Времето на Кристиано Роналдо в Ювентус бе повече от турбулентно, а особено такова е било за ветераните при „бианконерите“. Джорджио Киелини и Леонардо Бонучи - „две институции“ в състава на торинския клуб, изненадаха с изказа си за португалската суперзвезда пред италиански подкаст, разказвайки някои забавни случки по време на техните кариери.

„Откакто Роналдо пристигна в Ювентус, всички ние бяхме подготвени за медийната експлозия, която ще връхлита върху нас след всяко негово действие. Той се присъедини към групата и се държеше страхотно с всички. Не беше като другите звезди. Самият той е ходеща мултинационална компания и смятахме, че това ще ни пречи да играем с него, но това не беше така – напротив. Обратното“, споделиха двамата централни бранители, които разкриха как е било партито след спечеленото UEFA EURO 2020, както и „малко“ суеверие.

„След нашата победа, бусът тръгна без Джанлука Виали. Цяла нощ празнувахме финала. Барела се напи накрая, а на следващия ден имаше махмурлук. Изглеждахме обаче като отбор, който не са му нужни много тренировки, за да знае какво да прави. Дори по време на състезанието си правехме барбекюта и пиехме по малко“, припомниха си бранителите.

Киелини също призна с шеговит тон, че е било по-трудно да останеш във футболния елит заради това, че си... грозен. „За мен беше сложно. Само ме погледни, аз нямам хубаво място. Бонучи винаги се е разминавал, тъй като е по-красив от мен“.

Бонучи също имаше момент да разкаже забавен епизод, който е преживял по време на мач, когато бе попитан дали някога е трябвало да напусне терена, за да отиде до тоалетна. „На мен никога не ми се е случвало, но един съотборник ми каза на полувремето: „Виж гърба ми. Ако е кафяв, всичко съм изкарал“, завърши Лео Бонучи.