Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов не скри разочарованието си след загубата от шампиона Лудогорец с 0:1 на стадион „Българска армия“. Ръководният фактор при „червените“ даде специално интервю пред клубната телевизия веднага след дербито снощи.

Стоилов призна, че не е очарован от старта на ЦСКА в първенството и допълни, че отборът бързо трябва да излезе от тази ситуация. Той вярва това ще се случи още в следващия мач на столичания -гостуването на Ботев в Пловдив.

Плачевен страж предаде ЦСКА на разградските душмани

Той сподели, че съдийството на Ивайло Стоянов не е било на ниво и до голяма степен е повлияло за поражението с 0:1, което според него не е станало и без грешката на вратаря Георги Китанов.

„Този мач още от самото начало бе едно надъхване кой първи ще сгреши. Ние отново плащаме дан за младостта, която имаме в отбора. Китанов, въпреки че през целия мач пази добре, направи една фатална грешка, която доведе до загубата ни“, коментира Стоилов.

Бодуров: Пак ги надиграхме, но сме най-големите каръци!

Той нападна остро и главния рефер на двубоя Ивайло Стоянов, който според него е повлиял на резултата в мача

„Не мога да подмина и слугите в черно. Пак като миналия сезон, пак започваме със същата песен на нов глас. Бяхме тотално ощетени от съдията. Само ще посоча един ключов момент в мача. Вместо дузпа за нас той отсъди втори жълт картон и съответно червен, с което се реши и мача“, каза още Стоилов.