Марш вън бе мършо
Поздравления за Тасев! За НЕМ каквото и да кажа, все ще е малко. Но поздрави за собствениците на ЦСКА за това как човек да се гаври със собствените си фенове и клуб, с "треньор" като НЕМ!
Бахти цирка! ГонДзо 😂😂😂 Няма по голяма подигравка 🤬🤬 Най-добре е да се закрие тази държава, не само футбола, след като човек с купена диплома е поставеното лице на статуквото, с което се изхрачиха в лицето на цялата държава
Подаръци ще има за всички от сърце, но най-вече за нЕмАхОрЕц! Да е "жив и здрав" съдията с поредната Гавра за отборите които скачат срещу кренвиршите.
Питайте Сираков и Михтара за резултата на този мач. 😉 😉 😉
От вчера се знае как ще завърши.
Лошото е че, заложи на точен резултат, а го играх в колонка с други мачове, и загубих. 😉 😉 😉
Тези от геЙарена така са свикнали. Цял живот на държавна хранилка, и дори не се усещат колко са жалки.
Фалит изчадия уродливи!
Да го продават и да осводи място и средства за Халанд.
Цял живот сте на държавна хранилка, и продължавате да искате. На всичко отгоре се опитвате да кажете че, държавата е "мащеха" за вас. НАГЛИ сте, и ГНУСНИ! Дано фалират и минете през чистилището така както ЗАСЛУЖАВАТ заради цялата мизерия която причинявахте преди време.
"Нов дом" 🤣 "футболни фенове" 😂 са несъвместими за авиатори те. Направо е смешно 😂😂😂
Бах ти наглеца е този кУман! МАРЖ ВЪН бе ПОМИЯР! Мама ви курвите къде се навъдихте. Никакъв морал и достойнство. За пари и свирки ще правят на живо. 😡😡😡
Аман от пишман треньори. Загуба след загуба, с тази селекция, и не мърда заради неустойката. Мама ти и мамалигавия ПОМИЯР! МАРЖ ВЪН от Пирин!!!
Това ли измислихте за да защитите путьото ДЕСПОДOFF? 😂😂😂 Той е в основата на скандала. Той го създаде. А вие ми го защитавате. Като жена, да не се прави на мъж.
М@Мк@ ви Помиярска и пасмината смръдлива! Дано ви гръмне някой!
😡😡😡😡😡😡😡
"Фенове" и "шествие" 😂😂😂
Вие 30 "кремвирша" за шествие ли го броите? Жалка и смешна картинка.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Много нагъл ПОМИЯР! Имай доблестта да напуснеш сам. Стойш заради обезщетението.
А на теб кой ти каза че, имаш право на мнение относно политиката на чужда държава?
Е как няма да се дърпа, при 20 милиона, средно на година, при пет годишен договор!?
На всички е ясно че, УМИШЛЕНО не е пускан заради клаузата, за да може да вземат добър футболист за без пари. Това е играта. А на говедата дето се смеят мога да им кажа да това което НАЙ-ДОБРЕ умеят. Да правят като вятъра 😉😉😉😉😉😉😉
Едно въпросче към тях. Да кажат един техен трансфер на футболист с успехи навън. Ако изключим Мариан Христов който е продаден на Кайзерслаутерн във втора лига, и след това става шампион с тях, да кажат друг техен футболист с шампионска титла навън.
😁😁😁😁😁😁😁😁😁
Като гледам програмата до края, някой измежду Милан и Ювентус ще пропусне ШЛ.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Бат Венци стои в основата на това. Не му се играе във втория ешалон, пък и парите от уговорените мачове му липсват. Нали знаем че, другото им име е Тото Славия 😉😉😉
Айде да ни е "честито" новото ходене по мъките. Ако изобщо оцелеем този път. "Големите" фенове разбирачи отново се проявиха и дадоха всичко от себе си да изгонят единственият човек който, милее за клуба. "КРЕТЕНИ" а не фенове. Да ги видя сега кого ще доведат сега да дава пари и да се бори с делиормана без да се съобразява с никой. Сега да отидат и да му се извинят. И когато имат въпроси, да го питат лично него, а не да се изявяват като медийни звезди 😡😡😡😡😡
Този е страхливец, и няма манталитет за навън. Затова ще си остане на село. Живее на принципа: по добре звезда на "село" вместо никой в града. Като оправдание му служи "лоялността" му към Ботев 😂😂😂😂😂😂😂
Да вземат Мартинес, какъв Неймар бълнуват!? Заради него ще изпуснат завършен нападател на 22 години, и най-големият талант в момента, Ансу Фати. Трябва да са големи идиоти.
😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Бах ти смешната работа. Какъв е този Кике. Почетино е свободен, Алегри и Шави също са полпозишън, и изведнъж някакъв Кике.
Не ни трябва футболист без желание за игра. Всяко зло за добро. Може би ще дадат шанс на Давидов, да видим защо е бил в Спартак Москва.
Така е! Ще доведем футболисти от трета дивизия на Франция, пък тези от Спартак Москва ще, ги гоним без изигран мач. Направо без думи.
Е колко класен ще да е? 🤔🤔🤔🤔🤔
Къде е Денис Давидов? Доста класен футболист, но нещо не го виждам! Идва от Спартак Москва, а не от трета или четвърта дивизия на Франция. Странно! И все пак му желая успех, и само ЦСКА!!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Не е Люпко. Ръководството е. Истината е че, им е казал някои истини в очите, относно грешките, и затова е изваден от групата. Дори може би от отбора за постоянно. Това е истината. Стана неудобен. И не позволява помиярски истории. Затова е неудобен. Също като Манолев и ЛЮБО ПЕНЕВ. Айде да ни е честито. Превърнаха ни в Литекс.
😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
  • 1