Да си ходят щом искат,начело със селския бивш вратар "Бай Илия"който за 4 години "работа"в школата не е подготвил нито един качествен вратар!
ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ-"Нашата идея е да се затрие отборът с числата, който е тумор и той да бъде поканен при нас като спонсор или акционер."
Защо избяга тогава като плъшок?Нали си изряден платец?Този велинградски помак-рожба на ДС е нагледен пример за "добре облечен бизнесмен".
"Смей се палячо"!!!
"Главницата на "Главболгарстрой" е 2 738 162 лева. Лихвите към 31 декември 2019 г. са 366 130 лева и 28 стотинки. Само да уточним за "Главболгарстрой", че според нас Левски НЕ ДЪЛЖИ ТЕЗИ ПАРИ и ще се съдим",
Изключително жалко е разни деградирали отрепки да се наричат "армии","дивизии" и т.н.Ако за тези "ултрас-среди"кражбите,наркотиците,побоищата са голямо "геройство"точно тези боклуци отвратиха нормалните футболни фенове и стадионите пустеят!Това е най-гнусното нещо /оставям среднощната кражба настрани-да хвърлиш боя върху лика на великия Христо Ботев нарисуван на стената надлеза?Що за изрод,що за боклук трябва за да го направиш???"Дивизии","Армии"....
Това са най-големите отрепки и боклуци!
С две думи -абсолютна лъжа!!!
Наистина отминаха времената когато "Левски-Спартак"-ведомствения отбор на най-мракобесната организация по времето на комунизЪма МВР можеше да отмъква подобна на "ЦСКА"който си иска !Моментално му се дава апартамент,кола,чин в МВР,работа на жена му и т.н!Кой плаща ?Държавата разбира се!Спомням си случая с Тони Милков който след като шибна три гола на "говедата"веднага беше "придърпан" "У София".Той беше споделил с баща ми /за съжаление също покойник/,че само за няколко месеца е взел толкова пари колкото в "Ботев"/тогава "Тракия"/нямало да вземе за години!!!Относно Тошко Неделев -щом нямате 2 000 000 евро за него и мислите ,че е прекалено скромен и тих налагайте си гнома Мазурек или послушайте съвета за Тричковски...Той ви го вкара /гола искам да кажа/4 пъти така,че е адаптиран отвсякъде за "Герена"!!!
Този Бисер Тошев беше изхвърлен като футболист поради некадърност от "Ботев"Пловдив и то в периода "Христолов"когато "Ботев играеше в Бгрупа.
ГОНГ,кой е този некадърник написал тази "статия"?Първо,още в втората минута Вутов изпусна с глава от малкия пенал 100%положение - не е отразено,второ,Никита Баранов влиза с двата крака с бутоните напред в краката на 17 годишния Крис Добрев /абсолютен червен картон/-не е отразено,трето,в 45 минута страхотния шут е на Тонев-името му не е отразено,четвърто,грешката преди гола на "Берое"не е на Неделев а на Тонев и т.н.Моля още веднъж,бихте ли отговорили кой е НЕКАДЪРНИКА отразил мача ?Благодаря ви предварително!