Историите за сексуалния живот на спортистите по време на олимпийски игри са легендарни. Млади хора, пълни с енергия и адреналин, често се наслаждават на еднократни връзки по време на най-големия спортен форум на планетата. На последните летни олимпийски игри в Рио де Жанейро през 2016 година дори имаше скандал с бразилска спортистка по този повод.

Организаторите на следващите Игри обаче са решили да сложат край на разврата, след като представиха леглата за олимпийското село на Токио 2020. Те са направени от отпадни кашони. Много вече се питат колко дълго могат да издържат подобни нощни структури по време на интимните ласки в полов акт. Догодина в японската столица ще бъдат ползвани 18 000 такива кревати.

Японците имат амбицията да направят най-екологичните олимпийски игри в историята. В тази връзка никой не беше изненадан, след като наскоро представиха медалите, които са направени от изхвърлени електрически уреди. Почетните стълбички за награждаване на призьорите пък са сглобени от рециклирана пластмаса.