Не знам кой е написал тая долнопробна статия, но определено е абсолютен измекяр и някой му дава някакви жълти стотинки за да пише глупости и простотии. И в тая връзка, каквато ни е държавата, такива са ни и журналистите, тоест безгръбначни мекотели, без собствено мнение и чакащи някой да им подхвърли някой стотинка, за да му целуват задника.
Пичове, сега да ви кажа защо нямате рейтинг и малко посещения. Защото сте платени и манипулирани "журналисти" . Защото пишете само това, което ви се казва и не отразявате реалните събития и факти. Жалко, едно време "ГОНГ" беше номер едно, а сега е някакъв посредствен сайт, в който се пишат глупости и никой не ги чете
Чудя се кой дупелизец с малки топки е писал тази долнопробна статия. Ясно е, че някой му е диктувал какво да пише, но все пак кой е "авторът".
Ще пропусна говеждите звуци защото са далеч от човешката реч, но искам да знам кои сте вие, които давате пари за клуба и коментирате по медиите . От утре вече сте собственици и ще направите ЦСКА
Гриша, стига моля те не се подавай на емоции. Някакви шибани долнопробни нещастници не трябва да ти влияят. Замисли се, тези ли неудачници ще те спрат :) Не забравяй, че това е ЦСКА!!! Заеби ги смешковците, те даже не смеят и имената да си кажат. Това са посерковци на 15- 18 години , които на знаят защо са живи.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Ебати и смешните фенове. Супер трансфер и дано има повече такива, това мотивира всеки футболист. САМО ЦСКА!
Чета коментарите на разни дребни душички с малки топки и абсолютни лузъри в живота и се чудя защо не се погледнат в огледалото какви смешни карикатури са, а се опитват да дават определения на хора, които са успели милиони пъти повече от тях. Ебати и смешниците. явно така си избиват комплексите.
Спрете да плюете по човека, бе хора! Ок, предател, дезертьор и каквото там се сетите, но крайно време е да оставите Акрапович на мира и да си гледате отбора. Искам да отбележа, че Локомотив винаги е бил посредствен отбор и Акрапович го превърна във фактор и е важно да го имате предвид. Дръжте се достойно и го оставете да си върви по пътя . Крушарски е абсоютен селски бег и му отива да се държи като шут, но на Узунов и другите просто не им подобава.....
Стамен Белчев е супер треньор, който е наясно , много наясно с футбола и това си личи от тактиката и дисциплината на отбора в поледните 10 мача. За резил станахме мамка му, с тоя смешник....Единствената причина да побеждаваме чат-пат е е заради него а въпреки него. Просто във футболистите има много спортна злоба и хъс и не се предват до края, което е единственото хубаво нещо.А този смешник трябва да бъде освободен незабавно....по лошо не може да стане така или иначе.
Абе дришльовци вие ли ще говорите за срам и позор бе, нископлатени драскачи и дупедавци от най жалкия сайт за спорт. Щом толкова много се правите на "обективни" започнете да гледате всички мачове и да коментирате, а не само избрани от вашите шефове на които лижете гъзовете. Мизерници такива.....сега се сетихте да виете на умряло. Повече няма да ви чета шибаните и лъжливи новини. Пълни нископлатени олигофрени и тъпанари.
Абе гърмян заек, виж си жалкото и смешно отборче колко струва бе...... надиграхме ви тотално селския отбор за 50 милиона и съдята пак ви спаси. Но сега идват мачовете на истината и новия "Мидтиланд" ще ви види сметката. Нещастници.
Тоя винаги си е бил тъпо парче и сега го показа нагледно. Дано да го осъдят и да му праснат една солена глоба и да се научи на поведение.
@Bigi Суперррррр, само Уевски, това е правилния път и само такива да ги взимате и за напред. Да сте ни живи и здрави :) И със сигурност няма да имате тирета и числа......
Ицо, ти си най великия футболист на България, но си много тъпо парче пич.......Имаш много пари, но не си дал и един лев за ЦСКА, а само знаеш да лаеш по хората който дават и да даваш тъпи определения. Стой си в Америка и си коментирай американските приятели. Тук е България и ЦСКА е номер едно благодарение на бившия борец, а не благодарение на теб....
@GoshP Тръгваш с бавна говежда стъпка към герена ( ливада, ниско затревено място край река, свободно за пасище място на добитък, на края на село- източник Уикипедия) и там със себеподните почвате да си мучите на каквито теми искате, тук не е място за едър рогат добитък.
@Nevsky този форум не е за мучащи бе смешник.
С треньора да си тръгне и тоя, дето го е избрал.......това не е ЦСКА, а някакъв разграден двор, жалко за футболистите, защото наистина имаме добри играчи.
Запомнете това име - мария чакова. Това е човек, който работи срещу обществото и няма място в политиката.