@hater01 Това е метафора и не знам защо се връзвате? Естествено, че са играли за феновете, клуба, себе си, а не специално заради Салах. Всеки си има и причини как да се мотивира отделно, така че не реагирайте така първосигнално, но пък и Салах си го просеше с провокациите седмици преди финала.
Жалко, а толкова надъхан беше за промени, но неговият вожд Слави му обърка работите.
Ясно, тази вечер яко ще се пие.
Почна да си показва в последните години истинското лице. В Барселона се стремяха дълги години да му изграждат лицето на доброто момченце, ама истина нещата се виждат в последните години какви са особено ако отбора му не върви и самият той не се представя добре.
@paramone54 Ще напусне сега това лято.
Никаква изненада.
Веднъж на 10-15 години стават подобни изненади и давайте сега да го даваме за пример и че в другата лига нямало да има такива изненади. :)
Френската медия се опитва да играе мръсно, ама номерата ѝ няма да минатт.
Не ги чете, защото не може да чете испански. За почти 10 години в Испания само той не е научил едно изречение на испански, а някои други само за няколко месеца започнаха да дават интервюта на испански.
Колкото и да му се иска обратното, то испанското първенство е по добро от френското.
Прекалено много внимание започна да се подава към това момиче и то дори от страна нямаща нищо общо с нея. Вместо постижението на Александра Фейгин да остане като водеща новина, то се слага за чужденка като двете събития са разделени от 1-2 часа като постижения.
Каталунското издание не си поплюва и работи за своя отбор с такива новини. :)
Поредните психо атаки преди Ел Класико. Миналият път беше за Винисиус и някакви неща за Бензема, че щял да напуска и ей такива глупости. Сега пък Иско имал бил договорка с тях, така че няма никакви изненади от тези техни глупости.
За да стане това Барселона трябва да продаде играчи за 500 млн. евро или да се съгласи с договора за онези права за 50 години, които до сега се дърпат да направят. Отделно тавана на заплатите им е много нисък и са на границата и нищо не се е променило от ситуацията с лятото и Меси т.е. трябва да се продават много играчи, за да се вземе само един и това няма как да стане.
@XOTAHCA_GGBG Що за глупости пишеш?
ddryanov, На кои точно ще носи водя след като Реал има един Бензема, който скоро излиза в пенсия? Реал няма нападатели освен него и малкият Винисиус, ама той не е точно типа нападател.
На не се сърди човече ли? :)
Каталунските медии не спят и от месец насам са почнали яко психо атаки. Разпродадоха ни отбора само за няколко седмици според техните източници. Преди няколко седмици за Винисиус говореха, а сега пак пускат тази новина, за Бензема беше същото положение, а за Мбапе пишат, че поставял условия, ала бала. :D
Колко пъти ще се пуска тази глупава новина от каталунската медия?
100 евро са пари за семки за него и ако искате някаква промяна трябва глобата да е по 1000 евро.
@nemogadapovqrvam Те цитират каталунското издание El Nacional, а те са много зле и като цяло е ясно на къде е насочена тази статия. Преди няколко дни писаха дори, че Бензема щял да ходи в ПСЖ. Пълни глупости пишат и то е ясно защо го правят. ;)
Глупостите на каталунската преса нямат край.
@L10 Ти хубаво вадиш някакви статистики и доводи, но Златната топка се дава за календарна година, а Меси игра за Барселона до месец май, а вдигна Копа Америка в началото на юли. От тогава до ноември месец приноса му е нулев.
@L10 Меси за 2021 има само една Купа на Испания с Барселона, така че не знам за какви трофеи на клубно ниво е печелил. Една купа на Испания и една Копа Америка с Аржентина и това са му успехите.Да, помагаше на Барселона през първите 6 месеца от годината, но и това не е достатъчно понеже се провалиха тотално навсякъде. Левандовски заслужава топката тази година, защото е най-постоянен, а Меси след Барса е една дупка към днешна дата в ПСЖ.
К'ви са тези вицове тук. AS са почнали яко да ги гъбаркат. :)
Успя да покаже старата си форма, браво!
Позор!
Това заглавие някаква шега ли е? :)
На 39 години си, стига толкова и давай път на младите. Не се наяде на титли и прочие.
То достатъчно само Симона да си тръгне и отбора наистина вече няма да е същият. Тя е най-стара и е логично вече на тази възраст да търси нещо друго, но някои от другите момичета също намекнаха за нещо такова макар и не всичките.
  • 1