Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели след пораженето от Ллудогорец, че на "червените" им липсва търпение, самочувствие и увереност в играта, което води до лошите резултати от началото на сезона.

Плачевен вратар предаде ЦСКА на разградските душмани

"За съжаление да, видяхте гола, който ни вкараха, след груба грешка на нашия вратар. С 10 души изглеждахме даже по-добре, но не се получи и за съжаление разочаровахме феновете си", заяви Белчев.

"Преди мача контузията на Рубен (Пинто) малко ни наруши ритъма на игра, търсим още своето лице, надяваме се в най-скоро време да бъдем още по-креативни и по-добри."

"Липсва ни търпението и самочувствието да играем футбол и разбира се, скоростта в предни позиции. Днес не се получи играта нито на Меркадо, нито на Киро Десподов."

"Много имаше, да оставим тази критика за съблекалнята. Надявам се в най-скоро време да си подобрим играта и да сме по-полезни за ЦСКА."

"(Рубен Пинто) Обърна глезена и не можа да продължи. Това е футболът, контактна игра и е нормално да има такива моменти.:

"Липсва ни увереност в играта, не можем да владеем трайно топката. Надявам се в най-скоро време да покажем по-добро лице, надявам се да е още в следващия мач."

Относно следващия мач с Ботев, Белчев коментира: "Не ме притеснява противникът, трябва ние да си подобрим играта, това е основният проблем, това е истината. Надявам се да се получат нещата."