Голмайсторът за Испания Алваро Мората коментира победата с 3:0 над Турция на Европейското първенство: "Много съм доволен от мача, който изиграхме. Много съм щастлив, че се разписах, и изобщо, че съм тук."

"Доскоро гледах мачовете на Испания само по телевизията, и да съм тук, да играя за този отбор, е сбъдната мечта," добави Мората, който отбеляза два гола за успеха.

ДАЙ СВОЯ ГЛАС ДА ГОЛА НА МОРАТА ТУК!

"Казваха, че нападателите не вкарваме, но днес нещата бяха добре и доста се потрудихме, за да вкараме. Играхме срещу корав съперник, освен това. Най-важното е да не се смятаме за фаворити. Атмосферата е отлична, разбираме се много, и мисля, че това се вижда," каза още Мората.

ГЛАСУВАЙ ЗА ИГРАЧ НА МАЧА!

НЕ ПРОПУСКАЙ ИГРИТЕ НА EURO2016.GONG.BG!

Андрес Иниеста, който изнесе поредната си лекция в халфовата линия, допълни: "Трябва да растем с всеки мач от турнира. Трябва да правим нещата добре. Трябва минимизираме слабостите. Направихме го днес. Срещу Чехия бе по-трудно да започнем силно. Сега нещата се успокоиха след първия гол и успяхме да задържим топката. Давам 10 от 10 за играчите, и 10 от 10 за феновете, чиято подкрепа отново бе невероятна днес."