект и като такъв си остана с 4 бр. титли, но пък се сдоби с лелеяното софийско жителство! Резултатите от този опит за ИЗМАМА не закъсняха - макар и под новото име "цска-софия", ловешкия Литекс си остана клуб с дълбок провинциален манталитет и претърпя множество провали, без да достигне дори до собственото си ниво от времето, в което се състезаваше на родна ловешка земя. Това е истината, примитивни припознавачи! Няма на кого друг да се сърдите освен на самите себе си! Вашите собствени действия доведоха до тук, че освен дето вече НЕ СЪЩЕСТВУВА цска, освен че подкрепяте един чужд клуб - Литекс, под новото му име "цска-софия", но и се сдобихте с прозвището МИКРЕНСКИ МАСТИИ! Честито!
Вие сами си го убихте отбора на бащите ви още през 2016 г. Този клуб никога повече няма да го има, защото е прекратено завинаги съществуването му по ирония на съдбата точно на любимата за бащите ви дата - Девети септември! Ако бяхте почтени хора никога нямаше да позволите на ГГ да ви излъже, да фалира цска и да докара на Армията ловешкия Литекс. Вие обаче се оказахте алчни и непочтени и помогнахте да бъде ликвидиран цска. Излъгаха ви и за титлите и историята - те никога повече няма да принадлежат да действащ клуб, защото остават завинаги на фалирания и прекратен цска. Сега вие подкрепяте клуб, който има 4 титли и 5 национални купи и който носи със себе си един дълбоко провинциален манталитет!
@makedonski - Абсолютно точно казано! Цял живот ще знаят за гнусното си предателство и мира няма да си дават. Най-добре е да си основат нов клуб, да си го нарекат по подходящ начин и да започнат от нулата. Това вече ще е достойно за уважение!
@Bivol - Тъпанар! Микренска мастия!
@upton Изобщо ситуацията в Левски няма нищо общо с тази на несъществуващия ЦСКА (с 31 титли) и с тази на "ЦСКА-СОФИЯ" (с 4 титли). Дали Левски ще има или няма да има лиценз няма връзка с факта, че лапнишараните с червени петолъчки припознаха Литекс за свой клуб и сега ги наричат припоци или микренски мастии! А, от чорбарите и червените свине от Панчарево не остана и следа!
Не тънък, а много дебел момент е, че всъщност въпросните футболисти са били привличани от ЦСКА, а не от "ЦСКА-СОФИЯ". ЦСКА бе фалиран - до голяма стапен насила - за да бъде заместен, без никакво правно основание, от ловешкия клуб на ГГ. Схемата бе проста (също като ГГ и гелосания му палячо РВ) - фалираме ЦСКА, после сменяме името на Литекс с такова, което съдържа четирите букви плюс някаква добавка, за да няма пълно съвпадение (че в Търговския регистър няма иначе да впишат промяната) и след това подкупваме медиите да твърдят, че уж това е същото ЦСКА (с 31 титли). Феновете ще преглътнат измамата, защото обичат червената петолъчка и четирите букви, пък на закона му е.и май.ата! Така отпадат задълженията (над 30 милиона), но си прилапваме (напълно противозаконно!) всички успехи, история и прочее. В резултат, преименувания Литекс вече ще се кичи с 31 титли, въпреки, че исторически има само 4! Като се заплаши и министър-председателя, че ако не съдейства на измамата ще има организирани от ГГ (чрез купени и заблудени фенове) улични безредици, протести и т.н. смущения в живота на обществото, което ще рефлектира крайно неблагоприятно на властта на баце и компания, то е ясно как ще реагират ББ - ще заповяда на КК без да спази закона за държавната собственост да вземе от ЦСКА стадион БА и да го даде на преместения в София Литекс, който в този момент получи и новото си име "ЦСКА-СОФИЯ". Другото го знаем! Въпросът сега е кой е виновен за това, че на "ЦСКА-СОФИЯ" набутаха чужди задължения (задълженията на фалирания ЦСКА)? Ами много просто - виновни са селските тарикати ГГ и гелосаното му министърче, което преди 5-6 години изработи тази нагла схемичка! Честито! Обаче с това "ЦСКА-СОФИЯ" никога де юре няма да се превърне в никакъв наследник на ЦСКА и никога няма от правна гледна точка да има основание да се нарича 31-кратен шампион на България. Защото онова, което постанови УЕФА и контролната комисия, че "ЦСКА-СОФИЯ" се приема за "спортен наследник" на ЦСКА има значение единствено за уреждане отношенията с футболисти, излъгани от фалирания клуб и за да не се допусна вбъдеще микренския тарикатлък да се разпростре сред други клубове от европейския организиран футбол! Иначе "ЦСКА-СОФИЯ" си остава просто новото име на Литекс и има 4 титли и 5 купи на страната! Тома е!!!
Феновете вече разбраха, че всъщност "ЦСКА-СОФИЯ" е просто новото име на Литекс с 4 броя титли и затова вече не подкрепят този клуб. А иначе ЦСКА, с 31 титли, отдавна не съществува. Доста време живееха в тежка заблуда тези хора, но мъглата започна да се вдига и зад големите приказки, петолъчката и червените фланелки, започна ясно да прозира ловешката структура, апетита единствено към стадиона и една грандиозна измама, облечена в оранжево!
Гонг, ако сте истински журналисти трябва да изписвате правилно имената на клубовете. Пишете правилно "ЦСКА 1948", но не пишете правилно "ЦСКА-СОФИЯ", защо? Защото искате да въвеждате в ЗАБЛУЖДЕНИЕ публиката ли? Много добре знаете, че ЦСКА не съществува от влизане в сила на съдебното решение на СГС от 09.09.2016 г., но продължавате да изписвате името на "ЦСКА-СОФИЯ" от гр. София като ЦСКА. Защо лъжете, след като знаете, че всъщност "ЦСКА-СОФИЯ" е просто новото име на Литекс и това е съвсем друг клуб, различен от фалирания ЦСКА? Лъжете, защото ви плащата да лъжете, или защото ви е страх от един микренски "бизнесмен"? Ето защо България е на 112 място по свобода на словото! Вие сте активна част от несвободата на словото у нас!
@1973red - Първо, ако наистина уважаваш съперника, ще го наричаш с истинското му име, т.е. ще трябва да пишеш Левски - с в, а не с ф. Второ, рябва да пишеш и твоя клуб с правилното име - "ЦСКА-СОФИЯ" от гр. София, защото така се казва. Като пишеш ЦСКА, всъщност въвеждаш в заблуждение, защото клубът който играе домакински мачове на ст.Б.армия не е ЦСКА (този клуб не съществува от 09.09.2016 .), а е именно "ЦСКА-СОФИЯ" от гр. София. Трето, ти също не бива да си измисляш успехи за твоя клуб "ЦСКА-СОФИЯ" от гр. София, защото това е просто новото име на Литекс, и следователно има 4 (четири) броя титли. С 31 титли беше ЦСКА, но както се знае ЦСКА не съществува от фалита, обявен на 09.09.2016 г.
@vetar - идеята ти е ясна, но правописа ти е сбъркан - казва се "диверсифицирани"... друг път проверявай, че някой може да те изтипоса като не много грамотен - въпреки, че микренските мастии трудно ще се сетят, защото при тях образованието е дефицит! :)
@vallige - Това са само предположения. А истината е, че от 09.09.2016 г. сме без ЦСКА. И това е завинаги. А, "ЦСКА-СОФИЯ" е просто новото име на Литекс и има 4 бр. титли!
@bumerang58 - Преди всичко наименованията на отборите трябва да се изписват правилно за да не се въвеждат в заблуждение хората относно предмета на разговора. Когато говорим за "ЦСКА.СОФИЯ" от гр. София, трябва да пишем "ЦСКА-СОФИЯ", а не името на клуб, който вече не съществува - ЦСКА. Когато пишем за ЦСКА 1948, трябва да изписваме ЦСКА 1948, а не само 1948 - някой може да се обърка и да си помисли, че споменаваме отново един несъществуващ вече отбор, какъвто е ЦСКА. Бъдете прецизни, моля! И не забравяйте, че "ЦСКА-СОФИЯ" е новото име на Литекс и има 4 бр. титли. Този клуб няма нищо общо с фалирания и несъществуващ вече ЦСКА (с 31 титли)
"ЦСКА-СОФИЯ" играе на Ст. Българска армия от 2016 г., а не от 72 години. Стига сте лъгали! Защото "ЦСКА-СОФИЯ" е просто новото име на Литекс!
Чичовото наистина се връща в клуб, на който е бил треньор, но това не е ЦСКА (с 31 титли). Това е "ЦСКА-СОФИЯ" , т.е. Литекс (с 4 титли)!
@djur - "Говедо" ще викаш на баща си, мастийо микренска! Червени свине бяхте, оранжеви мастии станахте!
@Foootball - На всяка микренска мастия в главата й е Левски, а в аналното отверстие е забито пишлето на ловешкия селяндур! Няма да го разбереш, помият прост оранжев, но все пак ще ти кажа: Задълженията на Левски към НАП са РАЗСРОЧЕНИ! Левски всеки месец изплаща вноските, по плана за разсрочване! Благодарение на левскарите, които постоянно даряват за отбора на сърцето си Левски продължава да съществува, за разлика от ЦСКА, който бе изоставен от феновете си (понеже те се нагъзиха на гнома от Микре) и в резултат на това бе фалиран на 09.09.2016 г. От тази дата ЦСКА с 31 титли вече НЕ СЪЩЕСТВУВА! Сега има "ЦСКА-СОФИЯ", който има 4 титли, защото това всъщност е преименувания Литекс!
  • 1