Мениджърът на ирландската суперзвезда Конър Макгрегър, Оди Атар, заяви, че клиентът му се намира в страхотна физическа форма и е готов да се завърне в октагона в най-скоро време.

Това изявление идва само няколко дни, след като пред Макгрегър вече не съществуват никакви правни пречки да направи това. В края на миналата седмица ирландецът постигна споразумение с прокуратурата в Ню Йорк по обвиненията в хулигански прояви и се размина с леки наказанията, които му позволяват да продължи състезателната си кариера.

"Искам да изразя своята благодарност към съда в Ню Йорк. Този проблем е зад гърба ни и сега можем да се концентрираме върху онова, което не можехме да правим известно време. Конър не е спирал да тренира и се намира в отлична физическа форма. Той е готов да се върне. Хабиб? Той е най-вероятният ни съперник. Нека видим как ще преминат преговорите", заяви Атар.

"Дали Конър ще се бие на 6-и октомври? Още не знаем. В интернет виждам плакати и съобщения за двубой именно на тази дата, но не вярвайте на всичко, което виждате и чувате", добави Атар.

За последно Макгрегър влезе в клетката на UFC преди повече от година и половина. Това се случи на събитието UFC 205 в Ню Йорк на 12-и ноември 2016-а година. Тогава той победи чрез технически нокаут шампиона в лека категория Еди Алварес и по този начин влезе в историята на UFC като единственият боец, който някога е притежавал две титли в две различни категории едновременно (перо и лека категория).