Доста интересно изказване направи селекционерът на Словакия Ян Козак в навечерието на Европейското първенство. Неговият тим открива кампанията си във Франция с мач срещу Уелс и голямата му звезда Гарет Бейл. 

Словаците са надъхани за добро представяне, особено с оглед на факта, че направиха страхотна подготовка, в която биха световния шампион Германия. И затова няма да се предават лесно пред доста по-скромните уелсци, макар и с такава звезда в състава им. 

"Уелс е хубав отбор, силен. Те разполагат и с една от най-големите звезди в световния футбол в момента в лицето на Гарет Бейл. Той е много техничен и бърз, а аз знам всичко за него, защото съм фен на Реал Мадрид."

"Но като излезем срещу него нито аз, нито играчите ми ще искаме автографи, напротив. Казвам ви, че в края на мача той самият ще поиска от мен такъв", заяви с увереност словашкият селекционер. 

Двата тима се изправят един срещу друг в събота, а този мач ще можете да проследите директно с картина на Gong.bg, благодарение на нашия лайвстрийм, който ще е за всеки мач. В групата им са още Англия и Русия.