Футболистът на Дунав Русе Христо Попадийн заяви, че „не харесва този отбор на Левски. С голяма тъга го казвам, но ЦСКА е по-добър отбор сега, всъщност Литекс, не ЦСКА.“

„Не тръгнахме много добре в сезона. С течение на времето заиграхме по-добре, но изпуснахме наши мачове. Аз го отдавам на шанс. Съмнявам се, че треньорските рокади са направили някаква суматоха в отбора. Не е имало нагаждане към треньорите, защото ние ги познаваме отлично. За мен в първенството има четири отбора – Ботев Пловдив, ЦСКА, Лудогорец и Левски. Всички останали отбори сме равни. Според мен Дунав ще се справи и ще остане в Първа лига“, коментира Попадийн.

„Аз нямам проблеми да ми сменят позицията. В средата на терена, като дефанзивен халф се чувствам най-добре“, добави защитникът.

„Аз не харесвам този отбор на Левски. С голяма тъга го казвам, но ЦСКА е по-добър отбор сега, всъщност Литекс, не ЦСКА. Не ми харесва това, че в Левски има много чужденци. Мисля, че има добри българи, които могат да заместват тези чужденци, които играят там. На тези чужденци се дава страшно много шанс. Един Васил Панайотов щеше да върши много повече работа от Мариани“, продължи той.

„Разбира се, че бих се върнал в Левски. Трябва да поработя още много, след което и Левски да ме поискат. Само трябва да ми звъннат и съм готов.“

„Този отбор на Витоша е много по-силен от времето, в което аз бях част от тима“, каза още Христо Попадийн.