Деба и малоумните журналисти, какви монголци ги бъркат в цялата работа? Това си е типична казашка прическа.
Лефски е като турски сериал, колкото по-гадни са сериите, толкова повече го обичат феновете. Пълни мазохисти. Пускайте Преслава на синчето.
Евроидиота отново в акция. Ще бият Паок, но ще отпаднат от най-слабия отбор, който 30 год не е помирисвал европеиски мач от първенство с една шепа селски отборчета.
Отличен жребии бих казал, падна се най-слабия възможен съперник за Левски. Мисля, че това ще е АЕК Ларнака, защото сърбите са една идея по-добри и ще продължат за ЛЕ. Бюджета на АЕК беше редуциран и сега е колкото този на Левски, а Тричковски остаря и вече не е тази заплаха каквато беше. Ако си изиграят правилно картите ще ги видим и тях в груповата фаза, защото и малтииците и кипърците са напълно преодолими.
Еми няма да я бъде и тая година Шампионската лига. Така не се гради отбор. А един такъв трансфер по средата на кампанията действа демотивиращо на съблекалнята и им показва, че целите не са високи.
@kakasia Не тото са кьорфишеци само, реално няма как да ги хванат, пък и да ги хванат трудно се доказва. Просто в тези държави правителството се меси във футбола и налага техни правила.
@paramone54 най-важното е, че Бербо ще промени школите и младежките гарнитури. Програмата му е ясна и насочена предимно към това. Оттук тръгва всичко, за да имаме след време и силен национален отбор. Нищо не пречи да му се даде шанс за 4 години, колкото трае един мандат, пък след това ако се провали, има избори и може да се смени. Ясно е, че със сегашното ръководство само ще се копае дъното, нужна е промяна, пък времето ще покаже дали е за добро.
Какво само ревете? Събирайте агитките и на протести пред БФС. Само че едната от агитките са сбирщина от мазохисти: харесва им да ги шляпат разни скиори, трактористи и готвачи из Европа и си подкрепят Боби перуката. Така че и да ревете няма да доживеете някога да се оправи БГ футбола, тея са се окопали във властта до гроб.
@RossenBossen Чакай малко, имат още един мач. Едва ли ще елиминират и Португалия.
Каква секс бомба, добре ли сте? Това е някаква бабишкера с увиснали вимета.
@Romanisto Толкова си и разбрал какво е станало. Съдът и на първото и на второто дело не намери нищо нередно в документите му. Просто на диктаторчето - министър му скимнало, че бил заплаха за обществото и затова го депортитрат.
Така както е тръгнало е ясно, че няма да го допуснат повече никъде на открито първенство. Ако играе ролята на герой, поне да го прави докрай, да свика пресконференция и пред всички да изкара напоказ всички кирливи ризи на фашиското правителство как са го третирали като престъпник. Такава реч може да дръпне пред журналистите, че отзвука да канти с години. Ако беше Кириос, който не цапи басма на никого, досега да го е сторил.
Австралия е експерименталния полигон на новия фашизъм. Наблюдават и анализират докъде могат да стигнат, за да решат да приложат навсякъде по света. За сравнение Томич, ваксиниран и положителен с ковид, който игра турнир без никакви пречки и Джокович, неваксиниран, здрав, третиран като терорист и депортиран. Както е тръгнал светът много ''светло'' бъдеще ни чака.
@gufianec Какви правила, цирка който разиграват няма нищо общо с правила и закони? На 04.01 министър председателя на Австралия заявява, че е дал разрешение на Джокович да влезе в страната в съответствие с решението на щата Виктория. (има го в туитър) На 05.01 Джокович е задържан по заповед същия този мазен педал, който се обръща на 360 градуса, явно натиснат отнякъде. И оттогава го разирават като панаирска мечка. Това ли са им правилата? Въпреки решението на съда, решил ми да злоупотребява с властта си и да раздава забрани на своя глава.
Когато чета нещо за австралийската епопея на Джокович, в главата ми изплува образ на хиени, заобиколили лъв. Виждали сте такива гледки, нали :)
Няма нищо по-показателно за омразата, с която по-слабите /интелектуално, ментално и физически/ преследват силните, от тази нелепа история с която се занимава обществото.Имал ли правилната виза Джокович, нямал ли, кихал ли е, кашлял ли е, в колко часа е кихал и защо не е направил тъй, ми инак. Гьобелсовата пропаганда е скалъпена толкова евтино и очевадно, и се крепи на такива махленски похвати, че чак е обидно да я коментирам. Дори на посумите в Австралия е ясно, че цялата патаклама няма нищо общо нито с визи, нито с тенис, ами трябва да покаже на света каква зла участ очаква всеки, който се мисли за много силен и здрав, и отказва да се покръсти в правата вяра чрез ритуално набождане. Това е ясно на посумите, но не и на зомбираните, в чийто мозъци са нанесени тежки интелектуални пробойни.
Виждам злобничките подмятания на разни мижитурки, които обявиха Австралия за държава на реда. Не, приятели. Австралия е мизерна държавна терористична дупка, в която правителството наема хора да преследват други хора. Такива дребни душици в човешката история са одобрявали диктатури и диктатори, такива мърши са предавали родителите си и съседите си. Такива слагачи са се подмазвали на окупатори и убийци.
Новак им даде възможност да постъпят правилно и те не разбраха. Другите спортисти – неговите колеги – също не разбраха контекста на ситуацията. Не разбраха колко е важен моментът, защото в условията на узаконен държавен тероризъм няма защитени, а човешкото същество е унизено до положение на нежива материя, която може да бъде манипулирана съвсем безотговорно и безнаказано. Е, точно това глупците не схванаха.
@Stanimir_81 Не бой се няма как да се паднат Италия и Португалия. На жребия за баражите ще има поставени и непоставени отбори и те ще са в една урна. Най-вероятно ще им нагласят най-слабия противник от рода на Уелс или Македония.
Ловим бас, че на перуката хич не му дреме за публиката и феновете, която старателно изгони с некадърната си политика на управление през годините. Всичко това го прави, за да им откъде да точи парички от клубовете чрез глоби, докарвани от същите фенове.
Свиквайте. Още дълги години националния отбор го чакат резили, унижения и провали от посредствени отборчета. Някой ако си мисли, че Бербатов има дори минимален шанс срещу октопода, който се е окопал в БФС, трябва да е много наивен. Достатъчно е само дебелия търбух да извади джобни пари от милионите, които е натрупал от тото далавери, за да подкупи изгладнелите селски делегати, които биха си продали гласа за жълти стотинки и ще си осигури необходимите гласове на конгреса. Някой ако чакат промяма, е няма да е скоро.
Браво на Лудогорец, тая мишка не заслужаваше да тренира и Б отбора.
Това е положението, със слабо първенство изиграно на ходом отбори като Малмьо, Копенхаген и Бодьо ни надиграват на наш терен. Трябва да се набляга на физическата, иначе пропаста все повече ще зейне. И Стойчо трябваше повече смени да направи, да освежи отбора, защото накрая половината не можеха да ходят.
Какво ще им се извиняваш на тия? Това са тъпи говеда, те не разбират от човешки постъпки. На тях им дай само бой и 100 години мазохизъм, това ги крепи.
Каква победа бълнува пък тоя? Схемата е ясна 10-0-0, ако минем центъра ще е подвиг. Ми да много простичко и ясно е всичко, по-добре изобщо не се напъвайте да играете и пазете сили за ''великите'' мачове с Грузия и Литва, защото въпроса не е дали, а с колко ще паднете.
Ще ми е кеф да се паднат с Базел, Партизан и Мура. Ще има много сметки за разчистване.
Лудогорец уж пълно с чужденци, ама играят като типичен български отбор с този прословут манталитет: вкарат някакъв случаен гол и до края опълчение да пазим резултата. Никога няма да прогресираме с този ъкъл. А възможностите са ни големи, жалко за хвърления труд. На реванша нещата ще си дойдат на място, а можехме да запишем нова славна страница,елиминирайки отбор с по-висок потенциал и класа.
Олимпиакос са класа над Лудогорец, аз не виждам как дори тях ще преодолеят. Отзад са бетон, което е лоша новина за хаотичните атаки на наште, а в нападение са супер ефективни. Вкарат ли ни гол, просто не виждам начин как ще изравним. А от началото на сезона доста ефтини голове допусна Лудогорец, къде поради липса на концентрация, къде заради неглижиране на защитната игра. Така че нека първо тях да елиминират, ако могат.
Гледам говедцата са се размучали на умряло все едно са пред кланницата. Усещат горките какво ги чака, Тройчо освен с по 3:0 да ги шиба друго не признава.
Определено тежък жребии, най-трудният от списъка с възможните съперници. Олимпиакос може да са ни съседи, но са класи над нашия първенец, редовен участник в групите на ШЛ и тотален доминант в Гръцкото първенство. Помня преди година в най-силния ни сезон се измъчихме с тях и бихме едвам 3:2.
Голям прас е станал, изкарахте го все едно световна трагедия се е случила на мача. Не видяхте ли че на футболистите им беше през оная работа, след като след 4 дена имат финал за купата. Толкова и разбирате от футбол. Навсякъде в Европа западните отбори преди важен мач за Шампионската лига пестят сили и се дънят във вътрешното първенство.
@drelic Шматко, Ливърпул също са в суперлигата. Така че те също изхвърчат, а на тяхно място идва Байерн.
  • 1