Каквото си надробиха ще си го сърбат сега грозните ингилизи.
За еднократна употреба става,курвоазието.
То само с искане не става,трябват и възможности,а ние отдавна нямаме такива.
Тоя станал на 30 години и още не се научил да вкарва голове,че от сега нататък ще става голмайстор.Има изиграни 380 мача и е вкарал 48 гола,от това по-голямо доказателство,че не става не знам какво още.Стойчо да го закотвя на пейката и да пуска младите момчета да играят,от тоя полза никаква няма,а няма и да има.
Хе,разцепиха го смешника,мои,великия треньор.
Още едно гладно курвоазие.
Какво го е детронирал,той Усик направо го преби като мастия. Накрая Джошуа едва се довлече до ъгъла си.
Да илядиш,бат Ицо,на пук на душманите.
Катастрофа. Същото ще е в Европа и в първенството.
ГОЛА ВОДА СМЕ! Това е истината. Все съм гледал слаб ЦСКА ама тоя направо чупи рекорди,нищо хубаво не ни чака с тая игра. А промяна няма да има поне до полусезона.
Гола вода сме. Ако продължава така 5:0 за Делиормана.
Братушките ни пожалиха ама франсетата ще но убият от бой. Ако се отървем с 5,6 на нула ще е голям успех.
Как не ги видяха тия ъперкъти бе? Бахти треньорите,никаква корекция на защитата,постоянно му бият ъперкъти и никаква реакция. Какво гледаше траньорския щаб не знам. Аз видях,че Джошуа го подготвя с ъперкъти,където му е слаба защитата,а треньорите нищо не видяха. То бива да не виждаш ама тия направо проспаха половината мач.
И тоя е пътник,като наниже още 2-3 загуби и през трансферния прозорец ще е свободен агент.
Няма класа тоз отбор и никога няма да я има. С тез играчи и с този треньор- толкова,най- много второ място в първенството.
Успяха да задържат резултата,защото швейцарците спряха да играят второто полувреме.Ако бяха продължили да натискат не знам....5-6 парцала ги отнасяхме като нищо.А че сме слаби за Европа е ясно,още по-ясно е,че сме слаби и за България.
Е то е ясно,че треньора няма вина. И Ото Рехагел да дойде все тая. Шебеците толкова си могат. Трагедия в защита,ялово нападение и никой в средата.
Куца и некадърна сбирщина палячовци. Как изкараха равен с Рома акъла не ми го побира. С тия обаче няма ни късмет ни подценяване,ще отидем на 5-6 на 0 поне. Явно толкова си можем,щом равен с Арда ни е тавана.
Бе ние Арда не можем да бием Рома сме тръгнали да плашим. Ще ни убият поне 4-5 на 0 вълците,само да не е повече.
Гола вода е тоз национален отбор,барабар с треньора и с ръководството на БФС.По-добре,че не се класирахме,защото щяха да ни пълнят кошницата на европейското поне с двуцифрени резултати.Какъв съдия,какви 5 лева,толкова могат машите дръвчета.
Куца работа.Добре,че Бате са слаби,че да ги бием.
Мача си отиваше на победа за Локото,ама една нескопосана проява на вратарчето осра целия героизъм на отбора.Той Хари Кейн нали затуй е там,за да пречи на вратаря,само че такива пречкания съдиите по чужбина не ги свирят и от там дойде проблема.Не трябваше да протестират нашите,имаха шансове дори при 1 на 1 да отидат на продължения и дузпи,а там не се знае кой,кого.Жалко,силен мач за Локото,но то трябва малко късмет и много дисциплина.
Цесекар съм от малък,но ще е жалко и долно да затрият и Левски,както стана с ЦСКА.Разсипаха го и този отбор,мръсни и долни крадци.Какви мачове имаше навремето между двата гранда.За съжаление вече и двата отбора са бледа сянка на себе си.И за да не ме напада никой искам да уточня,че тези два отбора,които сега са ЦСКА за мен не са ЦСКА.За мен ЦСКА загина през 2016г. Дано не споходи тази съдба и Левски,ще бъде трагедия.
И тия 90 човека са много на това посмешище,което има наглостта да се нарича национален отбор.
Къв съдия бе смешо?Съдията беше адекватен в този мач.105% съм сигурен,че Ботев изобщо не го броиха този мач за мач.Мислеха си за мача с Маритимо и резонно си загубиха.В Бългаия и да падат и да бият все тая,друго си е да блеснат в ЕКТ.Може да е за кратко,но ще блеснат,за разлика от "грандовете".ЦСКА-р съм,но съм реалист,при други обстоятелства Ботев щеше да играе по друг начин срещу нас и едва ли щеше да отнесе 6 гола.Успех на Ботев срещу Маритимо и дано се представят по-добре от останалите ни участници.
Каква оставка бе?Човека си каза,че отбора не играе добре и трябва да си подобрява състоянието.Само не каза,че ще отнеме много време,ама то се подразбира.Лошото е,че след още 2-3 очертаващи се загуби ще го сменят,а новия треньор ще се оправдава със стария и ще загубим още един сезон.В общи линии типично по български ще стане.
Мача си отиваше на едно мижаво реми,ама куцото ни вратарче спаси отбора от победа.А иначе ЦСКА нищо не играе,какво да кажем повече.Срещу Славия слабо,срещу Луноходец пак слабо.С какви очи сме тръгнали да ставаме шампиони,като не се вижда игра,а за майсторство и голмайсторство и дума да не става.Кой и с какъв акъл изобщо ни нарочи за конкуренция на Домусфутболклуб не знам???Уж българчета щяхме да налагаме,а то пак напълниха отбора с орангутани.Абе поредната нулева година се очертава.Дано не съм прав,ама надали.
Тоя се провали заради такива простотии,а можеше да стане един от най-големите.Ама то като няма акъл е така.
Това смешното първенство още ли го гледа някой?ЦСКА загинаха геройски,Левски са в некаква тежка летаргия,Луноходец са си предплатили първото място за 10 години,а пълнежа прави циркове за вдигане на умрелия рейтинг.На практика се получава някакво анти-първенство,толкова некадърно и безлично,че дори един футболист не могат да продадат даже в Казахстан.
От години не гледам български мачове обаче този мач реших да го гледам,макар да бях сигурен,че жабарите ще ни отвеят.Мисля,че ни съжалиха.Видяха,че сме гола вода и решиха да не ни доубият с двуцифрен резултат,пък и да се запазят за сериозните мачове с Холандия.Същия бой ни чака и в понеделник,но мисля да си спестя малко нерви и да не гледам.
Бог да прости Железния Трифон Иванов и българския футбол.А и българския спорт изобщо.
Амин.
  • 1