Аммииии яжте си лайната. Още с поемането на топката можеше да бъде избита и направен тактически фаул. НЕ ЗАСЛЖАВАТЕ ВЪПРЕКИ ФЕНОВЕТЕ И УСИЛИЯТА НА ФУТБОЛИСТИТЕ НИЩО.
И преди 1990 г ли беше комарджийски??? Яяяя сега да видим кой се занимава с комар. ЦСКА 1948 ли? Или половината ефбет група които носят рекламата на ефбет.
Естествено. Левски им я подари. Да не говоря за подарени купи в мачове със Славия, Берое и Черно море.
То младите в Славия са предимно от школата на Левски. Кой ли не мина от там: Близнаците Христови (Андрея е още там) Буров, там са Йомов, Чунчуков, Попадийн, Г. Иванов. От там минаха през годините Божов, Б.Дяков, М.Коприваров, В. Генев, Ив. Цачев, П.Димитров, Ал. Боримиров.... нямам време дори да напиша всички щото ще пропусна някого. Добре поне , че си върнаха вратаря Г.Георгиев. Друг вратар З.Здравков им пазеше повече от прилично на вратата.
Вместо да обявяват, че ще вървят по пътя на Славия да обърнат внимание на юношите си. Години наред юношите на Левски правеха играта на другите отбори. Ето и сега в състава на Славия има 5 юноши на Левски- Попадийн, Г. Иванов, Ан.Христов, Цв. Чунчуков и Г. Йомов. Защо са там? Защо в Ботев ПД са Балтанов, Вутов, Бандаловски, а до скоро и Ст. Петков. Толкова лоши ли са Домовчийски и В. Панайотов, че и Хр. Хубчев? Защо Локо Пд взе Н.Николаев, а иска и Кабов? С.Станчев също добре играе в Ч.Море. Ще следим преотстъпените и пак ще говорим.
В разширения състав за мача днес има цели 5 юноши на Левски : 1. Хр. Попадийн; 2. Г.Иванов; 3. Цв. Чунчуков; 5. Ан. Христов и 6. Г. Йомов - за какво говорим!!!
Този дембил, дето Левски му е все в устата и трън в очите да си спомни колко юноши на Левски му печелеха успехите. Винаги е имало МИНИМУМ 5 юноши на Левски в Славия и те му вързваха играта. Да не говоря, че един сезон имаше цели 12!!! Да 12 юноши на Левски картотекирани в Славия и той ми говори за Славия. Ето и в състава за мача днес има
Разбира се, че има засада и тя е на Бандаловски. Кой момент се взема при определяне дали има или няма засада. Не е ли това момента на ПАСА (УДАРА). В този момент Бандаловски (№11) беше в очевадна засада и страничния съдия вдигна флага още преди топката да срещне гредата и да се отбие в посока към Балтанов. Който има очи да гледа.
Ха сега де. На няколко пъти /сигурен съм, защото съм го слушал внимателно/ ген. Мутафчийски каза , че пикът ще е около Великден и по точно двете седмици около Великден. Аз го разбирам между 13 и 26 април.
Е, Буркина Фасо е добра за сравнение. Виж Кот д" Ивоар е друго нещо
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Те ще чакат РЗИ. Разбира се още след изявлението на Масоеро и Томашевич стадионът ще е заключен и тренировки няма да има, така , че от проверката на РЗИ е нямало смисъл.
Ох... сега пък ще си докарат беля. Може да се стигне до нападения на хора които носят маските на Левски.
То много клубове са амбициозни но.....
" ..... тренират под ръководството на наставника Милош Крушчич и неговите помощници...." Сигурно и треньорите са отишли там на своя глава?!?
Чудя се защо един ден пишете едно, а на другия ден го опровергавате и пишете обратното. Вчера четох , че Мохамед ще се връща в Хекен, а днес не. Толкова ли е трудно преди да напишете нещо да проверите фактите.
Те в Лудогорец всички са звезди.
Много, ама много си прав! Аз това отдавна го казвам, ама кой ме слуша мен.
@CTEoloAH Ами с Австрия я.
Най-трудна група е тази на Унгария - 100% силни съперници. След тях най-трудна е нашата най-вече на заради Уелс и Ейре. За мен най- добър жребий би бил освен Финландия вместо Уелс и Ейре да са Австрия и Словакия, ама кой ме пита мен.
Така е. Няма дузпа.
ЦСКА са били декорирани в жълто десет ПЪТИ повече! Абе като пишете мислете какво пишете. 340 ли жълти картона има ЦСКА , щом Левски има 34???
Run- Не, няма негЪри, но и ма негри.
Чиста дузпа, ама чиста. Вярно нарушението не е нарочно, но е в наказателното поле и го рита в крака точно по средата между глезена и коляното и МНОГО ДОБРЕ СЕ ВИЖДА с повторенията.
Всеки греши - да. Но едно е да сгрешиш и в двете посоки, а друго само в полза или ущърб на единия от двата отбора. И когато грешките са например 45:55% в ущърб на отборите , е ядва се, но да сгрешиш 90% срещу 10% в ущърб на единия отбор това вече е тенденция. Като се види, че дадено решение е взето грешно и ако футболиста правилно е реагирал на грешката ще се отмени ли картона му за реплика към съдията??? Ето това води и до още едно решение в ущърб на дадения отбор. Така виждам аз нещата. А колкото до младите съдии. Опитния съдия ще сгреши 10 пъти, а неопитния 100 пъти ОК, но процентно колко от тези грешки са в ущърб на единия ли другия отбор да се гледа. Ето предложение : След всеки двубой да се прави анализ на двубоя и да се два оценка на съдията като се прегледа целия двубой пред треньорите на двата отбора, главния съдия и член от съдийската или апелативната комисия и спорните моменти да се видят на забавен кадър, да се изброят грешките и накланят ли везните към един отбор в повече от 10-15% разлика да се анулират решения, преиграва мач ако трябва и да се предупреждава съдията. За 3 предупреждения да отсъства от нарядите за месец (както е с картоните на футболистите). Ето така ще се учат и възпитават младите съдии и ще се накажат поръчковите. Задължителен е анализ на срещата и то и пред треньорите (или представители ) и на двата отбора участници в срещата, за да може и двамата представители да видят ситуацията в забавен кадър и както се казва пред фактите и боговете мълчат - не би трябвало да има спор по дадена ситуация когато се гледа на забавен кадър.
Ами наистина това не е футбол а кеч, ръгби, бокс, блъсканица и др. такива. 42 фаула за 90 мин то излиза че са по фаул на 2 мин, но ако сложа и времето за което се бави докато се изпълни фаула то ще е приблизително на всяка минута. Егати мача. ЗАЩО СЪДИИТЕ НЕ ЗАСИЧАТ ВРЕМЕТО ЗА СИМУЛАЦИЯ, РАЗКАРВАНЕ НА ТОПКАТА И ДР. ТАКИВА И ДА ИМА САМО ЧИСТО ВРЕМЕ 90 МИН ЗА ИГРА? Ако го правеха нямаше да се дават картони за разкарване на топката или за бавене на времето . Ами бавете ще ви бъде добавено. Тогава ще се научат и да не лежат и симулират а стискат зъби и стават. А за грубияните трябва да се приемат по-строги мерки. Не може за РЕПЛИКА да получиш жълт картон и за нарушение с което можеш да контузиш пак жълт картон... Хайде не е сериозно.
Ха-хааа Ами Михаил Иванов какво търсиш там?????? Нямаш вяра в цялата ли ви отбрана или реши да излезеш извън полето. Стой си на вратата или малко пред нея.
Ееех mon_cool , ами те просто няма да дойдат в София защото мача е без публика заради наказание на Левски. Затова са ербап. Иначе аз съм за поговорката "Брашно на заем тъпкано се връща".
Не че искам да давам акъл на Митов, но четох едно интервю с Предраг Пажин как Любко Петрович е пуснал цялата защита при гостуването и от това е имало ефект. С тези играчи с които разполага Левски наистина може да направи страхотен и оптимален състав и да изкара едно 0:0 пък дай боже и да вкара. Ето какъв състав бих пуснал аз. Вратар - Митрев (резерва Йоргачевич - ако е регистриран за ЕКТ). Десен бек - Цветкович (макар че е слаб, но е защитник и Прохазка ще му помага в дясно). Централни защитници Пиргов и Деян Иванов ляв бек Горанов. Халфове (дефанзивни) в дясно Прохазка в ляво М.Орачев (и двамата могат да помагат в защита) в центъра и Рошу и офанзивен Вутов (то и Прохазка може да е офанзивен ако не се налага често да покрива слабия Цветкович). Нападател Мапуку. И смените са просто прозрачни (с оглед на физическото състояние на играчите) Вратар - Йоргачевич и смени на полевите играчи (ако не се контузи някой) биха били Смяна на Вутов с Гомес, на Мапуку с Буш и Цветкович с Панайотов
  • 1