Бербатов обиколи цяла България, срещна се с толкова много хора, показа своите колеги, с които ще работи, излезе, говори без листи написани от някой друг, има визия, връзки в цял свят и накрая идва някъв сричащ осмокласник и го избират. И после ми кажете, че България не е корумпирана. Очаквайте Перуката чрез него да краде отново и да дълбаем още повече дъното (ако въобще е възможно по надолу) .
Управия в тая държава няма и няма и да има. Щом Киро Гела е за осмокласника - нека ви е честит новият президент на БФС.:( Достатъчно е да използва 1/10 от трансфера на Тиаго или половин лодка от нарко търговията и гласовете на изгладнелите делегати са подсигурени. Далаверките ще си продължават, футболът ще си затъва - всичко ще си бъде както по старо му.
Абе тоз кокал много дебел бил, всичко кьораво и сакато се юрнало да става шеф на БФС. Друго си е да си клатиш краката и да лапаш милиони от Уефа.
Много го изтърпяхме - трябваше още в Неделя след мача да е изритан.
@kokolini Това вероятно му е дамската превръзка, тоя въобще не мяза на мъж.
Мачкай Вези! :)
@Sole Лесно е да се каже, но тези датчани са извънземни. Като имаш предвид, че и съдиите редовно им удрят по едно рамо, според мен Лудогорец са до тук. Чакам с нетърпение да пуснат коефициенти да им сложа някои лев.
Тоя тъп журналист, писал статията още не е наясно, че Сакраменто вече е в историята за Везенков и дори да вземат титлата, него хич няма да го грее.
@Sinuhe Ясно, вижда се, че си някакво кухорого на заплата в БФС, вероятно водоноска и си браниш мижавата надница. Че какъв управленски опит има г-н Осми клас, който не може да си напише името, или пък другия - г-н ''бади какавто си''? Какъв управленски опит имя оня пияндурник, който не е изтрезнял от 15-20 год или пък оня крадлив циганин, който съсипа цял областен град. Или пък търбуха, който го е страх да не му секне бизнеса с уговорените мачове, ако случайно някой друг дойде на власт?
@Sinuhe Ей ви го типичният Бай Ганьо, за когото всички са маскари. Ами въпросните трима са минали през доста западно европейски клубове и знаят как се работи и в школите и мъжкия отбор. Ще им дадем шанс, ако се провалят идват и други избори. А не като сегашните - налапали кокала и не го пускат до живот.
@replay Левски навремето правилно е казал, че сме робско племе, което жадува за освобождение(революция), но някой друг да им го направи. Събирайте агитките и пред централата на БФС, докато не се изметат тия паразити оттам. Това в нормална държава отдавна да е станало.
И какво му е подготвеното на тая шматка - навсякъде, където иде да тренира, го изритват след серия от 6-7 поредни загуби?
ДС на ПФК Донос ако не пише декларации, няма кой друг да я свърши тая работа.
@ed21bg Много си прав, след всички сбъднати "конспирации" тази дума вече означава "пророчество" за мен. Разбира се, винаги ще има абсурдни глупости, родени за пари. Но не подценявай, защото диригентите на тоя свят твърде често лепват "конспирация" на истината. Освен това самият термин е измислен от ЦРУ, относно убииството на Кенеди, за да дискредитира хора, които мисля различно от правителствената пропаганда.
Тая година май ЦСКА ще се надпреварва с Лудогорец кой от двата отбора има по-слаб треньор. После да не се чудите що отпадат още в първи кръг на евротурнирите. Толкова пари пръснаха шефовете за нови играчи, поне да бяха заделили нещо и за нов наставник.
Много е странно, че още не са го уволнили. Явно Киро е зарязал проекта да се носи по течението. Вижда и се края на доминацията на Лудогорец.
@kakasia Напълно съм съгласен, това прилича на някакъв махленски кютек, много далеч от понятието спорт. Ако нямаше българин да участва, въобще нямаше да разберем, че съществува подобна дивотия.
Трудно ще пробие при наличието на Сабонис и Де'Арън Фокс, но нека види баскетбол от най-висока класа и как играят най-добрите
Дами и господа, наблюдаваме поредната епична битка за последното място в групата. От толкова много напъни да отлепим от дъното, спукахме топката.
Много сте ми интересни всички с вашите детски мечти за голям шлем. Че Григор приключи за големия тенис още преди 3 години и в момента закърпва бюджета за пенсия. Не само голям шлем, но дори и да се пусне за титла на чалънджър пак няма да я вземе.
@Beroe86 ''възраждане на БГ баскетбол'', ти майтапиш ли се? В тая корумпирана кочина нищо не вирее. Имаме най-добрият играч в Европа, а националният ни отбор е на дъното. Аз на мястото на Сашката щях да си сменя гражданството.
Жалко, че притежаваме най-добрият баскетболист в Европа, но националният ни тим отстъпва сериозно на селекции като Черна Гора, Босна или Грузия. В тая корумпирана кочина нищо не вирее. Сашката ако не беше излезнал рано в чужбина щеше да си остане посредствен играч.
Нашия се беше тотално спекал през първата част и тренера го извади за дълго, за да отпусне нервите. Второто полувреме се разигра и беше на ниво.
@kakasia Не само арабските земи: православна Византия най-много го е отнесла.
Деба и малоумните журналисти, какви монголци ги бъркат в цялата работа? Това си е типична казашка прическа.
Лефски е като турски сериал, колкото по-гадни са сериите, толкова повече го обичат феновете. Пълни мазохисти. Пускайте Преслава на синчето.
Евроидиота отново в акция. Ще бият Паок, но ще отпаднат от най-слабия отбор, който 30 год не е помирисвал европеиски мач от първенство с една шепа селски отборчета.
Отличен жребии бих казал, падна се най-слабия възможен съперник за Левски. Мисля, че това ще е АЕК Ларнака, защото сърбите са една идея по-добри и ще продължат за ЛЕ. Бюджета на АЕК беше редуциран и сега е колкото този на Левски, а Тричковски остаря и вече не е тази заплаха каквато беше. Ако си изиграят правилно картите ще ги видим и тях в груповата фаза, защото и малтииците и кипърците са напълно преодолими.
Еми няма да я бъде и тая година Шампионската лига. Така не се гради отбор. А един такъв трансфер по средата на кампанията действа демотивиращо на съблекалнята и им показва, че целите не са високи.
@kakasia Не тото са кьорфишеци само, реално няма как да ги хванат, пък и да ги хванат трудно се доказва. Просто в тези държави правителството се меси във футбола и налага техни правила.
  • 1