@molekulatoro Всеки има право да си мисли каквото си иска и когато си иска, НО как да си обясня факта, че постоянно се пише за Левски ( с повод или без повод), щом не им е трън в очите, а на други отбори като Берое например не се обръща внимание? И то ако е вярно ОК, но да си измислят откровени лъжи и да преиначават фактите, да преписват на други отбори това което са всъщност ТЕ.... Щом не е от страх или от мисъл за Левски какво да е. Другият вариант е от злоба и както се казва само и само да се поддържа огъня. Трети вариант не виждам поне аз.
Кухите лейки (извинявам се за израза) дълги години , че и до сега казваха, че Левски е подпомаган от държавата (непонятно защо, всъщност понятно ми е - защото трябва да плюят по Левски и гадаят, ама гадаят ), ама за Берое - нищо. Но понеже на всички Левски (слаб или не, жив или полуумрял) винаги е бил и още си им е трън в очите и нали трябва да измислят нещо за да го оплюят ( и винаги без доказателства), точно по същия начин както се опитват да го изкарат не отбор на народа, а комунистически отбор (това най-вече от най-кухите лейки на недоразумението , хибрида и изкуствено създадения от комунистическата власт и в ранното комунистическо време когато се изграждаха ТКЗС и понятно е за да се избегне фокуса от тях и да се прехвърли на омразния противник.). Все едно, че там няма държавна поддръжка
Да са им честити и на добър час. ЦСКА само може да спечели. Най-много от Смоленски. защото не го ползва.
Кой беше този?? Ахаа оня с № 32 на гърба. Само, че сега му го взе Са. Да идва, само да не се скарат за номера :)
@CTEoloAH Навярно защото автора на статията не обича Вафли, а яде само Фафли. Затова и не признава никакъв Верстапен. За него той е просто Ферстафен. :)
Ха сега да попитам защо точно срещу Ч. Море, Царско село пусна пълните анонимници В. Томовски, Д. Денев и К. Тодоров, като е можело ПОНЕ ето този състав да сглоби и тогава.
Ами как не. Някой се възмущаваха преди години, че Миньор излезе с юноши срещу Лудогорец, но да погледнем състава на Царско село при гостуването на Левски и сега. Сега от титулярите в състава бяха само Кавдански (ако може да се нарече титуляр), Кавдански и Попадийн, от резервите вратаря М. Иванов , Луис Педро, Роси, Манев, Де Са и Костадинов (който също беше резерва и тук и не влезе в мача) и цели 9 мога да ги нарека дори дебютанти Д. Георгиев, Марков и Х.Денков в основния състав и в резервите (с ДВАМА вратари - Трохаров и Любенов) още К. Тодоров, Х. Чипев, Д. Денев и Б.Томовски. И това при положение, че имат само един наказан - Бандаловски. Ето това е отношението към мача. Ето за това казваме, че на Левски всички скачат (по традиция), и , че могат ли играят срещу Левски. Тук (мисля) Царско село подари на Ч. Море седмото място и то на собствен терен , а на Левски скочи като гост и постигна своето. И нямам претенции, но нека всички отбори да скачат на всички, а не да си избират срещу кого да играят навито и срещу кого - каквото стане. После говорим за феърплей. Левски можеше и да не се класира на 7 място , но щеше да е интересно това да се реши в прекия двубой с Ч. Море , макар и на техен терен. Тук у мен останаха съмнения.
@Dux И както се казва " Присмял се Хърбел на Щърбел". Да не би под информация засягаща Левски да не се изказват цесекари?!? Дори повече отколкото под информациите за цска.
Давай, давай. Скоро ще заиграете само с чужденци и това ще са ви легендите на клуба. Или ако ЗАБЪРШЕТЕ някой обещаващ българин ПРОДУКТ НА ЧУЖДА футболна школа (например Пирин или Ботев Пд...да не изреждам и други) и ето това е: ЦСКА-С-Л-Е създава футболисти.
За едно е прав Пенев, че трябва да се взема еднакво решение за всички отбори. И щом мачът с Локо Пд е отложен (без служебна победа), то такъв трябва да е и на ЦСКА т.е. без служебна победа. Само, че ТОЧНО ТЕ РЕВНАХА, че не искат да се отлага мача, защото (видите ли) нямат време кога да се изиграят срещите при тази тяхна "сгъстена" програма и предстоящ мач-финал с Арда. Сега пък обърна палачинката, че БФС били го решили да е служебна победа. Ами решиха го - да заради РЕВА който нададохте. А това, че отборът има много чужденци и трябва да си пътуват и че има разходи.... ама хич дори да не го споменава. Други отбори пък играят без чужденци. Ами да не са вземали толкова чужденци (които ако спечелят купата ще стана легенди на ЦСКА, макар в последния мач да започна в състава само с един българин - Турицов ). Това е. Че чак и пресконференция по проблема ще дава. Приемаш решението (което е еднакво и за Локо Пд и за ЦСКА) и да не си купувал билети за полети на чужденците- кой те кара.
Абе вие нормални ли сте или нарочно го правите?!? С каква глоба е наказан Джордан Икоко? 1500 или 150 лв? В началото пишете 1500 лв, а след това 150 лв. Ще напишете ли една статия без грешки и подвеждания ?
Прав е човека. Щом има отлагане заради заразени голям брой футболисти и щом е имало такова отлагане и до сега и щом мача с Локо Пд е отложен и няма промяна в ситуацията (ако няма двоен аршин и подпиране на едни или други отбори и в името на феърплея) , то мачът трябва да се отложи. Има време да се изиграе до края на месеца и това си е проблем на ЦСКА 1948 кога ще го изиграят, защото отложените им мачове стават 2 с този с Локо Пд. Всички други конспиративни теории за това на кого пречи ЦСКА 1948 и кого подпомага оставам на теоретиците. То на Тирето все някой им пречи. Ако не е БФС , то ще е някои отбор или .... глобалното затопляне и замърсяването на въздуха.
Редовния сезон (преди разделянето за плейофната фаза) завърши. Ето и какви глоби бяха наложени на отборите до тук (влизат и глобите на треньорите и играчите и тези от мачовете за КБ). Ще ги подредя от най-малката към най-голямата, а вие си правете заключенията. И така: 1. Лудогорец - 6900 лв. 2. Арда - 7350 лв. 3. Монтана - 8750 лв. 4. Етър - 10250 лв. 5. Черно море - 11150 лв. 6. Ботев Враца - 11300 лв. 7. Славия - 14350 лв. 8. Локомотив Пловдив - 15600 лв. 9. Ботев Пловдив - 15800 лв. 10. Берое - 15850 лв. 11. ЦСКА 1948 - 19400 лв. 12. Царско село - 19900 лв. 13. Левски - 30850 лв. и 14 ЦСКА-София (Ловеч-Етрополе) - 45100 лв.
Само Венци може да бъде вечно в изпълкома на БФС. Само той е най-честният и най-справедливият и никога с нищо не злоупотребява, няма задължения..... абе с една дума той е Бог. Идеален, Безгрешен, Най-компетентния по всички футболни въпроси.
Опааа. Нали Любо Пенев преди мача подскачаше от радост и казваше, че е спокоен със съдия като Кабаков. Най-добрия съдия, европейски съдия.... каква стана тя?
@champoine1 Първо се ограмотете. Научете се как се пише дуЗпа и тогава МОЖЕ да коментирате каквото и да било, защото ТРЕА да ви шибнат един солен в устата явно.
Аз съм шофьор, но и пешеходец. Ето защо трябва да се пресича само на регламентирани места. Иначе случая (в частта си известност ) малко прилича на нашия с Максим Ставийски.
Ха сега Венци дето се биеше в гърдите и казваше, че налага само млади футболисти и Българи да ми каже кои бяха българите и младите в състава му в мач решаващ за сезона може би. 4 млади български футболисти 2 юноши на Левски А. Христов и Вуцов и 2 на Славия - резервата К. Кръстев и Сораков (дори за него не съм сигурен) . И това срещу отбор съставен САМО от Българи и с едва 4 души записани за смени. И какво стана??? Загуби на собствен терен ( СЪВСЕМ ЗАСЛУЖЕНО и дори с малко ). Така, че ... то е много хубаво да се говори ама....трябва и да се мисли.
ЧРД. Да е жив и здрав и му пожелавам успех.
То и без това Любо налага Турицов вместо Вион, а Синклер по-скоро е резерва.
Най-накрая ме изкефихте! Само ЕТЪР!!!
@ddryanov Даа. Нещата наистина са по-дълбоки за разлика от по-плиткият Ви мозък, който не може дори да изпише правилно думата дуЗпа.
Г. Петков и Рангелов ли са млади?! Тасевски, Гандри, Макрилос и Антовски ли са българи?! Кой млад играч ОТ ШКОЛАТА НА СЛАВИЯ налага? Само К. Кръстев не стига. И добре, че са братя Вуцови и Ан. Христов , които взе от Левски, та да има млади които редовно играят. Но иначе устата му голяма. Ех. Венци, Венци.... ако знаеш какъв си въздух под налягане.....
Нали Венци развиваше младите и играеше само с българи?!? Вчера загуби на собствен терен точно от млад отбор в който играха само българи
@КироВарна Напълно сте прав! Ама кой да чуе.
Сега е момента. При това положение в Левски (безпаричност, контузени, болни.... без треньора) ако не го направи , то кога Ч. Море ще успее да го нарави.
"В България елитният футбол дълги години е бил от 16 отбора". И Вие г-н Стефанов дълги години бяхте с 32 зъба в устата, ама сега може да сте с 24. Така , че каквото било било. Няма в 21 век да пишем с пачи пера още я. "Именно заради Павел Колев държавата (би трябвало да се пише с главна буква) не искаше да работи с БФС". А ей така , ама съвсем случайно да знаете, че Държавата НЯМА ПРАВО ДА СЕ НАМЕСВА във футбола ИНАЧЕ ИМА САНКЦИЯ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ЗАБРАНА ЗА УЧАСТИЕ В МЕЖДУНАРОДНИ СРЕЩИ? Аз лично се уморих да чета наглостите и глупостите на този толуп.
@Romanisto Хайде пак. Нерде Ямбол, Нерде Стамбул. А какво общо тук има Левски??????????? И Колев се пише с главна буква. Колев е в оставка, ама Вие не знаете как стоят нещата. Нищо простено Ви е. А по-голяма "утайка" от Венци...Ами просто няма и няма защо да го коментирам въобще.
Този наистина се е взел много на сериозно. Служителите като не дават пари пък дават друго на футбола. В този живот не всичко е пари. Той само дава ли или и взема пари от футбола или от продажбата на "футболистите си" (сякаш са му бащиния) . Не се вижда колко качествени юноши "произвежда" клуба МУ и че обира всичко читаво (и основно юноши на Левски), ами взел и акъл да ръси и забрани да налага. Наглец мазен.
Ами те затова са го "освободили". За да може да се грижи по-добре за болната си майка. Пожелавам бързо възстановяване.
  • 1