Капитанът на националния отбор по художествена гимнастика (индивидуално) Невяна Владинова заяви, че тя и съотборничките ѝ се надяват да запазят второто си място в отборното класиране на Световното в София. Тя говори след изиграването на последното си съчетание – на бухалки – в квалификациите.

Припомняме, че Владинова и Боряна Калейн играят на по три уреда, докато Катрин Тасева представя и четирите си композиции.

„Не, оценката ми на бухалки не е странна. На мен ми се вижда нормална, допуснах лека грешка. Колкото и да не се забеляза, имаше я. Така, че съм доволна от оценката. Можех да го изиграя, разбира се, по-добре, но съм доволна“, започна Владинова.

„Щастлива съм. Мисля, че това бе едно от най-стабилните ми състезания за сезона. Надявам се на финалната права да се представя още по-добре“.

„Доволна съм, играх с удоволствие във финалите. Тръгнах да си правя всички елементи. Имах лека неточност, но като цяло съм доволна“, коментира плевенчанката за представянето си във финала на топка, където записа седмо място.

„Всички се надяваме да запазим това второ място в отборното класиране. Пожелавам успех на Буба и Катя за утре и съм сигурна, че ще се представим възможно най-добре за отбора“, сподели Владинова, която пропусна голяма част от началото на сезона заради травма.