Ама тия днеска тъгуват или по-скоро празнуват ;)
Грешката е вярна ;)
Хахаха!!! Това били житни класове! А сърп и чук кога? Идеално пасват с петолъчката на иначе некомунистическото отроче :D Всяка година нова емблема - смях :)
@eddie Пичът се е постарал да следи кариерата на Прохазка. Така е, в Ловеч няма как чужденец да стигне такова ниво на отдаденост към клуба. При Гришата всичко е за парата. Включително фенчетата.
Това е коментар, приятел. Отразява дадена гледна точка. За да има смисъл, трябва да е пристрастен. Знам, че ти кофти, ама...
Да бе, в баскетбола никой няма татуировки. Това е критерият. Какви са тия баскетболисти в татуировки?
Сесека Умрел!
Най-тъпия коментар, който съм чел някога. Жалко, че на света има такива хора като теб.
Какъв Ники Митов бе, палячо?! Ти футбол гледал ли си?! Ники Митов стратега, който загуби купа, спечелена титла, отпадна от Иртиш, падна не знам колко пъти с по 3:0 от Литекс?! За този Ники Митов ли говориш??? Я ми кажи един силен мач на Левски при Ники Митов! Аман от такива "левскари" като тебе! В Гонг сте първи на коментарите, на стадиона ви няма!
Леле и от кога Лацио са в Премиършип та Чиро Имобиле е голмайстор там?
"Просто не искам да оставам в Шаке" - Шаке! Без комнетар!
Тия палячовци пак се чудят как да отклонят вниманието от жалкото си представяне. С всеки изминал ден все повече стават Литекс с подобни селски номера.
Етрополе са царе на реването. Лесно забравят когати ги бутат, лесно забравят когато целият футбол се напъва, за да им угоди. Не само как ги набутаха в А група. А за ранения полицай на Българска Армия какво беше наказанието?! А за юмруците на Чорбаджийски какво беше?!
Страшно заглавие!
Според Гонг шведите са швеци, ти за едно "има ли". Прилагам:

https://olimpiada.gong.bg/oshte-sport/zimni-sportove/tajnata-na-shvedskiia-uspeh-v-biatlona-473180
Какъв САЩ и в тоя финал видяхте пак. Сменете си хапчетата!
Швеците! Вие сериозни ли сте? Гледайте си статиите!
Абе, пичове, пак сте актуални! Докато сте я писали тази статия, в която казвате, че вторият манш предстои по-късно, той вече поприключваше. Ако искате, може да напишете нещо. Че сте пуснали вече за комбинацията при жените, а тя приключи дори след слалома при мъжете. И човек се надява да се информира от вас...
От цитираното не се разбира какво толкова лошо за България е казал. Нормално е да не му е бил приятен престоят, след като постоянно беше контузен.
Каза някой, който не разбира от тенис и със сигурност не е гледал нищо от турнира.
Само да кажа, че нито Денис Истомин е поставен под номер 8, нито Лацко изобщо е играл срещу него. С Евгени Донской беше мача.
Ти откъде знаеш какво и колко е дал, разбирач с разбирачите. Я провери колко игра Федерер в Купа Дейвис например. Тия, дето не разбирате хептен от тенис и не се интересувате, за какво само пишете и вие не знаете.
А аз нямам думи за това как не обичате да мислите. Човекът идва, вероятно толкова бързо след Австралия заради смъртта на дядо си и от страна на журналистите няма грам разбиране. Нормално е да не му е кеф вчера да се изпъчи на летището и да отговаря на малоумни въпроси като "Как се чувстваш у нас, в какво настроение си?", каквито му зададоха тия, дето го сгащиха. Тука сте едни разбирачи на тениса, дето нито си имате идея какво е Купа Дейвис, нито какво е света на тениса. Само знаете да говорите за "националния отбор", що не се усмихна на камерите, що не седя пред журналистите, дето те обсаждат на летището. Ето, човекът даде пресконференция, уважава българските фенове навсякъде, раздава автографи винаги на всички, говори с тях, обръща внимание на всички. Ама не, винаги ще има някакви паляци-философи, дето всичко им пречи.
Въпросът е защо не го ползваха. В един мач игра при Делио Роси - срещу Дунав. Добре се справи, но така и не получи друг шанс.
Прав си. Без Роси в предните години винаги бяхме с по 10 точки преднина по това време на сезона. Защо ли го взеха да разбие хубавия отбор на Ники Митов, който успя да победи Верея с дузпи и отстрани великия тим на Сутиеска в Лига Европа след голямо треперене.
От този коментар става ясно, че май написаното се отнася за теб ;)
Наистина ли смяташ, че за да гласуват, трябва да отидат на церемонията? :D
Е, то се вижда, че снимката е и на открито :)
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
И на снимката единственият мургав, дето не е бразилец :D
  • 1