Не знам подуенските за какви съдии реват, паляци вие въобще не трябваше сега да сте в Първа Лига, след като ви дадоха криминален лиценз нарушвайки всички възможни правила и разпоредби, те седнали за някаква дузпи да реват не ви ли е срам бе калъфи?
Е те отде да знаят, че подуенския тумор не е български клуб
Бхахахаха и бонг налапа домусиевия кренвирш. Колко ефектно отвличане на вниманието от осмата поред уредена, купена и престъпна титла на делиорманския тумор
@etropolele мда, доста е жалко че подуенската пропаганда не минава пред света
много цигански страдания има в коментарите
"Бившия български национал, който бе назначен за треньор на НАЙ-УСПЕШНИЯ КЛУБ В БЪЛГАРИЯ"

Баси.. подуенско-турската пропаганда абсолютно никъде не е хванала дикиш, язък за пропилените 3 години на облъчване и фалшиви акаунти
Подуянските клетници и тая нощ няма да спят, горките, съвсем различни нагласи и съвсем друго развитие очакваха за последните 4 дни, завалиите..
Динамовци не им ли писна всичко живо да ги гаври до смърт?
Яко гавра пада с урода от Сухата река
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@I_Tuk_Froid_Pobedi личи си че бая страдало зомби напоследък, щом намираш причини за 'капане на мед'' в най-незначителните поводи имаджинабъл. Фактите са, че сезона ви вече е предопределен за калъфарски още от началото на Ноември, миналия сезон поне до Май имахте някакви илюзорни надежди за нещичко, голям подем е наистина, все такива да са ви.
Нямам идея кое е това момченце, обаче е оригинално като договор с Моко Солюшън
Подуенските смешки са единствения отбор в света, който не може да се класира дори за приятелски мач :D
Русев, това не е прокоба, нарича се въмездие, толкова гнусен клуб сте, че всичките Везаловци и Курьорвци дето ви се изсипаха последните години са малка капка в морето, такива неща трябва да ви се случват всеки сезон до 2108-ма за да си платите за всичко. А заради комплексарската ти изцепка относно играта на Славия няма да видите купа не още 10, а 10 пъти по 10 години.
Лилавите умряха от яд че пак си напълнихме стадиона
Тъпи, тъпи, колко да са тъпи? Не е като да изпратиш 4 футболиста в Казан без никой да е чувал за тях, все пак :D
Интерсно защо след мача с Верея имаше отделна статия за анализ на съдийските неточности, а заглавието беше 'слаби съдии наказаха левски', а сега заглавието защо не е 'слаби съдии наказаха Славия' ?
Няма "левски" вече ;)
Само че Мануела Малеева като стигна полуфиналите се състезаваше под швейцарски флаг, тъй че реално не се броят за "наши".
Вече си мисля че maestro16 и zigi_zaga19141967 са един и същи човек, просто няма как да има повече от един такъв дебил :lol: Дебил, който по някакви незнайни пътища на логиката е решил, че ако напише едно и също 10 хиляди пъти, на 10 хиляди и първия път внезапно ще стане чудо и ТОЗИ път вече някой обезателно ще му обърне внимание и ще го вземе насериозно :lol: Приказката за Сизиф и скалата оживява пред очите ни :lol:
Тука единствените жалки тролчета сте ти онова зигзаганещоси , много е сладко как след като никой не ви объръща внимание първите хиляда пъти си мислите че ще ви обърнат внимание на хиляда и първия път :lol: Нещо като приказката за Сизиф и скалата :lol
Бонг докога ще изписвате името на ЦСКА 1 към 1 спрямо търговския регистър и то само на ЦСКА? Това е абсолютно пристратстен и манипулативен прочит на събитията! Ако в заглавието е изписано правилно, то как да разбирам последните два абзаца?
Голям е кеф е дa гледаш подуенските инцести как беснеят долу в коментарите, докато никой не ги бръсне за нищо :D
теленцата под мен газ пикат :)
Стефчо-кенефчо, първо това тиренце си го заври там къде слънце не грее и второ ще ти се поуянския отбор да е изпреварил някой за нещо си, това да не ти е Манолев който съвсем официално ви пя довиждане. Никой не иска в подуенския катун, освен ако не е напълно отчаян и това му е последен избор ;)
Рогцата когато са домакини очаквам да наемат точно толкова полиция, колкото са наeмaли с Литекс, ама дали ще ви стиска, а? :)
Подуянци само вие ли не разбрахте, че загубихте бе? ЦСКА пак е туки пак е жив. Без значение е вече какво ще напишете по няколко хиляди пъти. Край свърши се, пак сте нагъзените и пак от пасивната страна ;)
Фенките на подуянската люпилня на агенти от ДС са като пациент от психиатрична клиника в тежък ментален брейкдаун, увит в усмиритела риза и наобиколен от санитари със спринцовки, мучащ сподавено и неразбираемо, мятайки с в леглото с пяна на уста бълнувайки несвързано "не тва цесека ни е*а, а другото!" и така 5-600 пъти.. ах колко жалка съдба :)
Защо никой не се е подписал под тоя пасквил, кои са тия "привърженици за спасение"? Колко са? Имена нямат ли си?
Павел Колев е напълно прав за ситуацията в момента, новото АД засега не е никакъв правоприемник от старото. След 2 месеца ще е съвсем друга ситуацията обаче, ама нека да има малко радост за изстрадалите говедца, па макар и измислена и временна :lol:
  • 1