Антоанета Костадинова, която бе изключително развълнувана след сребърния медал, спечелен в Токио 2020, коментира с възхита своето постижение в Япония. Тони оцени високо отличието си в източната страна, казвайки, че не е приключило нейното участие в надпреварата.

57 снимки

„Не мога да коментирам нещо такова. Благодаря на всички, които са тук, благодаря на човека, който е до мен. Този медал е само за него – треньорът ми. Не оценявам точно сега, че съм загубила златото, а оценявам среброто. Всеки един от нас е дошъл за това, всеки един от нас е дошъл за него, а аз се радвам, че го взех. Доволна съм, че го взех”.

„Вярвам, че след като една жена, вече уредила личния си живот, има съпруг, който я подкрепя и има две прекрасни деца, които са моето злато, но вярвам, че именно те са моят златен медал. Имам още една дисциплина, не съм приключила”, коментира Костадинова пред БНТ.

Liubomir Asenov / LAP.bg
24 снимки


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.