След празненствата и честванията по случай 70-годишнината от създаването на ЦСКА, ръководството на тима от Борисовата градина отправи своите благодарности към всички, които се включиха в честванията. Чрез специално съобщение на клубния сайт, "червените" отдадоха заслуженото на феновете, на президента на България Румен Радев, на спортния министър Красен Кралев, на командира на ВВС генерал майор Цанко Стойков, на заслужилите спортисти, които дефилираха на Националния стадион и други. 

Заря на "Васил Левски" за ЦСКА

ЦСКА е празник

Предлагаме ви пълния текст без редакторска намеса: 

"Армейци,

на 5 май заедно отпразнувахме 70-годишния юбилей на ЦСКА.

По грандиозен, вълнуващ и неповторим начин.

Така, както клубът заслужава и му отива!

Заради всички успехи, титли, купи и медали, спечелени през годините, но най-вече заради всички Вас - привържениците, които го обичат и подкрепят!

Този невероятно емоционален празник нямаше да се състои без Вашата любов и отдаденост към армейската кауза. Без хилядите по трибуните и милионите пред телевизионния екран с червени сърца!

Благодарим Ви!

Благодарим на Президента на Република България Г-н Румен Радев, че уважи с лично присъствие нашия юбилей! Също така на министъра на отбраната Г-н Красимир Каракачанов, че разреши участието на военни подразделения да се включат в знаменателното събитие и така се върнахме към корените си! Защото още от самото си създаване ЦСКА има генетична връзка с българската армия и нашето желание е тя да остане неразривно здрава и за в бъдеще!

Благодарим на Министъра на младежта и спорта Г-н Красен Кралев, който ни оказа съдействие и помощ, за да може ЦСКА вече да разполага с модерна тренировъчна база, а вярваме - скоро и с красив стадион!

Спиращите дъха моменти бяха плод на неуморните усилия на стотици хора. Бихме искали да благодарим на генерал Явор Матеев за професионализма на неговите парашутисти, които развяха гордо в небето славните емблеми на ЦСКА.

Благодарности към командира на ВВС генерал майор Цанко Стойков за незабравимия миг, в който на терена акостираха нашите футболни колоси Христо Стоичков, Димитър Пенев и Димитър Бербатов.

Нашите почитания и към близо 500-те легенди и заслужили спортисти, които специално дойдоха за церемонията от всички краища на страната и света.

Аплодисменти и за организаторите от 24/7 и Калоян Лалев-Кайо, както и за всички участници и доброволци, реализирали този спектакъл!

Благодарим!

От ръководството"