@paramone54 - само едно уточнение - в турнира Лига на конференциите не участва клуб с наименование ЦСКА. В този турнир участва клуб с наименование "ЦСКА-СОФИЯ" (носител на 4 титли и 5 купи на Бг) и това никога не бива де се забравя!
Ами хайде най-после си признайте ГРЕХА, че предадохте автентичния ЦСКА (онзи, който имаше 31 титли) за да се присламчите към милионите на микренския бизнесмен и ПРИЕХТЕ (припознахте) един друг клуб, този от Ловеч - Литекс, за свой под името "ЦСКА-СОФИЯ", който въпреки запазените четири букви, всъщност си остава онзи ловешкия клуб и си има в историята само 4 броя титли! Какво си мислехте, че ще измамите някого ли? Да, имамихте само СЕБЕ СИ! И сега какво? Мислите, че можете да промените Литекс ли и неговия собственик, строител и вдъхновител? Не сте познали! "ЦСКА-СОФИЯ" ще си остане Литекс със своя специфичен манталитет на селски (микренски) тарикат. Ако сте истински мъже, ще признаете греха и ще си основете нов клуб - вярно ще започнете от нулата, но ще бъдете честни, почтени и достойни за уважение - не като сега!
Не знам кой какво е обещавал на ГГ, но е ясно, че той направи много опити да получи от властта изгода за клуба, който ръководи - от фалирането на цска, до преместването на Литекс в София, образуването на нова лига, преименуването на Литекс в "цска-софия", заграбването на стадиона, налаганата с пари и насилие медийна политика да се скрива истината, че цска вече не скъществува, и че "цска-софия" е просто новото име на Литекс. Сегашният министър явно е сложен на поста срещу много пари и има задачата да предаде държавен имот на частно лице. Това ще е престъпно действие, но някой ще плаща за да си затваря очите Темида. Този някой е същият, който организира заплахата срещу държавата, че ако Литекс не получи статут на цска, ако Литекс не получи стадион Българста армия, ако Литекс не получи държавна и медийна подкрепа за налагането му вместо фалирания цска, то ще последват силни граждански вълнения - големи групи платени хулигати и малоумни фенчета ще се вихрят вандализъм по центъра на София и ще клатят властта! Това е истината и този човечец няма право да нарича никого "професионален лъжец" (независимо дали е прав в конкретния случай), защото той самият е образец за лъжец и измамник на едро!
От цялата тази словесна бъркотия личи равнището на припознаваческата общност - пълен, абсолютен, натурален ПРИМИТИВИЗЪМ!!! Същите тези, които днес надават животински писъци преди 6 години дружно ПРЕДАДОХА собствения си клуб (създаден с такава любов от ЦК на БКП и ДС) и го обрекоха на безвъзвратна гибел (защото фалитът, несъстоятелността са именно това - гибел, смърт за клуба! А, както знаем смъртта е необратим процес). Същите тези ревящи гърла преди 6 години изгониха с камъни последните представители на все още съществуващия цска - момчетата, на които им дадоха Купата на България (последното отличие, което цска спечели и което се оказа последно завинаги). Същите тези примитивни, но алчни и безскрупулни лумпени посрещнаха ловешкия тарикат с цветя и венци (както някога дядовците им предателски посрещаха окупационния корпус на съветската армия, поробила страната ни за няколко десетилетия) и напълно съзнателно ПРЕДАДОХА клуба, който вече НЕ СЪЩЕСТВУВА и който като име носеше четири букви, заети от московския клуб на червената армия. В замяна получиха ловешкия клуб, който пък смени името си, но си остана същия правен субект и като такъв си остана с 4 бр. титли, но пък се сдоби с лелеяното софийско жителство! Резултатите от този опит за ИЗМАМА не закъсняха - макар и под новото име "цска-софия", ловешкия Литекс си остана клуб с дълбок провинциален манталитет и претърпя множество провали, без да достигне дори до собственото си ниво от времето, в което се състезаваше на родна ловешка земя. Това е истината, примитивни припознавачи! Няма на кого друг да се сърдите освен на самите себе си! Вашите собствени действия доведоха до тук, че освен дето вече НЕ СЪЩЕСТВУВА цска, освен че подкрепяте един чужд клуб - Литекс, под новото му име "цска-софия", но и се сдобихте с прозвището МИКРЕНСКИ МАСТИИ! Честито!
Вие сами си го убихте отбора на бащите ви още през 2016 г. Този клуб никога повече няма да го има, защото е прекратено завинаги съществуването му по ирония на съдбата точно на любимата за бащите ви дата - Девети септември! Ако бяхте почтени хора никога нямаше да позволите на ГГ да ви излъже, да фалира цска и да докара на Армията ловешкия Литекс. Вие обаче се оказахте алчни и непочтени и помогнахте да бъде ликвидиран цска. Излъгаха ви и за титлите и историята - те никога повече няма да принадлежат да действащ клуб, защото остават завинаги на фалирания и прекратен цска. Сега вие подкрепяте клуб, който има 4 титли и 5 национални купи и който носи със себе си един дълбоко провинциален манталитет!
@makedonski - Абсолютно точно казано! Цял живот ще знаят за гнусното си предателство и мира няма да си дават. Най-добре е да си основат нов клуб, да си го нарекат по подходящ начин и да започнат от нулата. Това вече ще е достойно за уважение!
@Bivol - Тъпанар! Микренска мастия!
@upton Изобщо ситуацията в Левски няма нищо общо с тази на несъществуващия ЦСКА (с 31 титли) и с тази на "ЦСКА-СОФИЯ" (с 4 титли). Дали Левски ще има или няма да има лиценз няма връзка с факта, че лапнишараните с червени петолъчки припознаха Литекс за свой клуб и сега ги наричат припоци или микренски мастии! А, от чорбарите и червените свине от Панчарево не остана и следа!
Не тънък, а много дебел момент е, че всъщност въпросните футболисти са били привличани от ЦСКА, а не от "ЦСКА-СОФИЯ". ЦСКА бе фалиран - до голяма стапен насила - за да бъде заместен, без никакво правно основание, от ловешкия клуб на ГГ. Схемата бе проста (също като ГГ и гелосания му палячо РВ) - фалираме ЦСКА, после сменяме името на Литекс с такова, което съдържа четирите букви плюс някаква добавка, за да няма пълно съвпадение (че в Търговския регистър няма иначе да впишат промяната) и след това подкупваме медиите да твърдят, че уж това е същото ЦСКА (с 31 титли). Феновете ще преглътнат измамата, защото обичат червената петолъчка и четирите букви, пък на закона му е.и май.ата! Така отпадат задълженията (над 30 милиона), но си прилапваме (напълно противозаконно!) всички успехи, история и прочее. В резултат, преименувания Литекс вече ще се кичи с 31 титли, въпреки, че исторически има само 4! Като се заплаши и министър-председателя, че ако не съдейства на измамата ще има организирани от ГГ (чрез купени и заблудени фенове) улични безредици, протести и т.н. смущения в живота на обществото, което ще рефлектира крайно неблагоприятно на властта на баце и компания, то е ясно как ще реагират ББ - ще заповяда на КК без да спази закона за държавната собственост да вземе от ЦСКА стадион БА и да го даде на преместения в София Литекс, който в този момент получи и новото си име "ЦСКА-СОФИЯ". Другото го знаем! Въпросът сега е кой е виновен за това, че на "ЦСКА-СОФИЯ" набутаха чужди задължения (задълженията на фалирания ЦСКА)? Ами много просто - виновни са селските тарикати ГГ и гелосаното му министърче, което преди 5-6 години изработи тази нагла схемичка! Честито! Обаче с това "ЦСКА-СОФИЯ" никога де юре няма да се превърне в никакъв наследник на ЦСКА и никога няма от правна гледна точка да има основание да се нарича 31-кратен шампион на България. Защото онова, което постанови УЕФА и контролната комисия, че "ЦСКА-СОФИЯ" се приема за "спортен наследник" на ЦСКА има значение единствено за уреждане отношенията с футболисти, излъгани от фалирания клуб и за да не се допусна вбъдеще микренския тарикатлък да се разпростре сред други клубове от европейския организиран футбол! Иначе "ЦСКА-СОФИЯ" си остава просто новото име на Литекс и има 4 титли и 5 купи на страната! Тома е!!!
Феновете вече разбраха, че всъщност "ЦСКА-СОФИЯ" е просто новото име на Литекс с 4 броя титли и затова вече не подкрепят този клуб. А иначе ЦСКА, с 31 титли, отдавна не съществува. Доста време живееха в тежка заблуда тези хора, но мъглата започна да се вдига и зад големите приказки, петолъчката и червените фланелки, започна ясно да прозира ловешката структура, апетита единствено към стадиона и една грандиозна измама, облечена в оранжево!
Гонг, ако сте истински журналисти трябва да изписвате правилно имената на клубовете. Пишете правилно "ЦСКА 1948", но не пишете правилно "ЦСКА-СОФИЯ", защо? Защото искате да въвеждате в ЗАБЛУЖДЕНИЕ публиката ли? Много добре знаете, че ЦСКА не съществува от влизане в сила на съдебното решение на СГС от 09.09.2016 г., но продължавате да изписвате името на "ЦСКА-СОФИЯ" от гр. София като ЦСКА. Защо лъжете, след като знаете, че всъщност "ЦСКА-СОФИЯ" е просто новото име на Литекс и това е съвсем друг клуб, различен от фалирания ЦСКА? Лъжете, защото ви плащата да лъжете, или защото ви е страх от един микренски "бизнесмен"? Ето защо България е на 112 място по свобода на словото! Вие сте активна част от несвободата на словото у нас!
@1973red - Първо, ако наистина уважаваш съперника, ще го наричаш с истинското му име, т.е. ще трябва да пишеш Левски - с в, а не с ф. Второ, рябва да пишеш и твоя клуб с правилното име - "ЦСКА-СОФИЯ" от гр. София, защото така се казва. Като пишеш ЦСКА, всъщност въвеждаш в заблуждение, защото клубът който играе домакински мачове на ст.Б.армия не е ЦСКА (този клуб не съществува от 09.09.2016 .), а е именно "ЦСКА-СОФИЯ" от гр. София. Трето, ти също не бива да си измисляш успехи за твоя клуб "ЦСКА-СОФИЯ" от гр. София, защото това е просто новото име на Литекс, и следователно има 4 (четири) броя титли. С 31 титли беше ЦСКА, но както се знае ЦСКА не съществува от фалита, обявен на 09.09.2016 г.
@vetar - идеята ти е ясна, но правописа ти е сбъркан - казва се "диверсифицирани"... друг път проверявай, че някой може да те изтипоса като не много грамотен - въпреки, че микренските мастии трудно ще се сетят, защото при тях образованието е дефицит! :)
@vallige - Това са само предположения. А истината е, че от 09.09.2016 г. сме без ЦСКА. И това е завинаги. А, "ЦСКА-СОФИЯ" е просто новото име на Литекс и има 4 бр. титли!
@bumerang58 - Преди всичко наименованията на отборите трябва да се изписват правилно за да не се въвеждат в заблуждение хората относно предмета на разговора. Когато говорим за "ЦСКА.СОФИЯ" от гр. София, трябва да пишем "ЦСКА-СОФИЯ", а не името на клуб, който вече не съществува - ЦСКА. Когато пишем за ЦСКА 1948, трябва да изписваме ЦСКА 1948, а не само 1948 - някой може да се обърка и да си помисли, че споменаваме отново един несъществуващ вече отбор, какъвто е ЦСКА. Бъдете прецизни, моля! И не забравяйте, че "ЦСКА-СОФИЯ" е новото име на Литекс и има 4 бр. титли. Този клуб няма нищо общо с фалирания и несъществуващ вече ЦСКА (с 31 титли)
"ЦСКА-СОФИЯ" играе на Ст. Българска армия от 2016 г., а не от 72 години. Стига сте лъгали! Защото "ЦСКА-СОФИЯ" е просто новото име на Литекс!
Чичовото наистина се връща в клуб, на който е бил треньор, но това не е ЦСКА (с 31 титли). Това е "ЦСКА-СОФИЯ" , т.е. Литекс (с 4 титли)!
@djur - "Говедо" ще викаш на баща си, мастийо микренска! Червени свине бяхте, оранжеви мастии станахте!
@Foootball - На всяка микренска мастия в главата й е Левски, а в аналното отверстие е забито пишлето на ловешкия селяндур! Няма да го разбереш, помият прост оранжев, но все пак ще ти кажа: Задълженията на Левски към НАП са РАЗСРОЧЕНИ! Левски всеки месец изплаща вноските, по плана за разсрочване! Благодарение на левскарите, които постоянно даряват за отбора на сърцето си Левски продължава да съществува, за разлика от ЦСКА, който бе изоставен от феновете си (понеже те се нагъзиха на гнома от Микре) и в резултат на това бе фалиран на 09.09.2016 г. От тази дата ЦСКА с 31 титли вече НЕ СЪЩЕСТВУВА! Сега има "ЦСКА-СОФИЯ", който има 4 титли, защото това всъщност е преименувания Литекс!
Онова момченце Йомов, който навлече эланелката на преименувания Литекс може да прегледа мачовете на дядо си - Тодор Барзов - за да разбере, че с ръгане, блъскане, викане няма как да постигне играта, футболът, който дядо му правеше! Както казваше знаменития футболен коментатор Митко Чуков: "Големият крадец, малкия Барзов" беше истински магьосник на терена.
@peliforewer - Никой не се занимава с ЦСКА, защото този клуб го НЯМА вече! Говарим за гнусната ИЗМАМА, която се опитвате да наложите - вие помиярите, мастии на ловешкия селяндур и неговите платени журналисти. Защото "ЦСКА-СОФИЯ" е просто новото име на Литекс и това трябва да се знае от всички!
Много точна позиция! Най-после от фенклубовете се чу последователна и смислена приказка. Но, мисля, че трябва настъпателно, ежедневно да се иска от ръководството, треньорите и футболистите на Левски при всяко интервю, при всяка публична изява да казват в прав текст, че клубът, заселен на стлБългарска армия е преместения от Ловеч клуб Литекс, т.е. че "ЦСКА-СОФИЯ" е просто новото име на Литекс и нищо повече!!! Ако не се предприеме такава открита в медиите и в обществото разяснителна кампания, ИЗМАМАТА, замислена от ГГ ще успее постепенно с поколенията да се наложи. Ние левскарите, като почтени хора не бива да допуснем тази ИЗМАМА да възтържествува!
@upton - Държавата нищо не ви е взела! Защото всички тези бази са ДЪРЖАВНА СОБСТВМЕНОСТ!!! Освен това държавата даде на "ЦСКА-СОФИЯ" стадиона, който се използваше преди това от един друг отбор, който бе фалиран - ЦСКА. Държавата даде стадион Българска армия на преместилия се от Ловеч в София клуб "ЦСКА-СОФИЯ" без да проведе законен търг!! С други думи стадионът е предоставен абсолютно НЕЗАКОННО!!! При това точно в момент, когато имаше възможност ЦСКА да бъде спасен с оздравителен план! Ако червените фенове не бяхте подкрепили тази измама, ЦСКА щеше да продължава да съществува. Обача, червените фенове подкрепихте ГГ и неговия проект да премести Литекс на ст.Българска армия и да се маскира като несъществуващия вече клуб ЦСКА. Не забравяйте, че "ЦСКА-СОФИЯ" е просто новото име на Литекс!!! И така ще бъде винаги, докато ГГ дава пари за това.
Поредните тъпотии на този продажен сайт! Тук работят само лизачи на микренски задници и нито един журналист. Защото за да си журналист трябва преди всичко да си честен и почтен човек. А, тези в gong.bg се оказаха обикновени проститутки и нищо повече. Те участват най-активно в гришовата кампания по налагане на една ИЗМАМА, каквато е легализиране на лъжата, че уж преименувания Литекс (сега наречен "ЦСКА-СОФИЯ") има нещо общо с фалирания на 09.09.2016 г. клуб ЦСКА! Това е истинска измама и дано тези нещастнеци от gong=bg на своя гръб усетят какво е всичките ти длъжници да се самофалират и да те оставят с пръст в уста! Тази практика, която вероятно постепенно ще се наложи в спорта, в скоро време ще премине и към обикновените граждански отношения и тогава жална ни майка на всички! Все пак, трябва да кажем, че независимо дали някой след 09.09.2021 г. ще може законно да носи името ЦСКА (досега никой не го носеше законно - нещо за което неведнъж писах!), от това няма да се промени по същество абсолютно нищо - защото "ЦСКА-СОФИЯ" ще си остане просто новото име на Литекс с 4 броя итли, а ЦСКА 1948 ще си бъде едно новосъздадено дружество и нищо повече.
@IbreObre - Привържениците на "ЦСКА-СОФИЯ" сте подли предатели, наведени пред пачките на един селяндур от ловешките села, долна сган от проституиращи, лишени от всякакво достойнство бивши червени свине! Ето това сте вие,, нещастни припознавачи, измет, срам за футболните запалянковци по цялата планета! Вие сте единствените в света, които подкрепихте фалита на вашия клуб за да са преклоните пред друг. Целта ви е едиствено да измамите света, като сеосвободите от задълженията си и заграбите чуждите ползи. Това е в шумкарската кръв на създателите ви, които с помощта на съветския военен ботуш завзеха влстта в България, откраднаха всичко, което българите бяха създали с труда си и лично се облагодетелстваха от това. Това сте вие - наследници на мързеливи селски мутри, дошли в столицата за да грабят, за да получат службички в армията, в милицията и след това да отровят живота на няколко поколения българи! И сега, сте същите като вашите предци - подли крадци, обирджии, измамници, лъжци, безсрамни лъжци! Няма капка почтеност у вас! Но народът добре го каза : "Червени свине бяха, оранжеви МАСТИИ станаха!" И не забравяй подла микренска мастийо, че "ЦСКА-СОФИЯ" е просто новото име на Литекс и има 4 броя титли!
Пък то истоната е, че вече няма истински ЦСКА. Този, дето го имеше го унищожиха и от 1.09.09.2016 г. вече не съществува. Появиха се два отбора със сходно име - единият еЦСКА 1948 - новосъздаден през 2016 г. клуб, а другия "ЦСКА-СОФИЯ", който всъщност е новото име на Литекс. Просто на "шокираните" чужденци трябва да се обясни и те ще разберат много лесно за какво става дума, защото те не са тъпанари, като част от бившите червени фенове, които припознаха ловешкия клуб и до ден днешн не могат да разберат простата маневра с фалита на техния клуб и подмяната му с ловешкия. Но, характерното за червената публика, още от създаването на този отбор през 1948 г., е че са малограмотни селяни, дошли в столицата за да заемат военни или милиционерски длъжности, предоставени им щедро от новата комунистическа власт.
@Dynamo_1949 Никог АС-23 не е преименувано. Това дружество е прекратено след комунистическия преврат, когато вашите създатели окупираха държавата с помощта на червената армия. Левски е преименуван на Динамо за няколко години в началото на 50-те. След развенчаване на сталиновото терористично управление и последвалото леко разведряване, както и под натиска на общественоста е възстановено името на Левски. Каквито и фантасмагории да дрънкаш, товма няма да промени факта, че Левски е създаден през 1914 г. от младежи, вярващи във висши човешки ценности, които са искали да утвърждават чрез едно ново спортно дружество, докато ЦСКА е създаден от комунистическата партия и политическата милиция ДС за да преследва чисто политически цели - налагането на комунисктически мироглед сред младежта и най-широките слоеве на обществоно посредством един спортен клуб, на който трябва да бъде осигурено вечно да бъде сред първенците, само за да се постигнат политическите им цели. Чети речите на ръководителите на този клуб от самото му създаване!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@1973red - Нещастен припознавач, подла микренска мастия! Няма никакви документи за никакво закриване на Левски през 1949 г. Левски продължава да бъде един и същ правен субект откакто е създаден през 1914 г. и това няма как да бъде опровергано с официални документи, издадени от компетентни държавни органи! Но това няма абсолютно никакво значение, когато говорим за несъществуващия вече ЦСКА (създаден като ЦДВ, станал ЦДНА, ЦСКА "Червено знаме", след това ЦСКА "Септемврийско знаме" и после вече си станало "Средец" до падането на комунизма!). А, "ЦСКА-СОФИЯ" е просто новото име на Литекс!!!
@Dynamo_1949 - Левски е създаден през 1914 г. и до ден днешен не е променян ПРАВНИЯ СУБЕКТ, независимо от промените в наименованието или в правно-организационната му форма. Да се промени наименованието не означава промяна на правния субект. Оставям настрана, че промените в името на Левски са продиктувани от омразата на червената власт (която създаде ЦДВ през 1948, после го нарече §ЦДНА, после ЦСКА "Червено знаме", после ЦСКА "Септемврийско знаме", после "Средец" и накрая стана просто ЦСКА) срещу Левски, безспорния неформален авторитет пред българите, който подкопаваше авторитета на партията (БКП и нейната политическа полиция ДС). В този смисъл, наименованието не е определящо за правния субект. При Левски не е имало промяна вктическите отношения това отношение, защото винаги са запазвани правата, ЗАДЪЛЖЕНИЯТА, фактическите отношения, активите и пасивите на клуба. Нещо съвсем различно се случи с ЦСКА - клубът бе обявен в несъстоятелност и с това изчезна (бе прекратен) правния субект. От законова гледна точка ЦСКА не съществува вече) А "ЦСКА-СОФИЯ" е просто новото име на Литекс и има правата, задълженията, фактическите отношения на Литекс - и разбира се неговата история - 4 бр. титли!
  • 1