Инна Ефтимова заяви, че доволна от представянето си в спринта на олимпийския турнир по лека атлетика в Токио.

Любомир Асенов/Lap.bg
26 снимки

Ефтимова днес завърши 33-а на 200 метра с 23.42 секунди, като се доближи само на стотна от личното си постижение за сезона.

"Доволна съм от това бягане. Много се радвам, че съм тук и имах възможността да участвам на 100 и на 200 метра. Днес е доста по-топло и задушно от предишните дни, но каквото е за мен, такова е и за другите състезателки. Просто трябва да бягаме каквито и да са условията. Тежко ми беше, не беше лесно, но се радвам, че съм на личния си резултат и смятам, че се представих достойно и в двата спринта", коментира българката, която участва за втори път на Олимпиада след Пекин 2008.

"Аз съм си на личното за сезона. Смятам, че това, че направих много стартове през годината със сигурност ми попречи да дам по-добри резултати в Токио, но аз бях наясно, че са ми нужни всичките тези състезания, за да бъда в тук днес. Платих цената да съм тук", допълни тя.

"Не знам все още какво ми предстои до края на сезона. Ще говоря с мениджъра ми, за да видим дали има някакви турнири, в които мога да участвам. Живи и здрави да се прибера, да съм добре и да съм здрава най-вече", каза още тя.