Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@drelic2 И защо рипаш човече. Както виждам ти обичаш коктейли. АЗ КОКТЕЙЛИ НЕ ПИЯ. Ами пийвай си ги и не ни занимавай тези непиещите коктейли. Дори виждам, че си именувал различните типове лайна-коктейли . Браво! ПОЗДРАВЛЕНИЯ!. Но хайде .. не може да занимаваш всеки тук с вкусовете си. Нали знаеш поговорката " На вкус и на цвет товарища нет" (така го пиша защото е руска). Не ни карай и ние да харесваме коктейли и ... така де. БЛАГОДАРЯ ЗА РАЗБИРАНЕТО
Зад нас от първенствата на континента са това на Норвегия (35), Северна Ирландия (38), Азербайджан (40) и много други. Значи тези трябва да ги побеждаваме където и да ги хванем щом е така (и АКО е така - аз на журналята не вярвам, но си водя моя статистика - ИСТИНСКА)
Тук коментари НЯМА. Коментари има само за глупости най- вече на ДРИСЛИЧ от рода на лайна - коктейл. Българийооо - Какви са ви ценностите на хората???
Естествено, че така ще каже. Но какво иска Любо. С 2 пъти по -малко атаки, с 0 НУЛА изстела към вратата, с 2 срещу 11 голови положения и с 39 срещу 61% притежание на топката Хебър да спечели мача ли???? А и от снимката се вижда, че цели двама играчи на Хебър са в засада по време на паса, а и страничния съдия е на сантиметри от единия играч. Наглост!!!
Аз предпочитах вместо Люксембург - Армения; вместо Северна Ирландия - Кипър и вместо Беларс - победителя от Литва-Гибралтар, но и тази група е добра. Добре е, че не се паднахме с Швеция и Словакия.
@Veso1913 Далаверките ги създават ЖУРНАЛИСТИТЕ. Тези въпроси за колко е продаден Петрис трябва да ги зададете на тях. Не се научиха да пишат нещо когато е СИГУРНО. А те ПРОДАДОХА Назон, ох НЕ СА продали Назон. 500 000 за Петрис , ох не са 500 000 , а 50 000. И като напишат в статията "КАКТО ..... ЕДИ -КОЙ СИ ПЪРВИ ПИСА" То поне да пишеха верни неща винаги или само когато СА СИГУРНИ 100%. Ама нали трябва да се драска нещо. Забелязвал съм в 2-3 поредни дни да съобщават противоположни информации и която се случи накрая казват, че първи са писали. Затова не обвинявайте клубните ръководства , а търсете отговорност от журналистите за информацията.
Никаква дузпа няма!!
ОК Няма лошо. Нека пробваме пък и тези футболисти НО КАТЕГОРИЧНО БЕЗ АЛЕКС ПЕТКОВ И АНГЕЛ ЛЯСКОВ. ИМА МНООООГО ПО - ДОБРИ ОТ ТЯХ. И пак МОЕ МНЕНИЕ
Хм... Ивелин Попов вкарва , а и асистира във всеки мач откакто е в Ботев. Интересно щеше да видим как щеше да играе, ако Неделев беше в Ботев. Но... нямаше как да стане, защото Попето иска да е капитан, че дори и има претенции към номера с който да играе. Така, че колкото да е приятел с Неделев, то Попов нямаше да отиде в Ботев, ако Неделев беше там (и бе останал капитан на Ботев).
Е, щом главен съдия е Ивайло Стоянов, то "тежкото положение" в Пирин няма значение. Може да постигне най-малко равен.
Абе вие сериозни ли сте????? Може ли при 74% притежание на топката от Левски и 26% от Хебър да искат да победят или да постигнат равен??? Да цитирам ли другите статистически данни? Абе тия от Хебър играха ли въобще или се пречкаха? Но евала на Любо Пенев - голям пич е. Така, че не се опитвайте да се хващате за сламка. АМАН ОТ РАЗБИРАТЕЛИ. Живи и здрави да сте.
Ами какво да очакваш от фенове на ЦсКа..(наистина не знам това ли е ЦСКА, за мен по-скоро НЕ, но определено ПАРАТА беше до сега у тях , а с пари се купува и слава и емблема и фирма... Абе ... като и да е. Тъжна работа, ама щом така се определят... ОК). Та какво да очакваме - култура, лоялност, признателност... ами давай освиркай, хукай, псувай....И си ГЕРО
Ееее Стига де. Колко да са тежки? Ами аз като ги гледам май неподставените са по-сериозни от подставените. От кой от тези да ни е страх?? Може би Галатасарай , малко от Динамо Загреб (но сме го изпитвали) А другите са от една черга.
Хм... Като гледам тук глобите И ПОНЕЖЕ ВЕЧЕ ТРЕТА ГОДИНА СИ ГИ ЗАПИСВАМ И ОБОБЩАВАМ . Ще публикувам първите 3 отбора (платили най-много глоби) и последните 3 отбора ( с най - малко) ЗА МИНАЛОТО ПЪРВЕНСТВО. И така 1. ЦСКА-СОФИЯ-ЛОВЕЧ- ЕТРОПОЛЕ и т.н. - 173400 лв. 2. Левски Сф - 104700 лв и 3. Ботев Пд - 67225 лв и... 14. Лудогорец - 15425 лв 15. Хебър - 14450 лв и 16. Септември 7450 лв. И това всичко при средна глоба на отбор в ЕФБЕТЛИГА - 43344 лв. Ха сега си направете сметка с какъв аршин БФС и по-точно дисциплинарната комися налага глобите. Винаги съм се учудвал. Ама толкова ли са коректни футболистите и ръководителите на Лудогорец, че не ги санкционитат??? Когато Лудогорец влеза в елита получи дузпа срещу него едва в 72-рия си мач в елита. Повече няма какво да коментирам. И най-тъпия може да си направи заключение. Да не казвам, че до няколко кръга преди края Лудогорец беше на 15 място по глоби. Не съм против отбора, уважавам го, нооо.... ами фактите, фактите ме навеждат към някакви такива мисли, дето се чудя защо пък всяка година все е така. Успех на Лудогорец тази вечер!!
@Fuoff КОЙ афишира личния си живот по този примитивен начин?? Григор или ЖУРНАЛИСТИТЕ!!! И ОК щом сте спец по курвите и го виждате с ПРОСТОТО ВИ око. И пак ОК щом сте в главата на Григор и ЗНАЕТЕ, че е "едното шибане" (или си мислите, че знаете - ВСИЧКО). И последно Вие какво търсите тук??? Сензации ?? Щом Ви е толкова противно не четете ГОНГ. А може би искате да покажете Вашите СУПЕР ПОЗНАНИЯ . Мен не ме впечатлявате - напротив - ЖАЛЪК СТЕ.
@bozovt ТА ДА ПРОДЪЛЖА /заради ТЪПИЯ ВИ САЙТ дето нито можеш да постваш копирано , нито да слагаш снимки или видео и се налага по този начин/ та Знам, че ЦСКА 48 НЯМА ДА ПОБЕДИ. Пиша го предварително и питам Я ми кажете от кога Лазар Марин, Сидклей, Стив Фуртрадо и Св. Диков не са били ТИТУЛЯРИ, НЕЩО ПОВЕЧЕ НЕ СА ВЗАМАЛИ УЧАСТИЕ В ПЪРВИЯ ОТБОР?? Благодаря за вниманието. Бъдете здрави!
Естествено. Как не. Точно това е момента. След като 48 си осигури спокойствие за 3-то място (както го обявиха и медиите в след предишния кръг) И КАТО ГЛЕДАМ СЪСТАВА ИМ. Знам , че
"Три минути по-късно Берое ИЗРАВНИ след отлична комбинация в атака. Симеон Мечев намери Калоян Кръстев в наказателното поле, а нападателят предостави за Йоан Бауренски, който намери целта от движение - 1:2" И ако това е ИЗРАВНЯВАНЕ...... Четете ли какво пишете поне?
@reddevil80 Да, съгласен съм, но с едно доуточнение: Задържането на Матеус е факт, но ЗАПОЧНА ИЗВЪН наказателното поле и би трябвало да се отсъди не дузпа, а пряк свободен удар. А и нападателя напредна, отскубна се и със сетни сили успя да отправи топката към вратата, не падна, а продължи да играе с топката. Това е моят коментар.
@slstefanov Как защо? Ами за да вкара ЦСКА гол. Или пък да търсите под вола теле с този въпрос, сякаш футболиста знае, че няма нужда от лекарски екип. Дано сте доволни от уточнението.
О! Не! Само не и Г. Кабаков. И защо отново той?? Иначе като гледам другите съдии и им знам пристрастията ЦСКА 1948 може да се радва.
Без да гледам мача, а само като погледна статистиката си вадя заключението, че ОЧЕВИДНО ЯВНО е, че Лудогорец е извадил голям късмет.
Що за тъпа статия?!?
Ами пожелайте я.
ОК, но аз едно не мога да разбера. Никога не признават КЪСМЕТА, а всеки казва, че надиграл другия. Аз гледам статистиката. А за този мач тя е такава: Славия превъзхожда Пирин по : 1. Тъч (с 1) 2.Спасяване на вратаря (с 2) и Атаки (с 4). Равенство има в 1. Притежанието на топката 2. Изстрелите в очертанията на вратата и 3. Жълтите картони. А Пирин превъзхожда Славия в: 1. Голови положения (с 8) 2. Изстрели ИЗВЪН вратата ( с 4) 3. Свободни удари ( с 2) 4. Корнери (с 3) и 5. Опасни атаки ( с 16 !!!). Е , късмет ли е или какво ? Ако се гледа чисто статистиката ЧЕСТНО ли е (ПРИМЕРНО с 1 удар във вратата да вкараш 1 гол и да победиш , а противника да е отправил 8-9 удара във вратата и да загуби с 1:0). Не ме питайте защо го казвам , ами гледайте статистиката от мачовете в РБ. Не са много аномалиите, но ще видите каква тенденция се очертава и КОЙ е "С КЪСМЕТ" и КОЙ с "ЛОШ КЪСМЕТ". Благодаря И Венци да спре да се пъчи и обсъжда другите отбори и съдиите (ама само когато губи, а когато печели С КЪСМЕТ или СЪДИЯ да си мълчи)
Групата за мача е от 12 чужденци и 8 българи!!
Ауу, ама вие сте имали и футболист на име Асен Дончев!
Чудя се колко футболисти имат ЦСКА 1948??? По мои сметки (заедно с играещите в ЦСКА 1948 II и 1948 III са точно 104 картотекирани (дори на 53-ма мога да изпиша номерата с които играят) и тези 104 футболисти мога да ги цитирам по имена. Затова ми е толкова чудно. А може би журналистите ни информират само за входящите трансфери и не знам за напускащите футболисти, но имам точно 104 имена за (според мен действащи футболисти към клуб ЦСКА 1948). Така, че... е, нямам думи.
Да, Галин Иванов се очертава като основният голмайстор на Славия. А защо в Левски не бележеше. Не само той, а и други офанзивни футболисти, които докато са били в Левски не бележеха толкова често, колкото когато отидоха в други отбори и ставаха водещи голмайстори при тях. Примери МНОГО. Виждте през годините назад и ще се убедите в това. Ще спомена само един Стефан Юруков, защото са не ми се иска да изреждам всички. Но от този мач пролича ЗАЩО е така. Аз достигнах до заключението, че АКО този същ мач и тази идентична ситуация беше на мач Левски - Лудогорец, то Галин Иванов щеше да бъде така блокиран или фаулиран, че... С една дума когато си в Левски си строго охраняван. Не така играят обаче отборите срещу същия играч играеш в отбор различен от Левски. Левски винаги е дразнител и срещу него играта е както се казва на "литър кръв и метър кожа".
  • 1