Аржентинската фехтовачка Мария Белен Перес Морис претърпя поражение на игрите в Токио, но ще запомни Олимпийските игри, след като получи предложение за брак от своя треньор.
 
36-годишната Мария Белен даваше телевизионно интервю, когато треньорът Лукас Гилермо Сауседо се появи зад нея с бележка на испански: "Искате ли да се ожените за мен?".
 
"Те ми казаха да се обърна и там имаше писмото. Забравих всичко. Казах си: "О, боже мой", каза Мария Белен, която има връзка със Сауседо от 17 години.
 
"Много сме щастливи. Ние сме много добри партньори. Разбира се, имаме битки, но се радваме на времето си. Толкова се обичаме и искаме да прекараме живота си заедно. Ще празнуваме в Буенос Айрес с голямо барбекю", допълни тя.

51-годишният Сауседо успя да спечели Перес Морис от  втори опит, след като първото му предложение в Париж беше отказано след Световното първенство през 2010 г.

"Тя каза не. След състезанието, излязохме на кафе и разходка, след това я попитах и тя ми каза: "Това е шега, не, млада съм, може би в бъдеще". Обичам я и когато тя загуби мача, стана много тъжна, така че може би това предложение трябва да промени манталитета й. Написах на хартията в момента. Ако беше спечелила, щях да изчакам момента", каза Сауседо.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.