@Fuoff КОЙ афишира личния си живот по този примитивен начин?? Григор или ЖУРНАЛИСТИТЕ!!! И ОК щом сте спец по курвите и го виждате с ПРОСТОТО ВИ око. И пак ОК щом сте в главата на Григор и ЗНАЕТЕ, че е "едното шибане" (или си мислите, че знаете - ВСИЧКО). И последно Вие какво търсите тук??? Сензации ?? Щом Ви е толкова противно не четете ГОНГ. А може би искате да покажете Вашите СУПЕР ПОЗНАНИЯ . Мен не ме впечатлявате - напротив - ЖАЛЪК СТЕ.
@bozovt ТА ДА ПРОДЪЛЖА /заради ТЪПИЯ ВИ САЙТ дето нито можеш да постваш копирано , нито да слагаш снимки или видео и се налага по този начин/ та Знам, че ЦСКА 48 НЯМА ДА ПОБЕДИ. Пиша го предварително и питам Я ми кажете от кога Лазар Марин, Сидклей, Стив Фуртрадо и Св. Диков не са били ТИТУЛЯРИ, НЕЩО ПОВЕЧЕ НЕ СА ВЗАМАЛИ УЧАСТИЕ В ПЪРВИЯ ОТБОР?? Благодаря за вниманието. Бъдете здрави!
Естествено. Как не. Точно това е момента. След като 48 си осигури спокойствие за 3-то място (както го обявиха и медиите в след предишния кръг) И КАТО ГЛЕДАМ СЪСТАВА ИМ. Знам , че
"Три минути по-късно Берое ИЗРАВНИ след отлична комбинация в атака. Симеон Мечев намери Калоян Кръстев в наказателното поле, а нападателят предостави за Йоан Бауренски, който намери целта от движение - 1:2" И ако това е ИЗРАВНЯВАНЕ...... Четете ли какво пишете поне?
@reddevil80 Да, съгласен съм, но с едно доуточнение: Задържането на Матеус е факт, но ЗАПОЧНА ИЗВЪН наказателното поле и би трябвало да се отсъди не дузпа, а пряк свободен удар. А и нападателя напредна, отскубна се и със сетни сили успя да отправи топката към вратата, не падна, а продължи да играе с топката. Това е моят коментар.
@slstefanov Как защо? Ами за да вкара ЦСКА гол. Или пък да търсите под вола теле с този въпрос, сякаш футболиста знае, че няма нужда от лекарски екип. Дано сте доволни от уточнението.
О! Не! Само не и Г. Кабаков. И защо отново той?? Иначе като гледам другите съдии и им знам пристрастията ЦСКА 1948 може да се радва.
Без да гледам мача, а само като погледна статистиката си вадя заключението, че ОЧЕВИДНО ЯВНО е, че Лудогорец е извадил голям късмет.
Що за тъпа статия?!?
Ами пожелайте я.
ОК, но аз едно не мога да разбера. Никога не признават КЪСМЕТА, а всеки казва, че надиграл другия. Аз гледам статистиката. А за този мач тя е такава: Славия превъзхожда Пирин по : 1. Тъч (с 1) 2.Спасяване на вратаря (с 2) и Атаки (с 4). Равенство има в 1. Притежанието на топката 2. Изстрелите в очертанията на вратата и 3. Жълтите картони. А Пирин превъзхожда Славия в: 1. Голови положения (с 8) 2. Изстрели ИЗВЪН вратата ( с 4) 3. Свободни удари ( с 2) 4. Корнери (с 3) и 5. Опасни атаки ( с 16 !!!). Е , късмет ли е или какво ? Ако се гледа чисто статистиката ЧЕСТНО ли е (ПРИМЕРНО с 1 удар във вратата да вкараш 1 гол и да победиш , а противника да е отправил 8-9 удара във вратата и да загуби с 1:0). Не ме питайте защо го казвам , ами гледайте статистиката от мачовете в РБ. Не са много аномалиите, но ще видите каква тенденция се очертава и КОЙ е "С КЪСМЕТ" и КОЙ с "ЛОШ КЪСМЕТ". Благодаря И Венци да спре да се пъчи и обсъжда другите отбори и съдиите (ама само когато губи, а когато печели С КЪСМЕТ или СЪДИЯ да си мълчи)
Групата за мача е от 12 чужденци и 8 българи!!
Ауу, ама вие сте имали и футболист на име Асен Дончев!
Чудя се колко футболисти имат ЦСКА 1948??? По мои сметки (заедно с играещите в ЦСКА 1948 II и 1948 III са точно 104 картотекирани (дори на 53-ма мога да изпиша номерата с които играят) и тези 104 футболисти мога да ги цитирам по имена. Затова ми е толкова чудно. А може би журналистите ни информират само за входящите трансфери и не знам за напускащите футболисти, но имам точно 104 имена за (според мен действащи футболисти към клуб ЦСКА 1948). Така, че... е, нямам думи.
Да, Галин Иванов се очертава като основният голмайстор на Славия. А защо в Левски не бележеше. Не само той, а и други офанзивни футболисти, които докато са били в Левски не бележеха толкова често, колкото когато отидоха в други отбори и ставаха водещи голмайстори при тях. Примери МНОГО. Виждте през годините назад и ще се убедите в това. Ще спомена само един Стефан Юруков, защото са не ми се иска да изреждам всички. Но от този мач пролича ЗАЩО е така. Аз достигнах до заключението, че АКО този същ мач и тази идентична ситуация беше на мач Левски - Лудогорец, то Галин Иванов щеше да бъде така блокиран или фаулиран, че... С една дума когато си в Левски си строго охраняван. Не така играят обаче отборите срещу същия играч играеш в отбор различен от Левски. Левски винаги е дразнител и срещу него играта е както се казва на "литър кръв и метър кожа".
Ами то Славия винаги е играла с юношите на чуждите отбори, най-вече на Левски. Имаше един сезон в който цели 12 юноши на Левски бяха картотекирани в Славия. Сега пък от Лудогорец ли? А впрочем и сега има в Славия цели 4 юноши на Левски - Хр. Попадийн, Св. Вуцов, Гал. Иванов и Н. Кръстев....
@Levs Ами то някой му е написал това и той друго не знае. Бях му казал, че един презерватив на времето би могъл да предотврати тези глупави писания, ама на.....
@REDscout Каквото е ЦСКА - София, ЦСКА, ЦСКА ЧЕРВЕНО ЗНАМЕ, ЦСКА СЕПТЕМВРИЙСКО ЗНАМЕ.... И КАКВОТО СЕ СЕТИШ ДРУГО
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@drelic Интересно как най-голямото лайно пише за лайна. Един презерватив можеше да предотврати писанията на @drelic, ама на.... вече е късно.
@SPQR И към кого е този въпрос??? И кои са нахамурниците?? Въпроса трябва да го отправите към написалия статията . Той е написал, че Лудогорец чака Левски. Ако той е платил за да победи Левски - ОК, но питайте него. Какво общо тук има ръководствата или и състезателите и на двата отбора??
И защо бе Илияне? Защо "футбол почти не се игра"? Не се напраягай да отговориш. Ще помогна. ЗАЩОТО забъркахте бетона ЗА РАВЕН. Виж си притежанието на топката виж си всичко от статистиката. Да водите в спасяванията на вратаря и в жълтите картони и то защото това ви беше само и само да докопате равен дори с цената на картон- накъсвай играта и докато влязат в ритъм.... Статистиката всичко показва. Живи и здрави , днес успяхте, но НЯМА ДА Е ВСЕ ТАКА.
@replay Хайде ще ви спестя парите. Гледайте, но ще е без звук. http://gw.freestreams-live1.com/max-sport-3/
@popi6868 Учудвам се, че се възмущавате. Нима не знаете, че сега няма спорт, няма футбол няма живот. Всичко е капитал и пари, пари и пак пари ПФУ. Няма футболни или спортни дружества - има ТЪРГОВСКИ дружества. Ето затова няма да гледаме мач по НАЦИОНАЛНА, а ще го гледаме по ПЛАТЕНА телевизия. Тук мога да кажа " Благодаря за вниманието".
Че те кога са били без късмет??? Нали чичо Пенчо е още там. :)
@ssam2 ПРОКОБАТА и КЪСМЕТЪТ не са футболни или спортни показатели. Те не са спорт. И макар да влияят на резултата (което не е честно) това не е футбол. Ако беше така всички щяха да бягат до магьосници и шамани и да правят заклинания против даден футболен клуб. А може би искате с 1 удар във вратата на съперника да печелите мач, при положение, че другият отбор има В ПЪТИ повече удари във вашата врата?? Ако така сте свикнали трябва да Ви кажа, че НЯМА ДА Е ВСЕ ТАКА. Но вие пак ще намерите на какво да отдадете това. Значи когато Вашият клуб е ощетен от съдията - не е честно, а един клуб който цял мач мачка отбор , който се мъчи само да се защитава и с тази си тактика (късмет или прокоба, както го наричате) и загуби точка или 3 е честно. Това ли е спортното и в случая футболното?!? И ще Ви кажа още нещо. Не ме познавате и държа да ми говорите на ВИЕ както и аз говоря с всички тук (макар и някои да не заслужават) и второ не ми казвайте дали се превъзбуждам, защото ако се възбудя може да направя някоя грешна стъпка. Жив и здрав да сте и се пазете изринатото от обора да не пада върху Вас.
Ами как няма да си умерен, като виждаш колко незаслужено вземаш точка. А трябва да си доволен, че с един удар в очертанията на вратата вкарахте гол и взехте точката. Ако Левски от началото на първенството не с всеки удар а с половината (или дори с една трета) вкарваше гол, то щеше да води в класирането по точки сега. Да не броим и гредите. Или друго. Ако се гледаше статистиката от мача и се даваше победа , равен (при почти равни показатели) или загуба според нея, всеки отбор може сам да прецени къде ще е в класирането. Май ще трябва да изготвя едно такова СТАТИСТИЧЕСКО класиране и да квалифицирам отбори късметлии и неудачници според него.
Ти кога ли си бил доволен и не си бил ядосан. Може би само когато Славия побеждава НЕЗАВИСИМО КАК (тогава не гледаш за грешки). И да, много работи (и футболисти) може да искаш ама....
Не знам вие какво гледате, но аз гледам статистиката винаги. НЕ МОЖЕ С ЕДИН ТОЧЕН УДАР ВЪВ ВРАТАТА ДА СЕ РЕШАВА МАЧ. Хайде да ви публикувам статистиката на Левски в мачовете които е загубил или завършил наравно. Тук Локо Пд от 1 удар във вратата (срещу 4 на Левски) - 1 гол. Предишния загубен мач 4 греди за Левски.... Е, ОК , ама не може всеки път да е СЛУЧАЙНОСТ. Не може при ВСЕКИ НЕ СПЕЧЕЛЕН МАЧ, да си имал ПРЕВЪЗХОДСТВО във ВСИЧКО и да губиш (или свършваш равен). Кой каквото и да ми говори. Не може. Не може в мач с 9 удара в очертанията на вратата срещу 3 за противника да губиш мач с 1:2. Не НЕ МОЖЕ. А може би може. Може би е лош късмет?!? Но до кога? Затова кой каквото иска да гледа. Дори да гледа само играта на отбора. Но... нали знаете притчата: НЯМА ДА Е ВСЕ ТАКА!!! Така, че сега говорете каквото си искате и тогава пак каквото си искате :) .
Да. Така ще е. Няма вече футбол, няма вече спорт. Всичко е търгашество и пари, пари, пари. Вие какво очаквате?!? На спортните клубове са ТЪРГОВСКИ дружества.
  • 1