"Разград може и да няма бразилски усет, но клубът ще даде на Хофенхайм две южноамерикански нощи" - така започва материалът в официалния сайт на германския клуб, посветен на следващия съперник на Хофе в Лига Европа Лудогорец.

Двубоят от втория кръг на груповата фаза е в четвъртък вечер от 22,05 часа в Разград, а един от най-добрите отбори в Германия реши да запознае своите фенове с българския шампион.

Дадоха Лудогорец – Хофенхайм на поляк

"9 бразилци има в състава на постоянните шампиони в А група и имат голям принос към успеха на клуба, който постигна магическото постижение да спечели титлата във всеки свой сезон в елитната група: От 2012 до 2017 Лудогорец спечели 6 титли и 2 купи на страната", се казва още в материала, озаглавен  "Лудогорец Разград: бразилските българи".

В него се разказва главно за успехите в Европа на тима като се споменава за героичното им влизане в Шампионска лига с вратарските умения на Козмин Моци и за резултатите в двете участия в групите на "богатите".

Историята на тима от Разград е определена като "впечатляваща история на успеха, която освен от бразилските попълнения, е осъществена от българския фармацевтичен бизнесмен и олигарх Кирил Домусчиев".

С билборди посрещат Лига Европа в Разград