Една от най-популярните личности в бойните спортове на Балканския полуостров - Васо "Psycho" Бакочевич, ще бъде участник в подглавното събитие на състезанието по бокс с голи ръце BKFC 58, което ще се проведе на 22-ри март в "Арена София". 

Грандиозното шоу ще бъде излъчено по DIEMA SPORT 2 и новия специализиран канал Fight Klub.

Бой с голи ръце

34-годишният боец от Черна Гора е добре известен с дивите си битки в ММА, където има над 60 професионални мача, от които има 43 победи. Стилът му на игра е изключително агресивен и атрактивен - от тези 43 победи едва 7 стигат до съдийско решение.

Билети за голямото събитие в Grabo.bg

Напоследък обаче Бакочевич пренася раздаването на юмруци в най-бруталния правилник - боевете с голи ръце, където намира своето призвание.

"Все още не съм спрял с ММА, но съм близко до това да спра с този спорт и да се отдам изцяло на боевете с голи ръце," сподели Васо за MMA.BG.

"Имам близо 70 ММА битки и този правилник вече ми омръзна. Когато обаче опитах бовете с голи ръце професионално през 2020-та, разбрах че съм роден за това."

За Васо това ще е четвърти професионален двубой без ръкавици, като в предходните три той записва убедителни победи. Това обаче е дебют за "Психопата" в най-голямата организация на този правилник - BKFC.

"Обичам този правилник. Той е максимално реалистичен. 100% натурален както е в природата - да се биеш с голи ръце. Без шибаните ръкавички - изобщо не знам кой тъпак е измислил това с ръкавиците, но както и да е...