Някогашният суперталант Матея Кежман вече се изявява като футболен агент и представлява друга изгряваща звезда - Сергей Милинкович-Савич.

И го представлява доста добре. Кежман даде обширно интервю за сръбските медии, в които обяви, че потенциалът на Милинкович-Савич е невероятен и не след дълго той ще е кандидат за Златната топка.

"Когато Сергей пристигна в Италия, всички го сравняваха с Пол Погба. Аз уважавам Пол, но според мен Сергей има по-големи качества от Погба," заяви Кежман.

"Само за половин година той прогресира невероятно в Лацио. Ако успее да се размине с контузии, той може да стане най-съвършеният футболист в света. Той е силен, висок, но също така техничен и тактически грамотен. Сергей обработва топката като бразилец, а в някои отношения ми напомня Зинедин Зидан," не спря дотам Кежман.

"В настоящия момент дори, Милинкович-Савич е най-полезният полузащитник в Европа. Аз съм играл с Ариен Робен, Франк Лампард и други такива футболисти, но Сергей може да ги размине всичките, ако продължава в този дух. Скоро той може да е и претендент на Златната топка", допълва Кежман пред Mozzart Sport.