Като гледам програмата до края, някой измежду Милан и Ювентус ще пропусне ШЛ.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Бат Венци стои в основата на това. Не му се играе във втория ешалон, пък и парите от уговорените мачове му липсват. Нали знаем че, другото им име е Тото Славия 😉😉😉
Айде да ни е "честито" новото ходене по мъките. Ако изобщо оцелеем този път. "Големите" фенове разбирачи отново се проявиха и дадоха всичко от себе си да изгонят единственият човек който, милее за клуба. "КРЕТЕНИ" а не фенове. Да ги видя сега кого ще доведат сега да дава пари и да се бори с делиормана без да се съобразява с никой. Сега да отидат и да му се извинят. И когато имат въпроси, да го питат лично него, а не да се изявяват като медийни звезди 😡😡😡😡😡
Този е страхливец, и няма манталитет за навън. Затова ще си остане на село. Живее на принципа: по добре звезда на "село" вместо никой в града. Като оправдание му служи "лоялността" му към Ботев 😂😂😂😂😂😂😂
Да вземат Мартинес, какъв Неймар бълнуват!? Заради него ще изпуснат завършен нападател на 22 години, и най-големият талант в момента, Ансу Фати. Трябва да са големи идиоти.
😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Бах ти смешната работа. Какъв е този Кике. Почетино е свободен, Алегри и Шави също са полпозишън, и изведнъж някакъв Кике.
Не ни трябва футболист без желание за игра. Всяко зло за добро. Може би ще дадат шанс на Давидов, да видим защо е бил в Спартак Москва.
Така е! Ще доведем футболисти от трета дивизия на Франция, пък тези от Спартак Москва ще, ги гоним без изигран мач. Направо без думи.
Е колко класен ще да е? 🤔🤔🤔🤔🤔
Къде е Денис Давидов? Доста класен футболист, но нещо не го виждам! Идва от Спартак Москва, а не от трета или четвърта дивизия на Франция. Странно! И все пак му желая успех, и само ЦСКА!!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Не е Люпко. Ръководството е. Истината е че, им е казал някои истини в очите, относно грешките, и затова е изваден от групата. Дори може би от отбора за постоянно. Това е истината. Стана неудобен. И не позволява помиярски истории. Затова е неудобен. Също като Манолев и ЛЮБО ПЕНЕВ. Айде да ни е честито. Превърнаха ни в Литекс.
😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Не разбирам на какво се радват гОвЕдАта, след буквално ги еб@ха на гЕйарена? Не че ние сме цъфнали, но с този тренер толкова. Футбол от средновековието и мъка докато не го махнат. Ама онези ИДИОТИТЕ от сухата река да мълчат че, ние продължихме (да с клизма) а тях за пореден път им показаха че, са ЕВРО ИДИОТИТЕ!!!!!!!
Хахахаха! Станахме за смях. Циркаджии! Че, досега нали пак той беше треньор, но в сянка. Бах ти тъпотията. "НеМа" такъв цирк.
😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Треньора! Сменете треньора. Свали формата на всички футболисти. Сляпо ли сте? Кретени!!!!!!!
Отбора е "тотал щета" пък ти си говори каквото искаш. Треньор. Нямаме треньор. Но на вас така ви е добре. Този ви играе по свирката, затова е там. Любо Пенев го махнахте защото, не ви играеше мръсните игрички, и го принудихте да си тръгне.
Ще се борим да не изпадаме, или какво? И Люпко и Стойкас Стоилас, да се изнасят от Армията. Стойчо в Ловеч, където е полезен, а Люпко да си пие ракията и да си живее старините.
Голяма "балка" си момче. Да отидеш в Италия, когато, те иска БАРСЕЛОНА, нещо си се объркал сериозно. На БАРСА не се отказва, но ще го разбереш по късно във времето.
😂😂😂😂😂😂😂😂😊
@obektiven_zritel много си прост бе ИДИОТ ГНУСЕН. Ако не можеш да защитиш децата от школата, как ще ги научиш на други неща. Казват му характер, който е генно заложен в армията. Но няма как да го разбереш. Нито гОвЕдОсПор, нито някой друг оБор може да го разбере.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Те за да играят трябва някой да ги подреди и да им даде правилните указания. А и със Стойчо Атанасов и Чорбаджийски толкова. Люпко да изчезва и да дойде добър треньор. Иначе ще се потвърдят опасенията на феновете че, се слагат треньори послушковци за да, се играя игрички.
Мястото ви изобщо не беше на финала. Аякс трябваше да играе финал. Но съдбата си знае работата.
😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉
Добре казано. Ако се открие нещо. Нооооооооооо! Всички знаем че, НЯМА ДА ОТКРИЕТЕ НИЩО.
уеWCкито пак ги реанимира държавата. Както винаги за сметка на народа. Пак и пак и пак, схемичка, как да се преметне всеки и всичко, и дълговете ще бъдат "забравени"
😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
ПОМИЯРИ ГНУСНИ! Дружеството за стадиона ще бъде прехвърлено на някой неграмотен, ще се правят само някакви плащания към НАП, ще има още няколко дружества които "ЩЕ ПОЕМАТ ДРУГИТЕ ДЪЛГОВЕ" и после ще бъдат фалирани.
Абе просто леWCки. ГОВЕДААААААААААА!!!!!
Валверде не е треньор за Барса! Това което е спечелил, е благодарение само на играчите и по навик. Защото това е Барселона, и заради слабия сезон на Реал. Докато не дойде някой с гена на Барса, не чакайте трофей ШЛ. Валверде НЕ Е за БАРСА!!!
Да почива в мир!!!
Имам само един въпрос към свинята дето се води президент на ТоТо Славия. На точен резултат, или обръщалка го е играл?
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂
Там ще има сватба. Булката е от гЕйарена, а младоженеца е нЕмАхОрЕц
Никакво черно тото не е имало на мача😂😂😂😂😂😂😂😂
Сигурен съм в това! 😂😂😂😂😂😂😂
Заклевам че, бат Венци не прави такива неща. 😂😂😂😂😂😂😂
Черна гарга! Показва женска солидарност, въпреки че, знае че, всичкото това нещо е скалъпено, за да изкарат пари и заради рекламата. А онази кОвР@, дето я пукат на повикване, първо се се зарадва, после отиде на партито, а накрая и подшушнаха че, може да изкара и някой друг долар.
  • 1