57-годишната боксова легенда и бивш абсолютен шампион в тежка категория Майк Тайсън се радва, че ще участва в официален двубой срещу 27-годишния инфлуенсър Джейк Пол, което подчертава мащаба на събитието, насрочено за 20 юли. Битката е в Тексас, САЩ.

"Тази битка е много важна“, обяви Тайсън. „Самият факт, че той (Пол) се възползва от възможността да се бие с мен, е просто смайващ. Много съм впечатлен от това, което е постигнал", заяви Майк. „Не беше трудно. Той е нова изгряваща звезда, а аз обичам да разтърсвам спортния свят до основи и точно това правя в момента“.

"Добре съм. Това е всичко, което мога да кажа. Хората, които казваха, че съм твърде стар, за да се бия, биха искали да са тук на мое място. Никой друг не може да го направи. Кой друг може да го направи? Никой. Ние сме приятели с Пол. Няма съмнение, че сме приятели. Но няма да бъдем приятели на ринга“.

„Справям се чудесно, въпреки че в момента тялото ми е като на парчета. Всичко ме боли... Исках по-кратки рундове, защото исках повече екшън. Ако разполагаме само с две минути, ще се бием повече. Да видим дали Пол ще може да се справи с моята сила, хихихи. Не, не се опитвам да довърша този човек. Много харесвам Джейк. Но щом излезе на ринга, ще трябва да се бие така, сякаш животът му зависи от това, защото ще зависи“.