Представителката на България по ловна стрелба, Селин Али, сподели вълнението си от възможността да представя страна ни по време на Олимпиадата в Токио през идните седмици.

„У мен бушуват различни емоции – притеснение, вълнение, но емоциите са изцяло положителни. За мен е сбъдната мечта да отида на Олимпиада. Преди ме беше страх дори да си помисля за нещо подобно, когато не се занимавах толкова професионално с този спорт. Това е едно от най-големите преживявания в живота ми“, започна Али.

„Всеки, който е на Олимпиадата, трябва да има цел, която да гони. Искам да представя България на ниво. Ще дам всичко от себе си, въпреки че нямах много време за подготовка, тъй като разбрах в последния момент, че ще пътувам“.

„Изключително ни объркват ограниченията в Токио, тъй като ще сме в същински затвор там. Все пак обаче ние отиваме, за да тренираме, не на разходка, така че никой няма да ни ограничава в това отношение. Това е една тежест, която трябва да носим там, но това важи за всички“.

„За мен и за федерацията по ловна стрелба е изключително голямо постижение, че ще съм на Олимпиада. Не мога да осъзная напълно какво се случва, тъй като всичко се случва много бързо. Ще го осъзная с времето, но в момента нещата са твърде динамични. Пожелавам си да се представя добре за България“, завърши нашата представителка.