Временният мениджър на Фулъм Скот Паркър поднесе извиненията си на феновете на тима, след като "котиджърс" официално изпаднаха от Висшата лига миналата вечер. Лондончани загубиха гостуването си на Уотфорд с 1:4 и вече нямат и теоретичен шанс да запазят елитния си статут.

Това бе девета поредна загуба за Фулъм, като тимът е спечелил едва три точки от началото на 2019-та година и само две при всичките си гостувания от началото на сезона. "Наистина съм разочарован за нашите фенове. От началото на сезона представянето ни е много разочароващо за всички. Феновете плащат пари, за да идват на стадиона и да гледат отбора, а през сезона определено имаше моменти, в които не им се отплатихме така, както заслужават. Много съжалявам за това. Знаехме, че задачата ни да оцелеем ще е много трудна. Колкото и да съм разочарован от изпадането, най-неприятното е начинът, по който днес загубихме", коментира Паркър след двубоя.

Фулъм се присъедини към отбора на Хъдърсфийлд Таун, който изпадна през уикенда, а за момента в зоната на изпадащите остава и Кардиф Сити, който обаче все още има шансове да се спаси.