Топката удря директно ръката на защитника.Дузпа.
@Радо ,пиеш ли си хапчетата редовно?Имали нормални футболни запалянковци,или деградация е 100% ???
Смей се палячо.../ария от опера/!!!
Не е вярно!Аз бях,пийвах си бърбън от бутилка 1 литър с бадеми/калифорнийски/,след мача уцелил Ел Артистико с един бадем.
@nusmir_fajc ,явно го удря треньора на вратарите Стоян Колев!Какви са тези български псевдожурналисти ...жалка картинка!
Симулант ударен от невидим предмет!!!
@КироВарна Кирчо,това умотворение сам ли го измисли?
"Ботев"Пловдив е голям отбор!!!
Няма да е Генчев...
Абсолютни глупости!Десподов му налита и го блъска,след което изключително грозно симулира ...без да е докоснат!!!
Най-добрият млад футболист който съм гледал от много години насам!!!Жалко,че в България футбола е като всичко останало,иначе щяхме да му се радваме за изпълненията с жълто-черната фланелка на любимия "Ботев"Пловдив!
Никакви претенции от футболистите на "Лудогорец"!Сгрешилия футболист Шоу гони Ману и след гола на Брахими удря с ръка горната греда и влиза във вратата съжалявайки за грешката си
Това е подигравка и гавра не срещу "Ботев"Пловдив а срещу футбола в България!!!
Да благодарите на БФС,че промениха истинското наказание и на този малък...съдия Тренчев който отмени редовен гол на "Ботев"!!!
Има разлика между шоу и тото-цирк,нали?
@Sorcerer е БОК.ЛУК..две в едно и е вярно!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@XOTAHCA_GGBG Момченце,при положение,че си над 9 години си за психиатър,пардон-за психоаналитик!
ПРИПОМНИ си Наско...
Наско,явно амнезията те е хванала доста рано...Припомни си как "пристана"на "Ботев"Пловдив при брокерите и на "Славия"при сикаджиите,за ПАРИ!!!Препомни си как показа голите си задни части на публиката на "Левски"!Приятна вечер.
Видински интелектуалец,шурея "Таки"обажда ли се?Нагли безсрамници!!!
Бончо,страх те е да не ти истине топлото местенце!
Защо така се плюе срещу Хубчев?
Последен коментар,погледнете как е начертана вертикалната линия от рамото на Маркиньос...ВАР ама български!
Няма абсолютно никаква засада при гола на Маркиньос и това е ясно на всички освен на 2-3 тъпака/думата е точна/които меко казано не са в час.Апропо,само при разглеждане на ВАР бяха спрени около 6 минути...така ,че е смешно да бъдат дадени 4 минути продължение и края на мача да бъде свирен на секундата докато топката е насочена към полето на домакините-Приятна вечер.
Колкото повече говорят индивиди като Лечков и Венци Стефанов,показват колко уродливо е така нареченото "ръководство" на БФС!!!
16 годишната "еволюция" на футбола в България продължава!Следва /21.45 тази вечер/продължение...
Ах,ти Митко,Митко,"хазартен бос"такъв...искаш да съсипеш 16 годишен неуморен труд довел футбола ни до световни висини!!!
Абсолютна измишльотина,целяща да компрометира Митко Бербатов в борбата му срещу мафията начело с пияната"Перука"която 16/шестнадесет/години води футбола в България към дъното!!!Както се казва-"Елементарно,Уотсън!"
Театър "Сълза и смях"...толкова е жалко,че повече няма накъде!!!
  • 1